Криминални досиета

• 478 851
  • 9 052
  •   46
Отговори
# 8 865
Аз наистина съм в недоумение, но както разбираме - хора всякакви. Да, Merri, запозната съм, че е взета от Искра Фидосова (баща ѝ), но преди това не е ли била държавна, каквито би трябвало да са хижите в България? За това ли ще се хванете?! Но, да, иначе намирате всичко друго за недоказано и/или нормално.

# 8 866
  • Сф
Леон на 8 години също е имал проблеми с дрога сигурно.
Не. Може да е дете с проблеми например и да са обещавали  да помогнат по нетрадиционен начин. Не искам да коментирам, защото вероятно има невинни засегнати родители и деца. Да не говорим ,че изтича и по някое име.  Вижте просто страницата на школата за приключения, за мен този човек Иво е бил хахо- от вредните. Ето по повод първия учебен ден:

Има и уроци с деца от ЧСУ Рьорих. Защо ли не съм учудена.
А кой е Георги Калушев? Видях го в лайковете и заради фамилията погледнах. Има пост за възхвала на канабиса. Яки щуротии.
Дано децата са добре! Изобщо вече не ме интересува как са се очистили откачалките!

# 8 867
  • София
Някъде през 2005 или 2006 година мисля, когато Искра Фидосова беше една от силните в ГЕРБ и дясната ръка на ББ, съответно видна Монтанчанка, въпросната хижа беше закупена от баща ѝ - “бай Фидос“. Приватизирана. Blush

2015-2016 сигурно имаш предвид. 2005-6 още нямаше ГЕРБ, те май 2006 се направиха, а 2009 чак спечелиха първите си избори и станаха яката сила. Иначе за бай Фидос съм чела, че той си е бил "силен" от много по-отдавна, т.е. не дъщеря му го прави сила, а по-скоро обратното, но не знам дали е вярно.

# 8 868
  • Другата България
О, моля ти се, дори не знаех кой го е написал това за хижата, не се вземай толкова /на/сериозно, казах, че чета по диагонал и каквото невярно /което мога да опровергая/ видя, го коментирам. Не е лично, естествено.
Изобщо не ме интересуват съчиненията и хипотезите, че да се “хващам“ за тях,  И да, продължавам да ги “намирам“  за “ненормални“. И недоказани, естествено че са такива.
А иначе за хижата ПРЕДИ Фидосова - такава е била, да. Преди 20+ години. Което няма нищо общо със случилото се сега. Убийствата имам предвид, тях коментирам.
Някъде през 2005 или 2006 година мисля, когато Искра Фидосова беше една от силните в ГЕРБ и дясната ръка на ББ, съответно видна Монтанчанка, въпросната хижа беше закупена от баща ѝ - “бай Фидос“. Приватизирана. Blush

2015-2016 сигурно имаш предвид. 2005-6 още нямаше ГЕРБ, те май 2006 се направиха, а 2009 чак спечелиха първите си избори и станаха яката сила. Иначе за бай Фидос съм чела, че той си е бил "силен" от много по-отдавна, т.е. не дъщеря му го прави сила, а по-скоро обратното, но не знам дали е вярно.
Не, не, тогава бай Фидос я приватизира, а Искра после стана депутат, 2009 някъде, да, права си. Малко подраних с депутатстването ѝ. И да, права си и за другото. Blush

# 8 869
А кой е Георги Калушев? Видях го в лайковете и заради фамилията погледнах. Има пост за възхвала на канабиса. Яки щуротии.
Баща му е това. И аз му гледах профила. И, да, той също е малко странен.
Видях и профила евентуално на майка му. Жената се занимава с деца също. Нещо като зелено училище или лагер. Може от нея да е заобичал да работи с деца, но при нея не са само от един пол.

# 8 870
Направи ми впечатление, че не го е виждал от 2години, никога не са обсъждали нищо освен природа и пещери.
Но призна, че си личало, че имат много пари и това правело впечатление.

Уж много хора познавали Калушев, но ми се струва, че малко хора са го познавали добре.

Другият му познат пише, че над 8 години Калушев е живял в Индия и Непал. После години наред (около 10 или повече) е живял в Мексико. Тоест голяма част от живота си е прекарал далеч от България. Колко години изобщо е развивал дейност тук?
Макулев го познавал от 35 години, но поне 20 от тези години ламата е прекарал в чужбина.

# 8 871
"Странен" придобива все по-широко значение в темата, също и все по-субективно, явно.
Видях и профила евентуално на майка му. Жената се занимава с деца също. Нещо като зелено училище или лагер. Може от нея да е заобичал да работи с деца, но при нея не са само от един пол.

# 8 872
Само където момчето на снимките не е с фамилия Макулев, това е Николай Златков, другият изчезнал младеж, който в момента е на 22. Макулев не е негов баща.

Ето я снимката - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556924581235922&set=pb. … 2207520000&type=3
Грешите. Вижте текста към снимките.
These past few days however during the rest gaps we have been helping Hris (12yo) with his sidemount training. It is a true joy to work with bright kids, especially since Niki now has such substantial experience himself and can even offer some very high quality kid-to-kid training. This is quite amazing and such a great fun! Simple Smile Here are some sweet photos from the past few days.

# 8 873
Дано децата са добре! Изобщо вече не ме интересува как са се очистили откачалките!

И аз погледнах профила. Покрива всички точки - извънземни, радиация, отричане на ваксини.

Всички ли в тази общност са получавали факсове от Космоса?

# 8 874
най-подробно е тук, но не знам колко е надеждно.
https://kliuki.net/skandali/kak-bashtata-na-iskra-fidosova-zagra … n-garazh-4/258631
Скрит текст:
Фидосов-старши поема управлението на хижа „Петрохан“ през есента на 2006 г. след сключен договор с Българския туристически съюз (БТС) и дълго време добросъвестно стопанисва планинския имот. В един момент обаче се оказва, че хижата тихомълком е вписана като актив на частната фирма на Фидос Искренов, който по неведоми и лъхащи на корупция пътища даже се сдобива с нотариален акт за собственост.
Запознати със схемата по заграбването на хижа „Петрохан“ разказват, че цялата документация по изваждането на планинския туристически дом от активите на БТС и издаването на нотариален акт за частна собственост е минала през приближени до Искра Фидосова нотариуси, като има сериозни съмнения за фалшифициране на документи и даване на пари под масата.
През 2006 г. Фидос (като физическо лице) скючва договор с БТС за стопанисване на хижата (наем)
После се фирмата на Фидос се сдобива с нотариален акт - неясно точно кога и как, дали я е купил или по друг начин (като давност).
През 2020 г. я продава на калушев

# 8 875
Само където момчето на снимките не е с фамилия Макулев, това е Николай Златков, другият изчезнал младеж, който в момента е на 22. Макулев не е негов баща.

Ето я снимката - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556924581235922&set=pb. … 2207520000&type=3
Грешите. Вижте текста към снимките.
These past few days however during the rest gaps we have been helping Hris (12yo) with his sidemount training. It is a true joy to work with bright kids, especially since Niki now has such substantial experience himself and can even offer some very high quality kid-to-kid training. This is quite amazing and such a great fun! Simple Smile Here are some sweet photos from the past few days.

На тази конкретна снимка е Николай.

# 8 876
  • sofia

И аз погледнах профила. Покрива всички точки - извънземни, радиация, отричане на ваксини.

Ако ти се занимава може и в youtube   да погледнеш същото име на латиница.

# 8 877
Един случаен човек, който си купува хижа от друг случаен човек.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 21:44 от anmasu

# 8 878
Май да. Прегледах почти всички профили в страницата им още в началото и всички до един споделят едни и същи неща. Точно както се случва в сектите. Лидерът споделя нещо и последователите му го последват.

# 8 879

Това е майка му. Познавам я бегло, съвсем не вярвам да се занимава със зелени училища.
 https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0_%D0 … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт