Ок, приемаме, че протекциите идват оттам, защо години наред след като тази партия не е на власт и е атакувана отвсякъде, никой нищо не е направил. Обяснение за това имаш ли? Или обичайното "ППДБ за всичко са виновни"? Защото всички знаем години наред как работи държавата, знаем за корупцията на всички нива, за зависимостите и т.н. Или това не е удобно да го говорим?
Боян Петров продължавам да не разбирам защо го месиш. Стотици, да не кажа хиляди хора са загинали трагично като Боян Петров. Ако искаш и тях спомени. Или връзката е екстремните дейности? Извинявай, но е нелепо и няма нищо, ама нищо общо. Говорим за убийство, трима души са застреляни. Не знам от кого.
Споменах Боян Петров, точно защото имаше репортаж за него, също е човек на природата и също се е занимавал с екстремна (за мен) дейност, смъртта му също не е настъпила естествено, но МВР няма "версия" за нея, както ти каза, че пост във facebook гласял, ако не си умрял от естествена смърт... Повече няма да обяснявам защо съм споменала името на човека и не искам изобщо да го замесвам. Съжалявам, че го споменах, направих някаква аналогия.
Аз партия споменах по повод на родителите му, които са си комуняги. На Васил Терзиев даренията били лични, така че може по комунистическа линия да се познават отпреди, а може и да е по съвсем друг повод дарението му, но за цялата ПП-ДБ, не помня да съм писала и като цяло не искам да вкарам такъв уклон. Не е случаен човек.