Криминални досиета

• 512 217
  • 10 549
  •   248
Отговори
# 9 225
Ако е вярна тезата, че това е терористична клетка, подобна на Ал Кайда, и Калушев има много ятаци в чужбина, тези тримата никога повече няма да бъдат намерени.
Това се връзва и с думите на майка на Леон, че ще му осигури по-добро бъдеще и със спокойствието на бащата.

# 9 226
  • София
За любителите на линкове и "официална информация", по-официална от личните писания на Иво К. едва ли има
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181

Неговото собствено религиозно течение изисква отделяне на децата от традиционната образователна система, а за възрастните - отказване от кариерното развитие .
  Интересно е много четивото.
Значи въобще не ми е инересно това, защото съм в темата заради тройно убийство,  а не да ровя в миналото на някой си и за да разбера виджанията му за обрзователната ситема. Ако е в тези му виждания е говорел за убийство, тогава може да е интересно. Иначе си е спам.

# 9 227
Терористична клетка почитатели на Ле Гуин. Simple Smile

# 9 228
Според мен Калушев и влязъл във фаза “започване на чисто”, спречкали са се с другите трима и вероятно ги е ликвидирал за непослушание. Неслучайно е изчезнал с двете момчета (едното така блестящо поверено му от родителите).

А на мен пък ми се струва, че е имало нападение на хижата. Калушев е избягал с двете момчета, за да ги спаси (и сега се крият, за да си спасят живота), другите трима са останали, за да ги прикриват и впоследствие са били екзекутирани. И то показно. Дори не убити в престрелка, а екзекутирани.

По телата би трябвало да има следи от борба и съпротива. Както и да се разбере как точно са били убити и къде, местени ли са труповете... Но това са неща, които едва ли ще разберем.

Нещо за четирите джипа, които са се качили към хижата в неделя, часове преди да се чуят изстрелите?
Боя се, че ако ги открият, Калушев ще е самоубит или застрелян при опит за бягство. Дано поне момчетата оцелеят, но едва ли. Свидетели са и сигурно много неща могат да разкажат. Единственият им шанс е Калушев да успее да ги скрие някъде на сигурно място.

А аз чакам легендата, която службите ще сътворят накрая – като при случая в Нови Искър. Нищо чудно и някоя ревнива побъркана любовница да се появи, която да ги е изтрепала, защото е полудяла от ревност. Не е смешно, знам, но пък и никой не кара службите да стават за смях с глупавите си постановки.

# 9 229
Какъв спам е? Вижданията на човек, в чиито имот са брутално убити трима човека, имат огромно значение.

# 9 230
  • София
По БНТ вчета водещата каза, че има следи от борба по телата. Явно източници на БНТ....

# 9 231
Може би си права…

Само любовница не знам дали ще включат, тази мъжка дружинка май не е по любовниците.

# 9 232
Много ясно, че ще има следи от борба, може би и от връзване. Здрави, прави мъже няма да седят спокойно, докато ги разстрелват.

Това с кучетата също е странно. Доколкото разбрах, са ги затворили в хижата живи и те са умрели в пожара? Няма как това да го направи човек, който се е грижел за тях. Най-вероятно са външни хора.
Вътрешен човек, дори да е решил да ги убие, ще ги застреля, няма да ги остави да изгорят живи.

# 9 233
  • Другата България
Според мен Калушев и влязъл във фаза “започване на чисто”, спречкали са се с другите трима и вероятно ги е ликвидирал за непослушание. Неслучайно е изчезнал с двете момчета (едното така блестящо поверено му от родителите).

А на мен пък ми се струва, че е имало нападение на хижата. Калушев е избягал с двете момчета, за да ги спаси (и сега се крият, за да си спасят живота), другите трима са останали, за да ги прикриват и впоследствие са били екзекутирани. И то показно. Дори не убити в престрелка, а екзекутирани.

Скрит текст:
По телата би трябвало да има следи от борба и съпротива. Както и да се разбере как точно са били убити и къде, местени ли са труповете... Но това са неща, които едва ли ще разберем.

Нещо за четирите джипа, които са се качили към хижата в неделя, часове преди да се чуят изстрелите?
Боя се, че ако ги открият, Калушев ще е самоубит или застрелян при опит за бягство. Дано поне момчетата оцелеят, но едва ли. Свидетели са и сигурно много неща могат да разкажат. Единственият им шанс е Калушев да успее да ги скрие някъде на сигурно място.

А аз чакам легендата, която службите ще сътворят накрая – като при случая в Нови Искър. Нищо чудно и някоя ревнива побъркана любовница да се появи, която да ги е изтрепала, защото е полудяла от ревност. Не е смешно, знам, но пък и никой не кара службите да стават за смях с глупавите си постановки.
Недей така, толкова страници с версии и хипотези за големия лош вълк, и ти сега спасител.....
За любителите на линкове и "официална информация", по-официална от личните писания на Иво К. едва ли има

Неговото собствено религиозно течение изисква отделяне на децата от традиционната образователна система, а за възрастните - отказване от кариерното развитие .
Това какво общо има с тройното убийство?

# 9 234
  • sofia

Значи въобще не ми е инересно това, защото съм в темата заради тройно убийство,  а не да ровя в миналото на някой си и за да разбера виджанията му за обрзователната ситема. Ако е в тези му виждания е говорел за убийство, тогава може да е интересно. Иначе си е спам.
   На другите може да им е интересно, недей да четеш.

# 9 235
Най- интересното е, че и другите обитатели на хижата още липсват.

А за тях защо няма никаква информация. Някой знае ли нещо за тях. Както знаеме за двете момчета с Калушев. Какви са на колко са години. Възпитавани ли са от Калушев. За  Калушев и децата, и родителите им се разбра много. Дори как се отчуждил младежа, преди години от тях, напускайки цивилизацията и суетата, избирайки живот сред природата при Калушев. Коетэ съд сигурност ги е наранилэ. Дори за предишни деца излязоха подробности. Но за тия 7 души 0 информация. А те са не по малкэ важни от Калушев и децата в тая история.

# 9 236
Всичко е важно, когато има тройно убийство. Съвсем всичко, така че всичко, пряко или косвено свързано с жертвите или другите живущи в тази хижа, е важно. Както и техните роднини, близки, работата им, връзките им и т.н.

# 9 237
В една от версиите се твърдеше, че това не е почерк на дървената мафия. Че те по-скоро биха нападнали хижата и е щяло да има бой, престрелка, шум. По-скоро е почерк на наркобизнеса, но пък няма засега особени доказателства в тази насока.

# 9 238
От самото начало много хора пишем, че това, което се е случвало на Петрохан, не е без знанието на когото трябва. И това е от 2022 г. Сменили са се правителства, но едни и същи хора отговарят за определени служби.
Именно.
Дори да приемем, че има протекциите на определени кръгове, това не обяснява защо следващите също не са направили нищо. Ако не се бяха случили убийствата, дейностите - каквито и да са те - най-вероятно щяха да продължат.
Както казах и снощи, в политическата обстановка, в която сме от няколко години, това е идеален компромат, който да се използва срещу политическия ти враг. Но никой не го е направил. И видимо продължават опитите да крият и замитат.

ами как защо, защото има по-силни от държавата, дори и от нашата мафия, тези които са ги създали...

# 9 239
Но нищо не се коментира за пресечения трафик на мигранти и възстановената природа. За това говорят хората, които са ги познавали.

Общи условия

Активация на акаунт