Криминални досиета

• 492 209
  • 9 730
  •   329
Отговори
# 9 240
планирано бягство с децата и рестарт на нов живот. Скоро ще го намерят в тибет, непал, испания или незнам си къде, но със сигурност не и в Бг.

Аз мисля, че ще отидат в Куба. Все пак там са и Тупак, и Майкъл Джексън. 😂
Според една творба на пъстрокът му, бягството е в Египет.

# 9 241
Естествено, че личността на заподозрения има значение Simple Smile. Разбирам, че някои го защитават, но тези сръдни да не му се ровим в екзотичните религиозни писания са смешни.

# 9 242
Заподозрения от теб, да уточним.

# 9 243
  • Другата България
Заподозрения от теб, да уточним.
Важното е, че разбира, че “някои го защитавали“. Blush
А за съвсем други неща става въпрос.

# 9 244
Важното е да се говори, че става дума за “едни други неща” и даже за “съвсем други неща”, но “който разбрал - разбрал”. Какви са тези “други неща” - загадка😁

Има три трупа в имота на един човек, който е изчезнал с други двама, няма засега “едни други неща”.

# 9 245
В медиите започнаха да се появяват разказите на хора, които лично са познавали Калушев и убитите. Излизат с лицата и имената си, не са тип „една жена каза“. Ето един от тях:
https://offnews.bg/analizi-i-komentari/moiat-razkaz-za-ivo-kalus … video-860486.html

Ако ще развиваме теории на конспирациите, направи ми впечатление това за най-дългата пещера у нас, вход към която са търсили Калушев и неговите приятели. Ами ако са го намерили? Ами ако са намерили нещо там, което не е трябвало да намират? Ами ако някой ги е притиснал да му дадат достъп, а те са отказали и затова са били наказани? Една такава пещера би била много удобна за куп незаконни дейности...
Фантазирам си само, едва ли има връзка. Но кой знае, кой знае...

Скрит текст:
Допускам, че случайността е имала голяма роля в това да купи точно хижа "Петрохан", а не някоя друга къща, след като се върна от Мексико. Но извън случайността, Петрохан е вратата към Рая. От прохода, чак до Искърското дефиле, се намира най-красивата планина в България - Понор. Там със сигурност се намира най-голямата пещера в България. Проблемът е, че не се знае къде е входът й.

Преди няколко години се намери един от входовете към тази пещерна система и пещерата Колкина дупка вече е най-дългата у нас.

На запад от нея, точно край хижа Петрохан, обаче остава по-голямата част от пещерната система, която още не е открита. Най-много разговори съм имал с Иво именно на тази тема - разказвал съм му къде съм копал аз, той ми е разказвал къде е копал той, обсъждали сме въртопи, през които може да се влезе и цепки, от които духа.

Не знам дали ще ви се стори сектантско това двама улегнали мъже на средна възраст да си говорят за пещери. Не очаквам нито някой да го разберете, нито да го аплодира.

Не очаквам и някой да разбере какво значи да пазиш планината като своя. Иво, както и аз, никога не сме разчитали на държавата. Тя и сега има хиляди горски и не знам какви си институции, които широко си затварят очите пред бракониери и дървосекачи. Сигурен съм, че се е вманиачил в това да прави всичко възможно да възпрепятства хора, които му изглеждат бракониери. Доколкото го познавам, съм убеден, че се е заяждал с тях и се е опитвал да ги плаши.

# 9 246
Според мен Калушев и влязъл във фаза “започване на чисто”, спречкали са се с другите трима и вероятно ги е ликвидирал за непослушание. Неслучайно е изчезнал с двете момчета (едното така блестящо поверено му от родителите).

А на мен пък ми се струва, че е имало нападение на хижата. Калушев е избягал с двете момчета, за да ги спаси (и сега се крият, за да си спасят живота)...

При дългогодишната и дълбока връзка, която има с по-голямото момче, със сигурност поне него иска да спаси. Въпросът е от какво и от кого. Не е задължително да го спасява от мафиоти, може да е от полицията. Теоретично.

# 9 247
Момичета, следя темата и ви чета от два дни, не смогвам да изчета всичко, което изписвате.

Аз искам да се включа с един офф топик.
Помните ли случая за Съвестин, който изчезва безследно през 1997 година. По пои сметки Калушев тогава е бил 23-годишен. По някое време през годините бащата на Съвестин беше ходил да го дири в Изтока, не помня къде, при разни шамани /бил забелязан там/. Като прибавим и това, че бащата на Калушев е работил за ДС, не случайно всичко е потулено. Дали е възможно да има някаква връзка със случая?

# 9 248
  • Пловдив
Само Съвестин липсваше след изучаването на извънземните. Flushed

# 9 249
Да попитам за кучетата.
Защо са ги вкарали вътре въобще? Първо .
И второ - щом кучета пазачи са вкарани вътре, значи са познавали хората и са влезнали. Или ако са пренесени- пак са ги познавали и са се доверили.
А ако познаваш и се грижиш  за куче, не го оставяш да изгори живо …

# 9 250
Най- интересното е, че и другите обитатели на хижата още липсват.

А за тях защо няма никаква информация. Някой знае ли нещо за тях. Както знаеме за двете момчета с Калушев. Какви са на колко са години. Възпитавани ли са от Калушев. За  Калушев и децата, и родителите им се разбра много. Дори как се отчуждил младежа, преди години от тях, напускайки цивилизацията и суетата, избирайки живот сред природата при Калушев. Коетэ съд сигурност ги е наранилэ. Дори за предишни деца излязоха подробности. Но за тия 7 души 0 информация. А те са не по малкэ важни от Калушев и децата в тая история.
Нищо не знаем. И журналистите не питат. Не питат и приятелите на Ламата, посещавали хижата какви са, що са. Подозрително е, че само Ламата гоним.
Ако другото " крило" изчезнали бъдат установени, ще има и чета с предател. Все някой ще издаде четата.

# 9 251
Сега попаднах на това в един от жълтите сайтове:

Много е притеснително и това, че няма нито една жена, дето да се е завъртяла там. Те освен сходства по интереси сред природата, явно са се допаднали и по друто.

В смисъл, един, двама, трима, ама чак пък всички да нямат жени, приятелки.

От друга страна, Макулев по-мъжкарски го раздава, едното му дете е било първо там, то щеше да каже, ако е имало нещо такова.

# 9 252
Доколкото четох, поне е сигурно, че Калушев и младежите с него са живи и са се изнесли с някакъв кемпер от хижата. Това обаче май става след убийствата, тоест те са били там по време на убийствата. В същото време никъде, в никоя медия няма и 1 ред, написан за друг човек да е присъствал в този период там. Така ли е, вие попаднахте ли на някакви статии по въпроса?

# 9 253
Тръгне ли да се излиза от линията за педофилията, веднага се появява услужлив приятел, който сменя наклона.Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега и един от МВР, ще се включи.

# 9 254
  • софия
Вече имаме и Съвестин и бащата на Калушев, който е потулил случая.
Евала!

Общи условия

Активация на акаунт