Криминални досиета

• 516 190
  • 10 761
  •   295
Отговори
# 9 750
На лекар не му е нужно да се знаете от 30 години, за да диагностицира или поне да има основателно предположение за диагноза, ако са налични често срещани симптоми. А лаикът и 40 години да сте си пили ракията заедно, ако не знае за какво да гледа, нищо няма да види.

# 9 751
По Нова тв говори един 36- годишен мъж, който на 15-16 години е бил в лагерите на Калушев. Каза, че това са най-хубавите спомени в живота му. Отрече педофилската нишка. Каза, че щял лично да го е преживял или усетил, ако е имало такова нещо. Познавал е и 3-мата убити. Поредните суперлативи за всички.

И това преди 20 години. Всеки може да се промени за толкова години.
Така е. Иначе каза, че комуникацията им е продължила и в последствие. Не е срещал негов еквивалент. Изключително интелигентен човек.

# 9 752
  • София
По Нова е гост е мъж, който е много близък приятел с Дечо Василев

# 9 753
  • София
Този не е лекар, а психолог. Изчключително непрофесионално и настървено сложи поне 5 етикета: педофил, психопат и.т.н. на база на фактите които и ние знаме, нищо ново.
Много непрофесионално, ама ние сме им свикнали.
 ...Сега и за политически протекции заговори. ...и за Леон...абе влезе в хора на всичко което се пишеше в темата...

# 9 754
На лекар не му е нужно да се знаете от 30 години, за да диагностицира или поне да има основателно предположение за диагноза, ако са налични често срещани симптоми. А лаикът и 40 години да сте си пили ракията заедно, ако не знае за какво да гледа, нищо няма да види.

Ами освен да започна и аз да поставям диагнози на база на мненията във форума?

# 9 755
Florescita ти нов сезон на Breaking Bad написа.

Тези разстрели в началото на случая на мен ми се струваха вендета, залагах на (много решен да се справи сам) родител, чието дете е пострадало. Но това, че първите трима са убити така безмилостно и наведнъж наистина говори за предварително подреждане и вероятно опитен стрелец.

# 9 756
Е как да се запознаят вече с мъртъв човек? Поведението на Калушев има отклонения в много насоки. За другите хора няма такива индикации. Както виждате, на тях никой не им слага диагнози.

# 9 757
Иван Христанов във ФБ е на мястото. Интересно е.

# 9 758
  • Разпиляна във въображението
По Нова тв говори един 36- годишен мъж, който на 15-16 години е бил в лагерите на Калушев. Каза, че това са най-хубавите спомени в живота му. Отрече педофилската нишка. Каза, че щял лично да го е преживял или усетил, ако е имало такова нещо. Познавал е и 3-мата убити. Поредните суперлативи за всички.

И това преди 20 години. Всеки може да се промени за толкова години.
Така е. Иначе каза, че комуникацията им е продължила и в последствие. Не е срещал негов еквивалент. Изключително интелигентен човек.

Тих, скромен и т.н.

Той не е ли след Мексико бил в Тибет? Вече се забърках в хронологията.

# 9 759
И аз съм в шок, че има хора за които Калушев не е направил нищо нередно. То теории, мафия, истината е проста.

# 9 760
  • София
Започна брифинга

# 9 761
  • София
Стига бе, умрели са мексиканските картели за България. Тук каналът си върви от Грузия, Азербайджан към Западна Европа, колумбийските картели снабдяват Северна Америка. Изтрябвали сме им ние тука, дето и за гара на пътнишки влак ни нямат. Нито сме пазар, нито нищо. Най-много някой да поизпере някоя и друга пара, ама затова ако се стреляха така, щеше да се стреля на всеки ъгъл.

# 9 762
Ето брифинг

# 9 763
Слушайте после Гръбчев при Лора Крумова.

# 9 764
Постовете, смс-ите и коментарите на този Калушев звучат психарски до един. Има много хора, които сме смахват по разни псевдоучения или вярвания, но на тях не бива да се поверяват деца. Този е и ниво отгоре, дори само, заради идеята му, че реалността е илюзия. Това е реплика на опасен човек, който няма да носи и не носи отговорност за действията си.

На родителите не знам какво им е, но със сигурност и там има голяма драма и психария, за да си зарежат децата с някакъв луд.
Много са му вярвали, направо е някакво Божество, този Калушев.
Чета коментари, ами много хора са подведени и го защитават.
Бягал, защото нямал вяра на Държавата, за щастие не живеем в Северна Корея.
Имал е имоти в чужбина, какви ги "дири" в България.
Копнах този коментар.....
"Нищо чудно, тези момчета да са изгубили живота си заради същата тази мафия, която е част и от Октопода, овладял погубената ни държава"

Общи условия

Активация на акаунт