Криминални досиета

• 539 188
  • 11 819
  •   68
Отговори
# 9 840
Бърди, добре, не знаем дали е блудствал. Обаче им е промивал мозъците, вадил е децата от реалния свят с близки и връстници, а накрая го намират убит, заедно с 15 годишното невинно дете на негов добър приятел, мъртво. И на всичко това ние трябва да ръкопляскаме, да се радваме или какво?
Кой му даде на този психар почва и пари да убива деца, това искам  да знам аз!!!

# 9 841
Сега, ако бях кино режисьор, като Виктор Божинов например, вече да съм запазил екслузивни права за направата на сериал "Ужас над Петрохан"
Това "Мамник", "Туин Пийкс" ряпа да ядат в сравнение с Петрохан

# 9 842
  • София
Не, защо да ръкопляскаме? Нормално ли е било да гледа чужди деца - изобщо не. Адекватни ли са им родителите- не. Това прави ли го педофил и убиец на петима - изобщо не.
Защо правим връзка между нещата нямам идея.

# 9 843
Отишъл е на Околчица, защото в неговите си очи е съвременния Ботев, не разбран, сред глупци.

# 9 844
Значи приятелят на Дечо, г-н Гръбчев, беше прекъснат първо заради брифинга, разбираемо, а след това разговорът не продължи изобщо, защото спешно трябваше да се пуснат реклами.
Но той каза, че от две години го предупреждавал, че се хващат с опасна задача (намекна за дървена мафия), че оборудването е купувано с лични средства и целта му е била да се виждат нарушители в широк обхват и да се сезират официалните органи. Както и че преди около 5 месеца Дечо е казал, че нещата са се успокоили, което аз разбрах, че заплахите за убийство са спрели.

# 9 845
  • София
Кой кошмар, педофилскиия сценарии или мафиотския сценарий?
Не трябва да се отговаря ня всички въпроси, ама поне на някои не е лошо. За да се успокои обществото и за да се покаже, пе институциите работят. Аз очаквах подготвен  брифинг от зала, с някаква минимална информация за какво се случило в Петрохан. Толкова полицейски проверки и камери и накрая овчаря ги намерил...
Има ли още хора в риск та а шикалкавят?

# 9 846
Защото на мен така ми изглежда. Много пари, мъртви 6 човека, между които и дете. Педофилията никъде не коментирам. Ама че е психар и може би убиец - дали пряк, дали косвен - нямам съмения.

Дечо - интелигентен мъж, със заплахи за разстрел, продължава да си живее в хижата и там е детето. Мен за детето ме боли, ако не разбрахте.

# 9 847
  • София
Е то очевидно не се е случвало на всички, а на уязвими деца като Николай, който майката довела и зарязала там и на Алекс, който също е предаден за отглеждане.
И на мен така ми се струва. И това, че някой преди 15 г. си е изкарал добре там - гмуркане, спорт, това не значи, че с някои други деца не е злоупотребявано. Само определени са били “избрани”, така да кажем.

# 9 848
  • софия
Значи приятелят на Дечо, г-н Гръбчев, беше прекъснат първо заради брифинга, разбираемо, а след това разговорът не продължи изобщо, защото спешно трябваше да се пуснат реклами.
Но той каза, че от две години го предупреждавал, че се хващат с опасна задача (намекна за дървена мафия), че оборудването е купувано с лични средства и целта му е била да се виждат нарушители в широк обхват и да се сезират официалните органи. Както и че преди около 5 месеца Дечо е казал, че нещата са се успокоили, което аз разбрах, че заплахите за убийство са спрели.
Споделил е за заплахи с разстрел преди 5-6 месеца. В последния си разговор с майки си е казал, че нещата са се успокоили.
Овчарят бил имал лятна кошара и наминавал да си я нагледа. Овчарите са новите клошари.

# 9 849
  • Другата България
Не, защо да ръкопляскаме? Нормално ли е било да гледа чужди деца - изобщо не. Адекватни ли са им родителите- не. Това прави ли го педофил и убиец на петима - изобщо не.
И аз.
И от самото начало на случая се интересувам само от убийствата и причините.

# 9 850
Не мога да насмогна с четенето, но на Околчица е последната битка на Ботевата чета. Не мисля, че мястото е случайно, и едва ли мафията си е казала, а бе, дай да ги пратим на Околчица, перфектно ще си пасне с Борба, публикувано на първи февруари.

Дано душите на убитите намерят покой

# 9 851
Не. Преди 5 месеца са били заплахите за разстрел. А малко преди убийството се е чул с майка си и ѝ казал, че нещата са се успокоили.
Както и че преди около 5 месеца Дечо е казал, че нещата са се успокоили, което аз разбрах, че заплахите за убийство са спрели.

# 9 852
Говорещият на брифинга е меко казано потресен и притеснен. Не изглежда добре…
Самоцитирам се, но рядко ми се случва чак тръпки да ме побият от страха, който лъха от човек, коментиращ дадена тема (и то по телевизията в такъв брифинг). Цялата работа започва да изглежда твърде зле… той се държеше така сякаш е видял призрак.

# 9 853
  • София
И аз.
И от самото начало на случая се интересувам само от убийствата и причините.
+1. Моралните отсъждания към родителите не са за тая тема. Гладаме фактите и мотивите.

# 9 854
И на мен много ми дожаля за този човек. Само силното самообладание го държеше.

Общи условия

Активация на акаунт