Криминални досиета

• 511 495
  • 10 504
  •   234
Отговори
# 10 095
  • Варна
От записи от оцеляли камери на Петрохан се вижда, че 6тимата са там преди убисйтвото. И че първите жертви прибират кучетата и подпалват вилата.

Николай през 2015г.

R.I.P.
Много хубаво дете е бил! Да почива в мир!

# 10 096
Sigma, и аз това видях, но тук го разпънаха на кръст човека. Не пожелавам никой да не е на неговото място. Колкото и да е залитнал по източни учения, все пак му е дете и е мислел, че прави най- доброто за него, но се е сблъскал със страшната истина.
А не беше ли по удачно бащата да излезне и да каже на човешки език, че просто много му липсва сина и иска да бъде при него и т.н. а този лама да вземе да се осъзнае и замисли, а не още повече да му лъска егото.
Според мен това е инициатива на хората финансирали и подрепяли дейността на Ламата, а не на разследващите.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:40 от mauigirl

# 10 097
  • София
За селот на морето, казват че са познали Калушев защото са го гледали по телевизията, във вторник вечерта е бил в селото. Кръстосва България на длъж и на шир докато МВР го издирва. Наистина пише че е бил с джип, не с кемпер.

# 10 098
Една друга гледна точка:

Не цапайте, не хвърляйте камъни....гледате и не виждате, слушате и не чувате..........
.

Хайде стига глупости! Той зарязал едното си дете цяла година с тоя изкукуригалия, да го завлече в Мексико и да си прави с него каквото си иска, без никой да знае. После пък пратил и малкото си дете. Сега пък бил плакал и го било страх. Я моля ви се! Казах го и пак ше го повторя: нито тоя, нито жена му са на център! Затова и са си оставяли децата с оня! Никой не им е виновен, никой! И не, не ми е жал за тоя, нито за жена му! Жал ми е за детето, защото е имало лошия късмет да се роди в семейството на двама сбъркани, незаслужаващи изобщо да бъдат родители!

# 10 099
Полицията проверявала пещери в района. А Околчица - йок. 

Аз друго не разбирам, хем си лама, хем будизъм, хем природа, хем мир и любов и накрая си оборудван с пушкала и сателитен сигнал.

Хем си меката Мария с али балите за детството на децата, хем можеш да стреляш доооста прецизно. Къде Калушев се е научил да стреля така добре? Щото едно е да ти падне пердето и да простреляш някой в момент на афект в корема, друго е в слепоочията.

И още, младежите не са ли.могли да го обезвредят те. Все някога е спал за.това.време.

Аз още не мога да повярвам, че разни директорки канят и защитават подобни хора.

Е, дори бащата на Алекс каза, че имали въздушно оръжие, арбалети, лъкове и се упражняват в спортна стрелба.

То той е бил някакъв супер експерт по оцеляване в трудни условия, ненамси кой Дан по Таекуондо,  преди всичко наистина изключителен пещерняк и водолаз. Съмнявам се да не се е упражнявал все пак  и в стрелба.

# 10 100
  • Разпиляна във въображението
Тази сутрин е разтегливо понятие. В 1 ч. някой е бил жив и е изтрил профила на Николай. Следват няколко часа до 9, когато овчарят ги е открил.

# 10 101
Жалко за младежите.

До това води според мен нелекувано с години психично заболяване на Калушев. Плюс манията му за величие.

# 10 102
И за мен интервютата с бащата бяха ход на полицията. Както и гл. редактор от офнюз. Това бяха ходове да се опитат да го приземят и спрат, ако е възможно.

# 10 103
От записи от оцеляли камери на Петрохан се вижда, че 6тимата са там преди убисйтвото. И че първите жертви прибират кучетата и подпалват вилата.

Николай през 2015г.

R.I.P.
Много хубаво дете е бил! Да почива в мир!

Почивайте в мир, Алекс и Ники! Вярвам, че сте на по-добро място. Ники е бил красиво, лъчезарно, нежно и усмихнато дете.

# 10 104
Да предположим, че полицията от самото начало е знаела, че Калушев е извършил първите убийства и децата с него са в опасност и нарочно бащата се появява.

Толкова ли не могат да ги хванат? До Бургас? После до Враца... Не, не вярвам. Камери, мобилни клетки и пр.
Не е игла в купа сено. Просто провал.

# 10 105
Продължавам да вярвам, че са там от дни. Още от 2ри вероятно.

И аз така си мисля, но една наблюдателна съфорумка беше написала в петък, че Николай Златков в Инстаграм се изписвал като Ники Ваджра, а днес съфорумката написа, че акаунтът вече е изтрит. Ако може нека се включи, да поясни дали съм разбрала правилно.

Ако е така, вероятно са били живи до петък/събота.

# 10 106
Значи този Калушев някакси се е клонирал. Бил е ту на Петрохан, ту на морето, ту край Враца. Ту с джип, ту с кемпер. Из цяла България варди полиция, никой не го открива, освен един овчар. Калушев убива трима, отвлича други двама, разхожда ги насам натам, след това ги убива и, разбира се, се самоубива.
Аз искам да знам кой диктува всички тези версии на полицията? Кой им дърпа конците?
Защото е безумно те да са плод на истинско разследване.

# 10 107
Да кажа вътрешна информация. Мой познат е познавал един от загиналите на хижата и същият си е продавал имоти, за да даде парите на Калушев. Отделно преди някакво време се е обадил на близък да му търси работа в София, което според мен значи, че с Калушев са се скарали съвсем наскоро…

# 10 108
  • Deutschland
Това е Н. Златков. RIP

# 10 109
Значи този Калушев някакси се е клонирал. Бил е ту на Петрохан, ту на морето, ту край Враца. Ту с джип, ту с кемпер. Из цяла България варди полиция, никой не го открива, освен един овчар. Калушев убива трима, отвлича други двама, разхожда ги насам натам, след това ги убива и, разбира се, се самоубива.
Аз искам да знам кой диктува всички тези версии на полицията? Кой им дърпа конците?
Защото е безумно те да са плод на истинско разследване.
Бил е първо на Петрохан в деня на първото убийство, след това е отишъл до къщата на морето и след това следите му се губят и го намират на Околчица. Не е бил по едно и също време.

Общи условия

Активация на акаунт