Криминални досиета

• 534 484
  • 11 626
  •   463
Отговори
# 10 845
Нищо подобно. Не сте гледали внимателно. Изгледайте пак видеото и чуйте какво се говори.
"Група мотористи, които обичайно карат в този район, вчера около 10 сутринта отново са в планината.
От заснето от тях видео, става ясно, че случайно срещат мъж, за когото твърдят, че е подателят на сигнала за кемпера, спрял в труднодостъпна местност.
Единият от мотористите отива до мястото, където е линейката и екипа чака полиция..."
btvnovinite.bg

Май без звук го гледате видеото или?

"""Онзи човек с буса, който трябва да ти покаже къде е умрелият, няма да има толкова много гориво да дойде да се върне. Ела да ти покажа къде да караш. Този път като го хванеш. Само по него и няма да кривиш...."

# 10 846
Цитат
ChatGPT: Наративната мъгла работи, защото съвпада с човешката психика. Мозъкът не понася вакуум. Когато няма ясни факти, той започва да произвежда смисъл сам. Мъглата не спира историите – тя ги стимулира. Затова е толкова заразна.

Парадоксът е, че мъглата често се представя като сложност. „Случаят е много сложен“ звучи разумно, но понякога означава „още не знаем“ или „не можем да кажем“. Истинската сложност обаче се изяснява с повече детайли, не с по-малко.

В здраво общество мъглата е временна. В болно общество тя се превръща в климат. И тогава хората вече не търсят истина, а разпознават сюжети, герои и злодеи. Това е моментът, в който реалността окончателно се превръща в спектакъл, а спектакълът започва да диктува реалността.

# 10 847
Аз да вървя по пътя на парите - нов кемпер 2025 г., ако е вярно, колко струва нов кемпер, 2025 г. произведен? До тук, така, към фактите и доказателствата да се придържаме, защото пътят на парите, сигурно води някъде. Няколко имота из България, оборудване за не знам колко, джипове, кемпери. Та от къде е парата?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:17 от anmasu

# 10 848
Определени институции в държавата и специализирани служби, ако не започнат проверки на всички НПО-та и дейността, която развиват няма да ме изненадат други подобни случаи. Изскачат информации и за паравоенни формирования.
В политически нестабилна държава, в която се ходи на избори през година такива случаи са следствие.

# 10 849
Цитат
Стига цикли. Бащата е имал основание, синът му вече не е между живите. Какви доказателства за какво ти трябват. Ако не беше се повлякъл с ламата вероятността да е жив сега е огромна.
 Всеки родител носи отговорност да НЕ поставя детето си в уязвима ситуация. А уязвима ситуация означава решението за неговия живот и здраве да не зависят от прищявките на някой друг, особено такъв, който търси финансова изгода. Защото освен будизма и пещерите, ламата много е обичал и парите

Бъркаме нещата. Отново напомням каква е темата на разговора. Има ли педофилия. До момента аз данни за такава не виждам. Вече ако има такива данни, е друго. Но до момента аз не виждам. От там нататък, може до утре да си говорим, кое е най добре за едно дете, прав ли е бил да подаде сигнал бащата (прав е бил, притеснен че сина му предпочита в гората да живее, вместо в цивилизацията, и отказва да се прибере), и т.н.

Как трябва да се възпитава едно дете, за да е щастливо с родителите си, и едновременно да бъде възпитано добре, е една много дълга и сложна тема, за съжаление, с която не са се справили родителите на младежа, това е моето мнение. За да той да не иска да е с тях, а да иска да е при Калушев. Това е моето мнение. Но това не значи, че те са виновни с нещо. Със сигурност са обичали много сина си, и са искали най доброто за него. Но това са различни теми, говорим има ли данни за педофилия или не.

# 10 850
Скрит текст:

На тази серия снимки никак не ми изглежда като колеблива шушумига калушев.

# 10 851
Аз да вървя по пътя на парите - нов кемпер 2025 г., ако е вярно, колко струва нов кемпер 2025 г. произведен? До тук, така, към фактите и доказателствата да се придържаме, защото пътят на парите, сигурно води някъде. Няколко имота из България, оборудване за не знам колко, джипове, кемпери. Та от къде е парата?
Явно опазването на природата е доходен бизнес.
Кой знае какво има в тези пещери, пиратски съкровища сигурно

# 10 852
Дайте теория за кучетата, де. Всички избягват тази тема, защо?

# 10 853
... Няколко имота из България, оборудване за не знам колко, джипове, кемпери.
Ама не къде е. Единият имот е до границата със Сърбия, другият до границата с Турция в почти обезлюдено село.

# 10 854
Кучетата щяха да последват Калушев. Затова ги убива. Друга причина - човек в яростта си и изпаднало умопомрачение ликвидира всичко живо свързано с живота му.

# 10 855

В редакцията на агенция BulNews получихме снимка на кемпера във Врачанския Балкан, в който вчера бяха намерени три трупа.
Возилото е марка „Мерцедес“ и е произведено през 2025 година. В него има всички екстри, включително сателитно оборудване за интернет. Кемперът е 4х4, високопроходим е и за него не е било никакъв проблем да стигне до труднодостъпната местност в района на връх Вола.

https://www.bulnews.bg/article/503391

Хм, към момента това МПС няма валидна застраховка Гражданска отговорност.

Добре, де, дори това е супер скъпо, последен модел. Откъде средства? Нали имат 500 000 задължения, мижави печалби ...откъде доходите?

# 10 856
Кучетата щяха да последват Калушев. Затова ги убива. Друга причина - човек в яростта си и изпаднало умопомрачение ликвидира всичко живо свързано с живота му.

И двете тези са напълно валидни.

# 10 857
  • Разпиляна във въображението
Аз да вървя по пътя на парите - нов кемпер 2025 г., ако е вярно, колко струва нов кемпер 2025 г. произведен? До тук, така, към фактите и доказателствата да се придържаме, защото пътят на парите, сигурно води някъде. Няколко имота из България, оборудване за не знам колко, джипове, кемпери. Та от къде е парата?

И за това говорехме. НПО за малко пари, но с близо половин млн. задължения /ако не се бъркам/. Богатите му приятели, с които са водили природосъобразен живот + парите от родители, които са му поверявали децата... Дарения.  Но това май го няма в отчетите. Иначе е много добър човек.

# 10 858
Аз не разбирам от кучета. Не мога да имам мнение;

Постоянното присъствие на малки момчета и тийнове, без родителите си, в къща с мъже обаче, навява доста мисли. Ако не педофилия, то поне за злоупотреба. Защото детето реално без родител до себе си, е беззащитно.

# 10 859

С толкова екстри около 150 х.евро.

Общи условия

Активация на акаунт