Криминални досиета

• 554 937
  • 12 526
  •   307
Отговори
# 10 980
  • Пловдив
Ох, аз все вярвах, че Калушев е мотора, то се оказва, че си е масово самоубийство.
Следва героизирането - никой не им помагаше в каузата да пазят природата, отчаяха се и ето какво стана.
Аз и сега мисля, че няма как на всичките да им дойде едновременно идеята, т.е. защо да не е той моторът?

Цитат на: Frozenrose
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината.
Сашко пък какъв театър беше?

# 10 981
  • София
Аз и сутринта писах, че много ми прилича на историите тип Хевънс гейт на масово самоубийство, всички около тях така величаеха Калушев и смс към майката със съня. Много типично е за други такива религиозни учения.

В началото мислех, че някой външен ги е убил, но в момента ми изглежда точно осъзнато тяхно решение. Не мисля, че са толкова черни, че са педофили и тн, по-скоро са си вярвали, че наистина могат да спасят душите си и децата само чрез техните учения.

# 10 982
  • софия
Установено е момичето от смс-а. Пребивавало е няколко дни на Петрохан. Разпитано е то и родителите му.

# 10 983
Журналистоте много прости...

Паравоенни пък само законно притржавано оръжие. Помогнали за разкриване на престъпления, включитрлно и убийство. Сигнал за дете в риск имало един, за година доказателства за това не са намерени.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 16:37 от Spensa

# 10 984
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината. Дори единият от героите се повтаря - Свилен Делчев.

Театър включващ богата колекция от религиозен реквизит, който да бива разхвърлян из хижата и наемане на “актьори” които да се самоубият по собствено желание толкова дружно…

# 10 985
Нямам възможност да гледам брифинга, но сърцето ми се къса за това дете... позата,.в която е намерено е красноречива.
Хората, които пишем в тази тема по принцип и си нищим престъпления, знаем, че много често именно такива зловещи престъпления не следват логика.

# 10 986
  • Варна
На Петрохан НЕ СА НАМЕРЕНИ незаконни субстанции, оръжия.
Незаконни оръжия, т.е оръжията са били законни. Това вече го знаехме.

# 10 987
Аз и сутринта писах, че много ми прилича на историите тип Хевънс гейт на масово самоубийство, всички около тях така величаеха Калушев и смс към майката със съня. Много типично е за други такива религиозни учения.

В началото мислех, че някой външен ги е убил, но в момента ми изглежда точно осъзнато тяхно решение. Не мисля, че са толкова черни, че са педофили и тн, по-скоро са си вярвали, че наистина могат да спасят душите си и децата само чрез техните учения.
Нищо общо няма с този случай на масово самоубийство (между другото, там всички са заедно).

# 10 988
Установено е и разпитано момичето, на което щели да помагат рейнджърите. Било в хижата няколко дни.

# 10 989
Да кажат и за резултатите от кръвта и това тезата ми ще бъде цялостна. Както и за датите на смъртта

# 10 990
Установено е и разпитано момичето, на което щели да помагат рейнджърите. Било в хижата няколко дни.

Линк?

# 10 991
  • Варна
Имало е момиче няколко дни в хижата!

Какъв линк, казаха го току-що на брифинга.

# 10 992
  • софия
На Петрохан НЕ СА НАМЕРЕНИ незаконни субстанции, оръжия.
Незаконни оръжия, т.е оръжията са били законни. Това вече го знаехме.
Някой коментира, че са се държали като дрогирани на записите.
Да, били са законни. Оръжията. Да не вземе сега някой да прочете, че е имало законни субстанции.

# 10 993
Те дори имената на жертвите не искаха да кажат. Добре, че тази журналистка ги подсети.

# 10 994
  • Варна
За мен не се държаха като дрогирани а като обречени. Този нервен смях.

Общи условия

Активация на акаунт