Криминални досиета

• 585 016
  • 13 807
  •   306
Отговори
# 10 995
Много грозни подигравки по повод версиите за намесена мафия, било то дървена или друга. Щото не живеем в България и тук такива неща няма, крайно невероятно е. Не е изненадващо и откъде идват.
Още повече, че още нямаме мотив за случилото се. Защо 3-ма се самоубиват така, а други трима потеглят и се самоубиват на изцяло друго място? Много неща в тази история не се връзват.

# 10 996
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината. Дори единият от героите се повтаря - Свилен Делчев.

Театър включващ богата колекция от религиозен реквизит, който да бива разхвърлян из хижата и наемане на “актьори” които да се самоубият по собствено желание толкова дружно…

Защото е много трудно да се скалъпи една колекция за целта. Самоубийство е просто версия, ако изобщо нещо от всичко представено се е случило. Нито тела сме видели, нито кой знае какви големи записи - хора, говорещи пред хижата с куче и кадри на религиозен реквизит. Да не говорим колко несвързано е всичко, няма кой знае каква предистория, всички уж въвлечени са 'мъртви', нямат семейства, родителите им не говорят - колко удобно.

# 10 997
Аз, обаче, да попитам как се самоубива някой на колене с преплетени ръце???Визирам Алекс

# 10 998
А казаха ли нещо за сигналите срещу тях? Разследвано ли е, приключени ли са през декември, каквато информация излезе? Защо близо година са прехвърляни и накрая нищо не е направено?

# 10 999
  • Be realistic - plan for a miracle.
Видях записа.
За мен това може да е както подготовка за самоубийство, така и подготовка за бягство - на различни краища на света, така че хората да не се срещнат никога повече.
Но да не са успели да избягат навреме.
Друг е въпросът дали имат записи и със самото самоубийство... Засега не са казали да имат.
Което и да е... много трагично и тежко престъпление е това.

# 11 000
Не разбирам защо ако са искали да се самоубиват дружно са затворили кучетата да изгорят..

# 11 001
На мен ми направи впечатление, че казаха, че само трима са имали разрешително за оръжие.
П.П. Казаха, че основните версии са самоубийство и убийство. При Алекс със сигурност е убийство, щом е намерен клекнал и с преплетени пръсти.... Явно не е могъл да го гледа в лицето.

# 11 002
Според мен гуруто е имал някакъв таен план да се измъкне. За това ми е интересна датата на смъртта.

# 11 003
Много ми е гадно и за кучетата...

# 11 004
  • София
Все пак са работили с гранична полиция, съдействали са за проблеми с бракониери, изброиха с какво оше, не запомних, но били помогнали и за разкриването на едно убийство.
А наче, да, прекалено е очебийна връзката, от всякъде в хор категории, диагнози, внушени от ден 1, даже от хора които не им е работа да слагат диагнози.
Чакам да намерят важния компромат из документацията на сдружението, предполгам към сряда ще извадят.

# 11 005
  • София
Нито тела сме видели, нито кой знае какви големи записи - хора, говорещи пред хижата с куче и кадри на религиозен реквизит.

Ама ти сериозно си мислиш, че някой е длъжен да ти показва тела?!! Божемили....

# 11 006
Все се надявах, че са решили да започват на ново място, за това са закрити сайтовете и има движение на пари.
И нещо се е объркало.

Много ми е мъчно, страшно гаден случай.

# 11 007
Видях записа.
За мен това може да е както подготовка за самоубийство, така и подготовка за бягство - на различни краища на света, така че хората да не се срещнат никога повече.
Но да не са успели да избягат навреме.
Друг е въпросът дали имат записи и със самото самоубийство... Засега не са казали да имат.
Което и да е... много трагично и тежко престъпление е това.

Защо тогава ще си запалват кучетата вместо да ги пуснат на свобода?

Не се връзва.

# 11 008
Сега стават ясни репликите “трябва са махнем децата от тук” - да не самоубийството.

# 11 009
Успях да видя само два от записите и нищо, ама нищо не ми стана ясно. На първия видях някакви мъже, които се разделят, като половината реплики не бяха субтитрирани, с тях имаше и куче. На второто видео в някаква сграда някакви неясни силуети. Не се вижда ни убийство, ни самоубийство.
Има ли някъде линк, където могат да се видят записите в цялост? Те колко са общо? На кой от записите е заснето убийството?

Общи условия

Активация на акаунт