Криминални досиета

• 535 478
  • 11 656
  •   404
Отговори
# 11 010
  • София
Нито тела сме видели, нито кой знае какви големи записи - хора, говорещи пред хижата с куче и кадри на религиозен реквизит.

Ама ти сериозно си мислиш, че някой е длъжен да ти показва тела?!! Божемили....

# 11 011
Все се надявах, че са решили да започват на ново място, за това са закрити сайтовете и има движение на пари.
И нещо се е объркало.

Много ми е мъчно, страшно гаден случай.

# 11 012
Видях записа.
За мен това може да е както подготовка за самоубийство, така и подготовка за бягство - на различни краища на света, така че хората да не се срещнат никога повече.
Но да не са успели да избягат навреме.
Друг е въпросът дали имат записи и със самото самоубийство... Засега не са казали да имат.
Което и да е... много трагично и тежко престъпление е това.

Защо тогава ще си запалват кучетата вместо да ги пуснат на свобода?

Не се връзва.

# 11 013
Сега стават ясни репликите “трябва са махнем децата от тук” - да не самоубийството.

# 11 014
Успях да видя само два от записите и нищо, ама нищо не ми стана ясно. На първия видях някакви мъже, които се разделят, като половината реплики не бяха субтитрирани, с тях имаше и куче. На второто видео в някаква сграда някакви неясни силуети. Не се вижда ни убийство, ни самоубийство.
Има ли някъде линк, където могат да се видят записите в цялост? Те колко са общо? На кой от записите е заснето убийството?

# 11 015
Най-логичната версия явно е и вярната , за съжаление. Както се каза и тук, ако изглежда като патка и кряка като патка, вероятно е патка. Не знам защо групите са се разделили , но явно за Калушев и ‘децата’ му е имало особена символика с мястото. Той се е изживявал като техен ментор и духовен учител, нещо много повече от един родител , което ние простосмъртните не разбираме. Явно е считал , че разполага и с правото им на живот Sad
Но ми е много трудно да приема, че е посегнал и на младежите. Единият го е отгледал почти и възприемал за свой син, но Алекс си има живи  родители -  нали засяга безвъзвратно и тяхната карма.

# 11 016
И пак не става ясно щом се дрогират, религиозни фанатици са, самоубиват се - какво общо има с ДАНС това.

# 11 017
Българското Уейко. Не ни подминаха модерните болести. И какво, прави се оказаха в крайна сметка за сектата.

# 11 018
  • Варна
Аз, обаче, да попитам как се самоубива някой на колене с преплетени ръце???Визирам Алекс
Алекс е убит.

# 11 019
Отрекоха ДАНС да са били там.

# 11 020
Нито тела сме видели, нито кой знае какви големи записи - хора, говорещи пред хижата с куче и кадри на религиозен реквизит.

Ама ти сериозно си мислиш, че някой е длъжен да ти показва тела?!! Божемили....
Не, просто ми е ясно колко са фалшиви медиите и колко лесно се връзвате на какво ли не. Навсякъде по света гъмжи от измислени истории (особено от САЩ), но продължавайте да вярвате сляпо.

# 11 021
Бе вие искате да видите как си пръскат главите ли?

# 11 022
  • София
Е, как може да е убийство на първите трима? Аз от записите оставам с впечатление само за самоубийство...

Абсолютно. И по два пъти се стрелят, за по-сигурно.

Та, оказа се, че кемперът е бил много добре проследяем, не ще да е само по селски пътища да се е движел. И при тази проследяемост един овчар ги намери. Нещо да кажат за другата катастрофа и седмия труп?

А, също и не са намерени забранени субстанции, оръжия, предмет. Май май не са били напушени, както някои тук се опитват да внушават.

Езотеричната литература е намерена, но видиш ли устройството изгоряло и не могат да видят други кадри.

Нищо красноречиво няма в записите. Могат да се тълкуват по много начини. Може да са решили да изоставят хижата и да спрат да се занимават с това. Може да са решили част от тях да заминат някъде. Така и не им се видяха лицата. Ама тази част от записите удобно е запазена.

# 11 023
Много ми е гадно и за кучетата...
+1 Горкото как тичаше около тях и им се радваше.....Въпреки разменените думи "за мен беше чест" нещо не ми се връзваше настроението като за самоубийство - хората се смееха все едно се изпращат гости поканени на вечеря. Освен ако наистина са вярвали, че отиват на по-добро място след това. Но да бяха освободили животинките - те нямат собствен избор.

# 11 024
Самоубили се в гръб има ли? Дочух, че в кемпера по едното момче е стреляно в гръб.
А защо трябваше да убиват и кучето?

Общи условия

Активация на акаунт