Криминални досиета

• 537 580
  • 11 763
  •   188
Отговори
# 11 040
Единият пита на записа "Е, тръгваме ли?" и после следва "Няма да останат". Не разбирам за къде да тръгват - да запалват пожара ли или друго да правят? Защото пък преди това си вземат довиждане с останалите.

# 11 041
Би трябвало да има запис и на самото самоубийство, камерата гледа към входа точно.
Предполагам никога няма да ги пуснат. И не трябва.

# 11 042
  • София
Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Изтрещяхте с тази опозиция. Тя самата е поискала парламентарна комисия за отваряне на досиетата от ДАНС.

# 11 043
На мен не ми стана по-ясно след този брифинг, още повече ми смърди
Каква е вашата версия?

# 11 044
Т
Би трябвало да има запис и на самото самоубийство, камерата гледа към входа точно.
Трябва. Защото никой няма доверие на родната милиция, която ни пази. Могат с лекота да го цензурират.

# 11 045
  • Варна
Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Да не се застраховате? Второ подобно мнение.

# 11 046
Ами не е лошо поне да кажат дали се е видяло това на камерата, защото споменаха, че някаква част от камерите и записите, са повредени от пожара. Останах с впечатление, че от убийството/самоубийството няма записи.

# 11 047
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дано да не ги пуснат, сериозно. Човешкият мозък на обикновения средностатистически човек говоря, не е устроен да вижда такива неща. Аз вече се чувствам увредена само от четене и слушане за тоя случай по-издълбоко два дни, трябва да се спирам вече, но съм като хипнотизирана в тоя ужас.

# 11 048
сигурно медитират преди да запалят ... със сигурност има още записи. Външните соларни камери записвали на СД карти, ДВР е унищожен. Интересно къде се е намирал този ДВР, толкова ли голям пожар бил ..

# 11 049
Как така "може да бъде интерпретирано като самоубийство"? Какви са тези интерпретации?! Става дума за човешки животи, то е обидно да се правят интерпретации!

# 11 050
Само правя предположение.

# 11 051
НЗ как очаквате логичен отговор и обяснение за всичко...хората явно са превъртяли и са  вярвали искрено,че тоя свят не е достоен за тях и ще се видят в друг ,казват- айде за мен беше чест,ще се видим там -взели са най-близките си същества вкл.кучетата -няма как такова нещо да се разбере от нормален човек.
Един от разследващите каза ,че са помагали много на гранична полиция ,за разкриване на бракониери и подпалвачи ,на полицията -миналата година са хванали убиец укриващ се в трудно достъпно място ..изобщо досега са били в услуга на държавата и закона.Нямало е незаконни оръжия.
Нищо не е черно и бяло и никога няма да ни е логично.Фактите са факти и това е .

# 11 052
  • София
Какво са правили тези 4 часа? Защо липсват?

Правили са последните си медитации и практики според мен. Това са правели часове наред всеки ден - не си представям, че ще тръгнат към смъртта, без да са изпълнили ритуала си за последно.

# 11 053
Ефектът с показването на секунди от записите бе постигнат. Но никаква конкретика.
Уж общо решение, но се самоубиват на различни места, а втората група, уж знае, че ще умре също, но се крие.
Будисти, но с препратки към Ботев (а журналистът - приятел каза, че Калушев не би се занимавал с възрожденска поезия и не е в негов стил)...
Очаквах да се бяха подготвили повече, а те рачитаха (и с право) само на записите.

# 11 054
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Цитат
НЗ как очаквате логичен отговор и обяснение за всичко...хората явно са превъртяли и са  вярвали искрено,че тоя свят не е достоен за тях и ще се видят в друг ,казват- айде за мен беше чест,ще се видим там -взели са най-близките си същества вкл.кучетата -няма как такова нещо да се разбере от нормален човек.
Един от разследващите каза ,че са помагали много на гранична полиция ,за разкриване на бракониери и подпалвачи ,на полицията -миналата година са хванали убиец укриващ се в трудно достъпно място ..изобщо досега са били в услуга на държавата и закона.Нямало е незаконни оръжия.
Нищо не е черно и бяло и никога няма да ни е логично.Фактите са факти и това е .

"Взели са си кучетата" - окей, разбирам тезата много добре, но като човек, който има и си обича кучето... повярвай ми, НИКОЙ човек, който си обича кучето и го счита за любимо свое същество няма да го остави да изгори живо! Никой!
Един куршум в главите на кучетата щеше да ме убеди много повече, че те самите са ги убили.
Изгаряне живи на толкова невинни и обичливи същества граничи с демоничен садизъм.

Общи условия

Активация на акаунт