Криминални досиета

• 546 792
  • 12 170
  •   300
Отговори
# 11 130
  • Другата България
Нямаше как да не се раздуха връзката със Сандов и Терзиев, нито пък беше редно да не се съобщава. Сандов е подписал споразумението в качество на министър.

Понеже правя 100 неща и ми е много натоварено служебно, правилно ли чух в новините на бтв в 17 репортерката да казва, че кемперът е напуснал хижата, минал е през някакви села, влязъл във Враца, излязъл е и оттам е тръгнал за Околчица? Ако е така, това означава, че е бил там дни наред.
Е, аз и в това бях сигурна. И то се оказа вярно.
“Някаквите“ села са в района на Вършец, там, където имаше “случайна“ акция на МВР и не даваха пиле да прехвръкне без да са му проверили документите. Blush

# 11 131
Aз подозирам, че дни наред са водени преговори с Калушев, но не са били успешни, за съжаление.

# 11 132
Според вас само от медитиране, пренасяне в други светове, без никакви наркотици, можеш ли толкова да се побъркаш. Аз не съм запозната с никакви религии, медитации, по-светския живот съм.

# 11 133
  • София
Според вас само от медитиране, пренасяне в други светове, без никакви наркотици, можеш ли толкова да се побъркаш. Аз не съм запозната с никакви религии, медитации, по-светския живот съм.

Не мисля. Напротив, би трябвало медитацията да укрепва психиката.

# 11 134
Много версии, но дайте факти, които са изнесени официално. Иво си тръгва с детето и младежа. Отиват в село чак до Черно море и няколко дни там правят ремонт. Кой прави ремонт, ако ще се самоубива?! После пресича пак цялата страна с този кемпер ( който защо не е бил спрян) и отива чак до Околчица.
Единият от първите жертви има 2 огнестрелни рани т.е. убийство. Детето било клекнало със сплетени пръсти на ръцете т.е. отново убийство

# 11 135
Аз все още не мога да разбера защо биха искали да се самоубият масово. Ако хората са имали някаква кауза и нещо е попречило на нейната реализация защо няма поне едно предсмъртно писмо или някаква следа в тази посока?Трудно ми е и да повярвам, че от шест човека никой не се е разколебал и че просто компанията се е разделила съвсем приятелски на две групи, пък уж целта е обща ( каквато и да е тя).

По принцип в историята има и други такива случаи, някой вчера спомена за Джим Джоунс, но има и други.
Не търсете рационални и разумни обяснения, няма да намерите. Хора, които вярват, че светът е само сън, разсъждават и действат по техния си начин. Лошото е, че понякога страдат и деца.

# 11 136
Аз още не мога да разбера защо тримата се събират пред хижата, за да си кажат сбогом? Щом те остават в нея, с часове наред, докато решат да я запалят?
Малко е като сюжет от хорър филм… нищо не звучи логично в моята глава.

# 11 137
  • Другата България
До никакво село на морето не е ходил “Иво“.
От Петрохан е отпрашил направо за Околчица.
Аз още не мога да разбера защо тримата се събират пред хижата, за да си кажат сбогом? Щом те остават в нея, с часове наред, докато решат да я запалят?
Е как?
Къде са ти “умствените процеси“?
Я виж хората как знаят какво се е случило - сбогували са се, после са медитирали и накрая са запалили хижата, преди да се самоубият.

# 11 138
А добре, може ли да се окаже, че наистина този кемпер е там още от 01.02? Тоест 8 дни са си седяли загинали и никой не ги е намерил просто?

# 11 139
Мда.

След като се сбогуват, тримата – Калушев, Златков и Макулев, се качват на кемпера и напускат района на „Петрохан“. В 11:14 ч. на 1 февруари кемперът е преминал през село Бързия, област Монтана, установено от частна камера.

В 11:37 ч. е засечен на изхода на град Вършец, в 11:59 ч. е бил на разклона на село Стояново. В 12:17 ч. е в село Бели извор, а в 12:22 кемперът влиза във Враца. В 12:26 ч. е засечен в другата част на Враца и в 12:41 ч. е засечен в село Челопек, което е в посока мястото, където е намерено превозното средство и телата вътре.

Недоумявам как полицията не е намерила кемпера толкова много време.
Особено предвид публикацията на Калушев с препратка към Ботев.

# 11 140
Аз друго чух по тв. Кой е отрекъл че е бил в селото, от което имаше репортажи в предните дни?

# 11 141
Според вас само от медитиране, пренасяне в други светове, без никакви наркотици, можеш ли толкова да се побъркаш.
Можеш. Харакирито при японците е нещо подобно.

# 11 142
  • Варна
Аз друго чух по тв. Кой е отрекъл че е бил в селото, от което имаше репортажи в предните дни?
До 31.01 са били в това село.

# 11 143

Най-вероятно това се развива след тръгването на Калушев.
Имали са някакъв план, по който се движат и тук е заснето началото. Дали после са медитирали, подготвяли хибата за палеж и тнт, няма как да се знае на този етап.
Това е било обаче един вид началото на края.

# 11 144
Ок. Дори до 31.01 да са били в селото, защо са правили ремонт?

Общи условия

Активация на акаунт