Криминални досиета

• 569 493
  • 13 067
  •   67
Отговори
# 12 135
  • София
Въпроси от Диана Дамянова (не я знам коя е, но ми се сториха доста резонни)...

.
Ами запознайте с това,   коя е Диана Дамянова.

# 12 136
  • София
Единствените, които не заслжават, са разследващите, които пускат сглобени откъси без дата и час. И кой каза още 30% увеличение за МВР?

# 12 137
Значи от тримата мъртви излиза по сведения и на кмета и на Бакалов, които са виждали местопрестъплението, единият на снимка, другият на живо, че дрехите са скъсани, части от телата са обгорели, навсичкото отгоре има и скъсани дрехи, което говори за борба. Ако просто са се гръмнали навънка, и телата не са местени, какво е обяснението за скъсаните дрехи и обгорените части от тела.
Къде е казал за скъсани дрехи? Не съм чула такова нещо. Само за обгоряла блуза и обгоряла брада

# 12 138
Кое е смущаващо в облеклото на Калушев? Че има едни и същи дрехи има-няма 3 години по-късно?

# 12 139
dochy, недоверието към тия институции е с причина. Да се товари злато, иззето при обиск на граждани, от страна на прокурори в джипа на жената на бивш следовател какво е? И има ли наказан? И не, това не е предположение, това е доказана случка. И това е само едно, произволно действие. А колко още са такива...

Разграждането на институциите започна преди много време, вече повече от десетилетие. Нищо, че удобно се внушава как "добрите сили" (по Пеевската Дамянова) са виновни.

# 12 140
  • София
Кое е смущаващо в облеклото на Калушев? Че има едни и същи дрехи има-няма 3 години по-късно?

Да, за мен е малко странно.
С едни и същи дрехи на откриване на изложба и със същите в хижата в деня на само/убийството си.
Три години по-късно.

# 12 141
И аз не разбрах кое е странното и смущаващото.
ММ си пази и носи дрехи от години. Неблагородно му завиждам, че му стават толкова време Simple Smile

# 12 142
  • София
Нормално е да не се вярва на МВР и особено на Сарафов, но какво друго е станало? Не виждам някаква смислена версия различна от официалната. Освен ако няма още трима от групата, от които един да е най-големия психопат и методично да избива останалите.

# 12 143
  • София
звънче, жертвите на сексуална злоупотреба заслужават някаква анонимност, нали така? Или мислиш, че обществото трябва да разнася имената на насилваните деца, за да им е стигма за цял живот? При насилвани момченца табуто и травмата са огромни, по-големи отколкото дори при момиченца...

Хубаво. Ама всеки може да си разпространява лъжи за мъртви хора, които няма как да се защитят. Ако те нарека педофил, без никакви доказателства, ще ти е приятно ли? Такова обвинение може да има стойност, само ако е излязло преди тази случка да се рапзространи. Защото сега има много причини тези хора да бъдат очернени
По тази логика всеки показно убит член на групировка като Самоковеца, Доктора, Илия Павлов и др. е очернен горкия, разказват се лоши неща за умрелия човек.
Винаги се правят връзки с житието-битието на жертвите, анализ как това води до убийството, това са базисни неща, не е обикновена смърт, имаме скандален криминален случай.

# 12 144

От ден 1 на случая, по адекватен коментар обхващащ цялата фактология на случая до момента аз не съм чел. Да го прочетат всички вярващи на официалната педофилска история, и ще разберат защо е абсурдно, всичко което ни се сервира за истина.

# 12 145
Абсолютно съм съгласна с мнението Ви. Толкова много глупости изчетох в тази тема! Но така е - тук никога 2+2 не е равно на 4. Винаги има конспирация дали не е 5 или 3, даже 0 или 10, примерно.
Загубих си времето да чета - мислех, че тук ще се обсъждат доказателствата, а не някакви фантасмагории.
Естествено - не говоря за всички потребители, но за голяма част от тях.

Според мен разследващите са изгледали всичко на камерата още в първите часове и знаат какво има записано, за да излиза и Сарафов да се" потриса". Но докато не се изготвят техническите експертизи, няма да ги предоставят. Тези записи, които официално получихме, предидвикаха такава лавина от спекулации, че сигурно вече съжаляват .
Ще има експертизи и на звукозапис, и т.н.
Засега и това, дето ни го изнесоха, не заслужаваме.
То се вижда от коментарите.

# 12 146
Много странно ми е нещо, което забелязах (не съм чела всичко и не знам дали е коментирано в предните страници) :

Снимка на Иво Калушев от откриване на изложба на пастрока му през 2023г. и снимка от камерите от вчера (2026г). И на двете снимки е с едно и също яке и едни и същи карго-панталони.

На фона на това, че има изключително малко снимки на Калушев в нета, този факт ми е смущаващ.

На първата снимка хората около него не са с дебели зимни якета, явно не е много студено. На втората снимка е сигурно-10°С, той пак си е със същото якенце. Закъсал го е явно през последните години великият бизнесмен, когото дори чужди държави финансират. 🤣

# 12 147
MariyaHris спри се бе жена
С такава радост скачаш на публичен линч, че Харалан ще излезе прав, че най-обезпокоителното е ожесточената реакция на обществото.
Минава се границата на нормалното.

# 12 148
По тази логика всеки показно убит член на групировка като Самоковеца, Доктора, Илия Павлов и др. е очернен горкия, разказват се лоши неща за умрелия човек.
Винаги се правят връзки с житието-битието на жертвите, анализ как това води до убийството, това са базисни неща, не е обикновена смърт, имаме скандален криминален случай.
Не е лошо да се прави разлика м/у факти и това 'една жена ми каза'. Хората, които визираш, има предостатъчно факти с какво са се занимавали и какво са правили. В този случай имаме тези, които ги познават (включително и родителите), които казват, че са страхотни хора и педофилските обвинения и какви ли не идват от Сарафов, Деньо Денев, някакви придворни "анализатори" на Пеевски и хора, които никога не са ги чували преди този случай. Единствената база за тези обвинения е, че са имали чужди деца около себе си. Това, разбира се е странно, но може лесно да бъде обяснено с помощ, алтруизъм и т.н. Това е все едно да обвиняваме осиновители на деца като педофили.

# 12 149
Иван Бакалов за снимката на  първите убити
https://www.facebook.com/share/p/1AGT7Nv42X/

Общи условия

Активация на акаунт