Криминални досиета

• 525 721
  • 11 216
  •   338
Отговори
# 11 130
  • Варна
Тук е и моето едно наум. Кемперът е имал сателитна система. Дори да я изключат, той остава проследим. Нашите служби са знаели всеки един момент къде е кемпера.
Ако всичко е изключено, не мисля, че могат да го проследят.
Могат, имат пасивен тракер , който не може да се изключи и могат да бъдат проследени от сателит.

# 11 131
  • София
Този случай е толкова брутален, че на мен лично ми се иска да бяха показали нещо, което да донесе най-накрая някакво потвърждение на тази официална версия, нешо което да си кажеш...кошмар, но явно така е станало. И да спреш да се чудиш. Това до някъде ще донесе  смирение в много хора.
Обаче това не случва. Всеки отговор е даден така, че да не дава отгвовор. Всяка нова улика или информация е поднесена така, че буди куп съмнения. Обаче има 6 убити. Пример, питаха ги: между единия запис и другия запис има 4 часа записани? какво правят тримата от хижата тези 4 часа? Не беше даден никакъв отговор, питаха имат ли записа, споглеждт се гърачат рамене, май ги имат. Е как да вярваш? Няма нужда да показват видео на самото самоубийство, нужно е да говорят за факти и улики, не да правят внушения. Все пак това са елемнтарни въпроси, може ли да не са подготвени за тях?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:13 от pimpinela

# 11 132
Прочетох някой преди малко да заявява, че ИК не бил убиец - тъжно ми е, че има хора с подобни умствени процеси.
В началото реших, че тоя е изпаднал във финално умопомрачение и ги е опаткал всички, но не изключвах и самоубийства. Всички останали безумни твърдения даже не искам да ги коментира, някакъв невероятен спам.
С оглед на вярванията им, за тях смъртта е спасение, с цел прераждане.
Ясно се вижда как тея тримата се сбогуват и си обясняват как щели да се срещнат на по-добро място, което явно е някакво мега якото отвъдно.
Тези от вас дето се кахърят за кучетата - защо ги били затворили и убили - мислите ли, че на такива психопати има пука? Или са го направили, за да не започнат да лаят и да привлекат внимание по-рано, или пък е възможно дори да са си мислели, че и те ще се прераждат с тях.
Имало е едно финално мощно молене, медитиране или каквото там са правили всеки ден, затова и се сбогуват часове преди да се гръмнат, когато все още са сравнително адекватни, че да си кажат 2-3 нормални думи.
Тъй като явно децата са били специални за ИК, затова и убийствата/самоубийствата се случват на някакво специално място за тоя. Децата са били с тотално промити мозъци, съгласили  са се да ги убие без никакви възражения.
Тепърва ще разбираме повече и това е добре, защото за тези неща трябва да се говори и то много.
Хора като ИК е имало, има и ще има. Хора, които да ги следват сляпо - също.
Но ако подобни разкрития и даването на гласност могат да опазят поне една шепа хора и ДЕЦА за в бъдеще, това хич не е малко.

# 11 133
Никой не коментира, че детето е убито от героя...

# 11 134
Тук е и моето едно наум. Кемперът е имал сателитна система. Дори да я изключат, той остава проследим. Нашите служби са знаели всеки един момент къде е кемпера.
Ако всичко е изключено, не мисля, че могат да го проследят.
Могат, имат пасивен тракер , който не може да се изключи и могат да бъдат проследени от сателит.

Да допълня, че същото се отнася и за телефоните, без значение дали им е изключена локацията.

# 11 135
Аз все още не мога да разбера защо биха искали да се самоубият масово. Ако хората са имали някаква кауза и нещо е попречило на нейната реализация защо няма поне едно предсмъртно писмо или някаква следа в тази посока?Трудно ми е и да повярвам, че от шест човека никой не се е разколебал и че просто компанията се е разделила съвсем приятелски на две групи, пък уж целта е обща ( каквато и да е тя).

То е добре, че повечето хора не го разбираме
 Щеше да е по-притеснително ако го разбирахме.
Вие например медитирате ли всеки ден с часове? (най-малкото)
Няма как да разберем мотивите и тригърите на хора, които водят много по-различен живот.

# 11 136
  • Другата България
Нямаше как да не се раздуха връзката със Сандов и Терзиев, нито пък беше редно да не се съобщава. Сандов е подписал споразумението в качество на министър.

Понеже правя 100 неща и ми е много натоварено служебно, правилно ли чух в новините на бтв в 17 репортерката да казва, че кемперът е напуснал хижата, минал е през някакви села, влязъл във Враца, излязъл е и оттам е тръгнал за Околчица? Ако е така, това означава, че е бил там дни наред.
Е, аз и в това бях сигурна. И то се оказа вярно.
“Някаквите“ села са в района на Вършец, там, където имаше “случайна“ акция на МВР и не даваха пиле да прехвръкне без да са му проверили документите. Blush

# 11 137
Aз подозирам, че дни наред са водени преговори с Калушев, но не са били успешни, за съжаление.

# 11 138
Според вас само от медитиране, пренасяне в други светове, без никакви наркотици, можеш ли толкова да се побъркаш. Аз не съм запозната с никакви религии, медитации, по-светския живот съм.

# 11 139
  • Другата България
Скрит текст:
Прочетох някой преди малко да заявява, че ИК не бил убиец - тъжно ми е, че има хора с подобни умствени процеси.
В началото реших, че тоя е изпаднал във финално умопомрачение и ги е опаткал всички, но не изключвах и самоубийства. Всички останали безумни твърдения даже не искам да ги коментира, някакъв невероятен спам.
С оглед на вярванията им, за тях смъртта е спасение, с цел прераждане.
Ясно се вижда как тея тримата се сбогуват и си обясняват как щели да се срещнат на по-добро място, което явно е някакво мега якото отвъдно.
Тези от вас дето се кахърят за кучетата - защо ги били затворили и убили - мислите ли, че на такива психопати има пука? Или са го направили, за да не започнат да лаят и да привлекат внимание по-рано, или пък е възможно дори да са си мислели, че и те ще се прераждат с тях.
Имало е едно финално мощно молене, медитиране или каквото там са правили всеки ден, затова и се сбогуват часове преди да се гръмнат, когато все още са сравнително адекватни, че да си кажат 2-3 нормални думи.
Тъй като явно децата са били специални за ИК, затова и убийствата/самоубийствата се случват на някакво специално място за тоя. Децата са били с тотално промити мозъци, съгласили  са се да ги убие без никакви възражения.
Скрит текст:
Тепърва ще разбираме повече и това е добре, защото за тези неща трябва да се говори и то много.
Хора като ИК е имало, има и ще има. Хора, които да ги следват сляпо - също.
Но ако подобни разкрития и даването на гласност могат да опазят поне една шепа хора и ДЕЦА за в бъдеще, това хич не е малко.
Тъй като явно си доста напреднала с “умствените процеси“, дали ще е удобно да дадеш линк, или каквото и да било друго към потвърждение на тази така сигурно поднесена информация, и нейната категоричност?
Иначе, да поясня, че явно умствените процеси не позволяват пълен анализ - всички, които твърдим, че Калушев не е убиец имаме предвид, че не е буквално физическия убиец - натиснал спусъка.
Което няма нищо общо с останалите му “грехове“, поведение, отношение и всичко останало, свързано с дейността му с деца.

# 11 140
  • София
Според вас само от медитиране, пренасяне в други светове, без никакви наркотици, можеш ли толкова да се побъркаш. Аз не съм запозната с никакви религии, медитации, по-светския живот съм.

Не мисля. Напротив, би трябвало медитацията да укрепва психиката.

# 11 141
Много версии, но дайте факти, които са изнесени официално. Иво си тръгва с детето и младежа. Отиват в село чак до Черно море и няколко дни там правят ремонт. Кой прави ремонт, ако ще се самоубива?! После пресича пак цялата страна с този кемпер ( който защо не е бил спрян) и отива чак до Околчица.
Единият от първите жертви има 2 огнестрелни рани т.е. убийство. Детето било клекнало със сплетени пръсти на ръцете т.е. отново убийство

# 11 142
Аз все още не мога да разбера защо биха искали да се самоубият масово. Ако хората са имали някаква кауза и нещо е попречило на нейната реализация защо няма поне едно предсмъртно писмо или някаква следа в тази посока?Трудно ми е и да повярвам, че от шест човека никой не се е разколебал и че просто компанията се е разделила съвсем приятелски на две групи, пък уж целта е обща ( каквато и да е тя).

По принцип в историята има и други такива случаи, някой вчера спомена за Джим Джоунс, но има и други.
Не търсете рационални и разумни обяснения, няма да намерите. Хора, които вярват, че светът е само сън, разсъждават и действат по техния си начин. Лошото е, че понякога страдат и деца.

# 11 143
Аз още не мога да разбера защо тримата се събират пред хижата, за да си кажат сбогом? Щом те остават в нея, с часове наред, докато решат да я запалят?
Малко е като сюжет от хорър филм… нищо не звучи логично в моята глава.

# 11 144
  • Другата България
До никакво село на морето не е ходил “Иво“.
От Петрохан е отпрашил направо за Околчица.
Аз още не мога да разбера защо тримата се събират пред хижата, за да си кажат сбогом? Щом те остават в нея, с часове наред, докато решат да я запалят?
Малко е като сюжет от хорър филм… нищо не звучи логично в моята глава.
Е как?
Къде са ти “умствените процеси“?
Я виж хората как знаят какво се е случило - сбогували са се, после са медитирали и накрая са запалили хижата, преди да се самоубият.

Общи условия

Активация на акаунт