Криминални досиета

• 540 517
  • 11 840
  •   164
Отговори
# 11 175
Напротив, писмото е явно прощално и то беше най-голямата следа (поне за тези, които не сме гледали записите) какво се е случило.
Казва, че е опитал да спаси момичето. И че това е преляло чашата.
Доколкото разбрах от МВР момичето е живяло в хижата (не знам дали е била там в деня, в който са решили за самоубийството)

# 11 176
На първия запис на мен ми направи впечатление, че само 4-мата възрастни се прегръщат (да кажем, че е сбогуване).
15-годишният стои близо до тях някак си вдървен, а 22-годишният изобщо не се вижа, вероятно е в кемпера (чува се двигателят).

Младежите не участват в сбогуването и си мисля, че дори и да е имало планирано самоубийство (за мен все още е само една от версиите), не е било планирано и те да загинат. Светла им памет.

# 11 177
  • София
Тези хора са си зарязали професиите, защото не са били щастливи, не е било тяхното. Но това не означава, че всеки с тази професия не е щастлив. Конкретно тези двамата не са били щастливи. Вашата теза защо са в тази хижа каква е?

Защото животът не е само счетоводна или адвокатска кантора. Някои хора изпитват потребност да отидат на село, други да се занимават с изкуство, трети да живеят в гората, четвърти просто да правят добро.

# 11 178
Не мога да измисля каква може да е драмата с това момиче. Предполагам, че присъствие на женски пол в тая хижа си е било прецедент, но защо, кой я е завел , оставил... Може ли да е била замесена интимно някак с някой от тях, със самия ИК, бременна или .. one lama knows.

# 11 179
Поведението на разследващите този случай и на цялата машина по реда е толкова безумно, че се чудя къде живеем. Никакъв професионализъм, само дето ясновидка не включиха на живо да гадае за какво става дума.
Нищо няма да разкрият, просто отново вдигат шум удобно и след година-две всичко случило се ще е в папка в архивите.

# 11 180
Не мога да изчета. Не съм гледала целият брифинг. Съчувствам на близките на жертвите. Толкова ми се свива сърцето за Алекс и Ники. Намам идея, дали информацията за разположението на тялото на Алекс е казана на брифинга, но ако е, съм без думи.
Уви бащата на Алекс беше прав с думите му до 2-3 дни...
Иначе не мога да проумея как "целият сценарий" се случва до последния детайл, без объркване. И Ботев, кемпера открит около Околчица и момичето от СМС открито, но без коментари..
Пускат се записи, но никой не коментира факти от убийствата/самоубийствата. Вместо яснота, още въпроси..

# 11 181
На записа се вижда как двама от тях правят жеста за молитва. Детето е намерено със сплетени пръсти молещо се, което означава, че е убито.

# 11 182
Смразяващият запис е от последните часове на тримата убити в хижата.
https://dnes.dir.bg/krimi/za-men-beshe-chest-pusnaha-zapisi-ot-p … -v-hizha-petrohan

# 11 183
  • UK
На мен репликите от записа ми звучаха сякаш нещо някой е казал и те го иронизират като го повтарят.
Не като на хора, за които всичко е загубено и ще се самоубиват.

# 11 184
  • софия
Много тежко ми стана от тази пресконференция. Изглежда си действително като самоубийство, което направо не може да ми го осмисли главата. Мисля, че ми беше по-добре като си мислех, че са ги убили, тъпо звучи, ама е така.
И аз така. Държах на официална информация, че ми писна от теории и фантасмагории, а сега още повече въпроси. Ужасна трагедия, кошмар.
Продължавам да не мога да повярвам. А човекът с 2-та изстрела? Как 2? Защо? Какви хора трябва да са, за да се самоубият заедно?

# 11 185
Кемпер мерцедес произведен 2025 е с gps и постоянна локализация на акаунт. Веднага се локализира.
Това ми говори, че никой не е търсил останалите трима, а са чакали да намерят трупове някой ден. Нищо не е направено поне да спасят децата.

# 11 186
Напротив, писмото е явно прощално и то беше най-голямата следа (поне за тези, които не сме гледали записите) какво се е случило.
Казва, че е опитал да спаси момичето. И че това е преляло чашата.
Доколкото разбрах от МВР момичето е живяло в хижата (не знам дали е била там в деня, в който са решили за самоубийството)
За мен момичето / болното/, според писмото, е ключът.
Чак да се самоубият, след като така хубавичко са си стъкмили удобства, уединение, защита и дейност, и изведнъж ЧАК такова изтрещяване.
Докато не разберем как са " лекували" момичето и как/ слава богу/, се е измъкнало, че сега е ЖИВО/ каза един от брифинга/, и го натърти, няма да се знае мотивът.

# 11 187
  • София
А като са природозащитници защо им е да палят хижата като има шанс пожарът да се разпростре и в гората?  Не е ли това против всичките им идеи
Природозащитничеството им е алиби и прикритие за друга дейност. Нямало е реална причина да са точно там.

И това го знаеш откъде?

# 11 188
# 11 189
Много тежко ми стана от тази пресконференция. Изглежда си действително като самоубийство, което направо не може да ми го осмисли главата. Мисля, че ми беше по-добре като си мислех, че са ги убили, тъпо звучи, ама е така.
И аз така. Държах на официална информация, че ми писна от теории и фантасмагории, а сега още повече въпроси. Ужасна трагедия, кошмар.
Продължавам да не мога да повярвам. А човекът с 2-та изстрела? Как 2? Защо? Какви хора трябва да са, за да се самоубият заедно?
все едно единият се е гръмнал два пъти. Пък защо се разделят, като са решили края? Защо ИК се връща в Петрохан? Ужасно е случилото се и ужасно, че не мога да вярвам на органите. Справка - Туин пиикса Сарафов.

Общи условия

Активация на акаунт