Криминални досиета

• 545 622
  • 12 107
  •   311
Отговори
# 11 280
И какво знаели са, че мафията идва и се сбогуват и чакат да ги избият.

# 11 281
Тези хора (родители, близки, приятели) в момента оправдават и защитават себе си и собствените си грешни избори. Но то в техните глави даже не са грешни избори.
От това, което чух досега от майката, през 99 процента от времето хвали, защитава и оправдава 5-те мъже.

# 11 282
  • софия
Няма никаква логика всички, които са познавали Ивайло и останалите да твърдят, че са били страхотни хора и са им имали доверие, години наред, а някакви хора излизат и ни обясняват какви са педофили и сектанти.

Никой не е потърсил жената, която писа за джиповете в неделя вечерта.

# 11 283
  • при късмета
Няма да се разбере цялата истина за случая, това е повече от ясно. От целия втрещяващ казус, за мен най-втрещяващото е бащата на Александър. току що прочетох, че не си бил променил мнението за Калушев. Не го проумявам. Той е по-лош и от убиеца/те, който или които да са. Как живеят такива хора? Изрод, как може детето ти да е мъртво заради някого, че може и лично да го е убил, а той да продължава да твърди, че бил по-по-най?

А, ако Калушев не е виновен? Вие как живеете?
Няма значение дали ги е застрелял лично или не. Те са мъртви заради него, това което е набивал в главите им, начина по който е промил мозъците им и е организирал живота на децата. Еднакво виновен е, независимо дали лично е дръпнал спусъка или е друг. Дори да са се самоубили децата, пак той е виновен.

Добре де, ако са видели нещо, което не трябва, защо реакцията е да се самоизбият помежду си и ида се самоубива някой? Това не е нормалната реакция. И ако е за един, то не и за група хора. Просто не  възможно

# 11 284
Майката не е в час (Напълно разбираемо). Не можела да каже от кого е получила информацията,  че  хижата е изгоряла. Къде били датите и часовете на записите от камерите ( а те се виждат много ясно) и там.откъдето е снимано нямало било камери.

Сектата е с по-голм обсег от тези, които са живеели в хижата, по мое мнение...

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:56 от Stella Gemella

# 11 285
Правилно ли чух, че каза че там Камера НЯМА!

# 11 286
При толкова камери, запис как си говорят , сбогуват, а телата са отвън застреляни, няма ли запис как/кой ги стреля? Или точно тогава няма запис, няма обхват на камерата. Естествено

# 11 287
Е ...какво да кажр майката ,хора и аз да бях и аз щях да вярвам ,че са убити...
Има някакви защщитни механизми ,жената е в шок първа степен -отрицание.

# 11 288
Майката е в силно отрицание. Ники Дойнов има желязно търпение, но за съжаление няма възможност да зададе правилните въпроси. Тя говори за гмуркане, екстремни спортове и прочие, но отново не засяга нищо за религията.

Накрая се изцепи, че нямало часове и дати на клиповете от камерите. Има, естествено.

# 11 289
Няма никаква логика всички, които са познавали Ивайло и останалите да твърдят, че са били страхотни хора и са им имали доверие, години наред, а някакви хора излизат и ни обясняват какви са педофили и сектанти.
точно.

# 11 290
Сега гледам записа с по-добро качество и виждам как единия показва два средни пръста и после всички се смеят. Другият пък държи някаква чаша в ръка и пие от нея. За мен, ако не са дрогирани, то със сигурност са пияни или друго. Поведението им е меко казано странно. И тия средни пръсти показва така някак настрани и към камерата, сякаш са знаели, че ще се гледа.

# 11 291
Спрях да гледам майката на Николай - Ралица Асенова. Тази жена си живее в нейн свят и най-много я боли, че за мъртвите се пишели лоши неща. Като каза, че е била много спокойна, когато е поверила детето си на групата и спрях да я гледам и слушам.

# 11 292
Абе то и аз останах шокирана, обаче някой чу ли отговор на въпроса на Н. Дойнов на колко години е било това момче Ники, когато е заживял с К., а тя заживяла наблизо до тях?

# 11 293
Най-смешното е (съжалявам, че употребявам такъв епитет, защото никак не е смешно), че хора които изровиха света, за да доказват, че ковид е измислен и ваксините съдържат графен, сега гълтат като пуйчета това, което им се поднася от телевизора.

Как го измислихте това, не знам. Но един бърз поглед във фейсбук профилите на половината умрели, показва, че точно те са отричали пандемията, вярвали са в кемтрейлс и конспирации.

# 11 294
  • София
Ами тя и майката казва горе долу това, по разтревожена е за имиджа на тези, отколкото че няма да види повече детето си. Но не, не са им промивали мозъците.
И аз съм вцепенена. Втори зомбиран родител.
Не се ли твърдеше в статиите за Ники, че е даден от майката на Калушев още на 10 г. някъде? И бащата се е борил да си го върне, но без успех?
Нямам коментар! Вчера е разбрала, че синът и е мъртъв, а днес по телевизията на амбразурата да хвали възможният му убиец 😱
Това и на филм не бих го приела за възможно. 🥺🥹

Общи условия

Активация на акаунт