Криминални досиета

• 545 667
  • 12 108
  •   314
Отговори
# 11 460
  • sofia
На пресконференцията никой не е казал, че някой е в главата с два куршума. Стига глупости.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22254923
  Тук е посочено, че единият мъж има 2 огнестрелни рани.

# 11 461

Ами явно не съм, щом питам.
Не хванах от началото, гледах някъде от момента, в който обясняваше, че имало игрище за пейнтбол. В края преди да я прекъсне, чух, че каза, че е ходила до морето и е търсила съдействието на полицията.
Благодаря за разяснението.

Не сте гледали цялото интервю, ама захапахте Дойнов. 😁 Нищо де, в общи линии Ви преразказах какво е казала. Наблегна по-скоро на това колко неадекватно са се държали с нея униформените.

# 11 462
Защо преместиха кемпера на ход? Не трябваше ли да го запечатват, да го качат на платформа? Нали е местопрестъпление?

# 11 463
Може би за да разберат ходила ли е там, за това питат за ключ.
Аз нямам ключ за всички места, в които ходя. Не е прецизно от процесуална гледна точка.

Тя сподели лошото отношение към нея и тенденциозния уклон, който са давали при снемане на обяснения: внушения, насочване, едностранчивост.

# 11 464
Майката за мен е абсолютно адекватна и нормална,не знам вие какво виждате?

# 11 465
  • Варна
На мен ми направи впечатление как русата дама от пресконференцията специално млъкна за секунда и си погледна в бележника, за да прочете в каква поза е намерено детето. Странно, че не е запомнила такава ужасяваща подробност.
Както и ми е странно да се преразказват свидетелски показания за напрежението в групата, за липсата на подкрепа и тн., при наличие на следствена тайна. Май се позовават на нея само, когато им е угодно.
Каза че получава информацията почти в реално време.

# 11 466
Надига чаша с какво ?
Какво превъзбудено и зловещо виждате в записа , малко зомбирано звучите наистина ?
Не знам с какво е чашата, а отбелязвам, защото явно много хора не виждат никакви подробности в записа, а съвсем ясно си се вижда това, както и средните пръсти, които показва другият.
Къде съм писала „зловещо”?!
Моля да четете преди да фантазирате.
Като съм зомбирана ми подминете коментара и си четете останалите, които Ви допадат. Форумът е публичен и всеки има право да си изказва мнение. И да, за мен не се държат адекватно на записа, пък който каквото ще да си мисли.

# 11 467
Може би за да разберат ходила ли е там, за това питат за ключ.
И не само. Ако са влезли, са влезли законно да претърсват. Това са т.нар неотложни процесуално- следствени действия. Искали са да не разбиват. Но и за това са виновни.
Виновни са и че не са я допуснали, при това тя знае, че има трима убити и сина и е в неизвестност. Може да е и заложник в тая къща, може и убит. Може вътре да са и въображаемите убийци.

# 11 468
Нещо съвсем се обърках. Тук някой постна профила на Ралица Асенова, която по нова представиха като майка на Николай 22 годишното момче. Аз погледнах профила й и вижам това
По мои сметки това момче към момента трябва да е на 14-15 и се казва Алекс… Нещо съвсем се омотаха нещата…
Чия майка е последно? Или има и друг син

# 11 469

Не хванах от началото, гледах някъде от момента, в който обясняваше, че имало игрище за пейнтбол. В края преди да я прекъсне, чух, че каза, че е ходила до морето и е търсила съдействието на полицията.

Не сте гледали цялото интервю, ама захапахте Дойнов. 😁 Нищо де, в общи линии Ви преразказах какво е казала. Наблегна по-скоро на това колко неадекватно са се държали с нея униформените.
Да, захапах го.
Продължавам да съм на мнение, че не трябваше да я спира да говори, въпреки че очевидно не е прекъснал конкретно разказа за ходенето до морето.

# 11 470

Съвсем , съвсем в началото в понеделник, казаха в новините, че една майка е подал сигнал, че няма връзка с един от обитателите на хижата, и затова е тръгнала на място да провери.Тогава не ни казах, че става дума, че майката всъщност е ходила и подала сигнал за детето си в друга къща....

# 11 471
На пресконференцията казаха, че на името на ИК е имало регистрирана станция Star link, чиято употреба е засечена на 3 февруари.
Много интересно как не са я локализирали..

# 11 472
Имало е много полиция включително и нещо като специални части , идиотско е да нямат заповед .Тя е звъннала и е казала , че се притеснява за живота на сина си , наистина е идиотско да нямат заповед . поне няколко часа път е до там .

# 11 473
  • София
Защо преместиха кемпера на ход? Не трябваше ли да го запечатват, да го качат на платформа? Нали е местопрестъпление?

Защото толкова си можем. Или толкова трябва да можем.
Единственото очевидно в този случай е колко са неадекватни полиция, медии и всички около случая. Всеки си разказва каквото му падне, коментират хора, които нямат познания... Страшна работа е, наистина.

# 11 474
Каза се, че местността е била труднодостъпна и едвам са го свалили въобще от мястото, където е намерен.

Общи условия

Активация на акаунт