Криминални досиета

• 554 937
  • 12 526
  •   307
Отговори
# 11 490
  • Пловдив
А уважаваш ли поета Недялко Йорданов. Защото и той е оставил големият му син на отглеждане на 5 мин (при майка си)?
На Недялко Йорданов, между другото, и двамата синове се упражняваха по темата Петрохан из ЮТюб наред с всички нас по форумите. Големият е Асен Йорданов от "Бивол", малкият е Недялко от ПИК, много як контраст.
Не знам при кого го е оставил големия (той е от първата му жена), но дори да е вярно, оставяне при баба не е като оставяне при лама с предполагаеми психически отклонения. Flushed

# 11 491
Не, не е вярно, че са казали, че сигналът е САМО един. Един сигнал е лийкнат от елфите и пресата, но се говореше за сигналИ, като се конкретизираха поне 2 сигнала -- един за 9 годишен (предполагам Леон) и един за 15 годишен. Но според журналиста в Бивол е имало и още сигнали.
да ги изкарат и да се види, кой е дремал. И защо.

# 11 492
  • София
У  нас досега не са се случвали подобни неща и нормално всички да са готови по-скоро да повярват в извънземни и всякакви конспиративни теории, отколкото да приемат, че има толкова лоши хора, чак толкова лоши наистина, че те могат да са били симпатични, да са будили доверие у другите и накрая да се е стигнало дотук. Таргета на Калушев официално са били тормозени в училище деца, деца от разбити семейства или с отсъстващи родителски фигури. Това си е психопатска класика и подобни истории се случват непрекъснато в други страни.

Не харесвам Сарафов, не съм фен на държавното управление, но тук тия неща трябва да се отличават.

Как не са намерили кемпера? И как си представяте, че го намират? Това не е американски касов хит, за да стоят от някакви служби пред мощни компютри, които ползват свързани всички камери в страната плюс лицево разпознаване и разпознаване на номера. ТОЛ камерите правят снимки и то на нарушения, тук нямаме някаква единна мрежа за видеонаблюдение с всички екстри.

Другото не е нещо невероятно и невиждано. Малко медитации, друсане с контрол на дишането и лишаване на мозъка от кислород си е класика, по 4-5 часа така и то не халюцинации и психоза, ами всичко може да стане.

И само ще ви припомня Спас от Кочериново, също психопат, успял да се представя за друг човек с години и да излъже топ журналисти, които живеят и работят по света. Интелигентни хора с критично мислене, не деца. А той пълен смотаняк от някакво село. Това е психопат. Умеят ги тези неща.

# 11 493
Още в началото казаха, че родителите не искат да съдействат по никакъв начин, какво се чудим на майката.

# 11 494
Аз пък смятам, че брифингът беше професионално и фактологично изнесен. Не знам какво се иска от тези хора...Те не могат да разкриват всичко, докато тече разследване.

Явно има хора, които просто не харесват реалността, той и Калушев не я е харесвал...

Радвам се само, че спряхме да четем за дървената мафия....

# 11 495
"Някъде се пишеше" беше тук като фантазия на писателките на крими съспенс романи.
Хахах, баш.
Как може да се четат всички глупости и да се приемат за чиста монета, а мнението на баш близките да се демонизира не знам.

# 11 496
Абе защо на никой друг не му направи впечатление, че ако профила във фейса на тази жена, който някой сподели тук е на интервюираната преди малко от Ники Дойнов, тя е майка на Алекс не на Николай…
Аз наистина съм в потрес от объркването като цяло.

# 11 497
Не, не е вярно, че са казали, че сигналът е САМО един. Един сигнал е лийкнат от елфите и пресата, но се говореше за сигналИ, като се конкретизираха поне 2 сигнала -- един за 9 годишен (предполагам Леон) и един за 15 годишен. Но според журналиста в Бивол е имало и още сигнали.?

Поне на брифинга категорично казаха за 1 /един/ сигнал към прокуратурата за посегателства срещу деца и че тече проверка дали са постъпвали някакви сигнали към МВР. От 53-та минута.

# 11 498
Ако имаш множество сигнали за педофилия щяха да го съобщят .
Всъщност май такав сигнал въобще няма .
А ако пък наистина има такива ,че и множество пак да кажа това трябва да ви притеснява  както и това ,че няколко дни полиция не мога да открие кемпера .
При сигнали за педофилия социалните служби са фактор не родителите .

# 11 499
Още в началото казаха, че родителите не искат да съдействат по никакъв начин, какво се чудим на майката.
Ами чудим се защо отказват да съдействат.
Тук масово се вярва на теорията, че родителите са кукувци и хаховци, хипнотизирани от мануполатора Калушев.
Може наистина да е така. Но може и да не е и зад това нежелание да се крият други неща.

# 11 500
  • София
Майката каза, че този запис е от деня, когато част от групата тръгват за морето и е снимано с камера, не от камерите в двора..Даже ясно се чува "те остават", т.е. другата част от групата...
Отгоре на видеото има дата и час, отделно, че тримата казват, че ще тръгват на някъде, а както знаем не те, а К. с двете момчета е отишъл към морето.

А, то никой не знае как се манипулира час и дата, нали?

# 11 501
  • софия
Абе защо на никой друг не му направи впечатление, че ако профила във фейса на тази жена, който някой сподели тук е на интервюираната преди малко от Ники Дойнов, тя е майка на Алекс не на Николай…
Какво объркване? Александър е едно от най-разпространените мъжки имена.
"Тази жена" Е майка на Николай.

# 11 502
Къде видяхте да е майка на Алекс? Разгледайте снимките, на които е тагната

https://www.facebook.com/share/1Cwm9KdhBW/?mibextid=wwXIfr

# 11 503
Не е само час и дата. Логически няма как да е от това, което е обяснила кадъра, защото към морето тръгват ИК и момчетата, а не тези тримата, които в записа говорят за заминаване (неясно къде)…

# 11 504

По-голямата част от темата е издърпани отттук-оттам късчета "информация", извън контекста, но сглобени според нагласата на пишещия, а  и според мен смътните спомени кой къде какво е прочел се допълват с доста доизмисляне .
Та едва ли едно объркване може да направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт