Криминални досиета

• 539 812
  • 11 818
  •   135
Отговори
# 11 475
Е нали всеки се е самоубил? Справка пресконференцията.
Ами първия път му трепва ръката и само се е одраскал или ранил леко. Затова е повторил.
Иначе казват: "Изстрел от дистанцията на упор или много близо разстояние. Всички наранявания са в области, удобни за собствена ръка."
Сега, дали всеки се е гръмнал, някой само се е ранил или не е събрал смелост и последният се е доближил и го е направил от упор, ще видим като пуснат записите...

Майката за мен е абсолютно адекватна и нормална,не знам вие какво виждате?
Каза, че не е имала контакст със сина си от около 2 седмици. Звъняла е по общи познати, но никой нямал връзка с тях, знаели каквото и тя - че са на морето.
Да загубиш контакт с детето си и да не подадеш сигнал в полицията, нито да го потърсиш на мястото, на което смяташ, че е, това мен ме потресе. Не мога да го приема, независимо дали става дума за човек на 20, 30, 50 или друга възраст.
Тръгнала е чак като са намерили тримата в хижата.

# 11 476
Каза се, че местността е била труднодостъпна и едвам са го свалили въобще от мястото, където е намерен.
Както и че не бил обикновен кемпер, а високопроходим и добре оборудван.

# 11 477
Да сигналите са няколко, като първо са били към ГДБОП, а после и към ДАНС. В брифинга също споменават за няколко деца-жертви. Пуснаха и анонимен свидетел в пресата, който описва и своята ситуация и тази на Ники...защо му е на Ники да спи при ламата, а майка му на 5 мин? Не може ли денем са си общува с него, а нощем при мама? С такива родители...
Имаме в момента 4 явни деца замесени със самоубийците, а са били повече. Момичето е обърнало картичката...

Засега казаха за един сигнал, постъпил в прокуратурата. Една година разследване и нищо не се е потвърдило. Дали е имало други сигнали към полицията - течала проверка.

Анонимен свидетел в пресата към момента има горе-долу нулева достоверност.

# 11 478
Тук няколко съфорумки писаха , че тези мъже са били нещо като отшелници едва ли не , които са били зарязали живота извън хижата .
Адвоката и счетоводителя са били напуснали работа ли и само в хижата ли са седяли?
Не намирам инфо за това ?

# 11 479
С каква цел в Новините ни показаха как съпровождат кемпера на някъде си с патрулка?

# 11 480

Ами явно не съм, щом питам.
Не хванах от началото, гледах някъде от момента, в който обясняваше, че имало игрище за пейнтбол. В края преди да я прекъсне, чух, че каза, че е ходила до морето и е търсила съдействието на полицията.
Благодаря за разяснението.

Не сте гледали цялото интервю, ама захапахте Дойнов. 😁 Нищо де, в общи линии Ви преразказах какво е казала. Наблегна по-скоро на това колко неадекватно са се държали с нея униформените.
Да, захапах го.
Продължавам да съм на мнение, че не трябваше да я спира да говори, въпреки че очевидно не е прекъснал конкретно разказа за ходенето до морето.

И аз бих искала да й дадат повече време, но все пак Дойнов не е собственик на телевизията.

# 11 481
На пресконференцията казаха, че на името на ИК е имало регистрирана станция Star link, чиято употреба е засечена на 3 февруари.
Много интересно как не са я локализирали..
  Е, какви сложни неща искаш..

# 11 482
  • софия
На милицаите им вдигнаха заплатите, не IQ-то.

# 11 483
Е, как очаквате да подаде сигнал, като тези хора са живяли извън системата. За тях училище, полиция, институции, не са същестували, нямали са им доверие. Някъде се пишеше, че децата не са ходили и на прегледи, каквото и да значи това. Вероятно се имат предвид ваксини (а може и не само), защото някой сподели как в профилите имали много публикации против тях.

П.П. Писа се, че всички са живяли там за постоянно.

# 11 484
Тук няколко съфорумки писаха , че тези мъже са били нещо като отшелници едва ли не , които са били зарязали живота извън хижата .
Адвоката и счетоводителя са били напуснали работа ли и само в хижата ли са седяли?
Не намирам инфо за това ?
За адвоката излезе инфо, че след делото Росатом е спрял да практикува като юрист и вече няма актуална регистрация. Не помня откъде е информацията и дали отговаря на истината.
За счетоводителя четох, че има служители, т.е. биснесът му би трябвало да е активен.

# 11 485
Някой все пак ще може ли да ми отговори на въпроса? Мерси

# 11 486
  • софия
"Някъде се пишеше" че: децата не ходят на училище, не ходят на лекар, насила са отвличани от родителите им и всичко останало, беше тук като фантазия на писателките на крими съспенс романи.

# 11 487
Може би за да разберат ходила ли е там, за това питат за ключ.
И не само. Ако са влезли, са влезли законно да претърсват. Това са т.нар неотложни процесуално- следствени действия. Искали са да не разбиват. Но и за това са виновни.
Виновни са и че не са я допуснали, при това тя знае, че има трима убити и сина и е в неизвестност. Може да е и заложник в тая къща, може и убит. Може вътре да са и въображаемите убийци.
При неотложни процесуални-следствени действия, техен приоритет е опазване на недвижимо имущество и да използват ключа на идващ от София близък. Не искам да съм цинична, но имуществото го опазиха.

# 11 488
Не, не е вярно, че са казали, че сигналът е САМО един. Един сигнал е лийкнат от елфите и пресата, но се говореше за сигналИ, като се конкретизираха поне 2 сигнала -- един за 9 годишен (предполагам Леон) и един за 15 годишен. Но според журналиста в Бивол е имало и още сигнали.

# 11 489
Цитат на: Сирос
[/quote
Точно. Счупена държава. Кой вярва на тия?
Аз. Няма как да повярвам на теории на конспирацията, които не сочат нито един факт в своя подкрепа. До момента. При нови факти - преоценка.

Общи условия

Активация на акаунт