Криминални досиета

• 554 658
  • 12 523
  •   319
Отговори
# 11 835
  • софия
Един, не 4.
Звънче, по разни снимки от организацията имаше черен джип с надпис "Планинска служба". Не знам колко са имали.
Скрит текст:
Майката снощи ни насочи към свидетелката, която е видяла 4 джипа. Къде е това свидетелстване?
Върнах си   на запис вчерашния сутрешен блок на Нова, там някаква приятелка на Ивайло говореше общи приказки, никъде не чух нищо за джипове.
Някаква приятелка на другия Иво беше написала пространно писание какаъв готин човек е и как готино си изкарвали преди години заедно и накрая беше написала, че в неделя следобяд е спряла до чешмата и покрай нея са минали четири планински джипа на път за хижата. И си мислела, че в един от тях можело да и Иво и това да е бил последният й досег с него. Планинските джипове са техни, с надпис "Планинска служба" или нещо такова.
Милена Малиованова е името на жената, на латиница във ФБ.
Това откъде дойде?
Снощи майката на Николай каза, че са имали 1 джип. Не е уточнявала дори цвета.
Скрит текст:
Ако са били толкова близки, как така са минали покрай нея все едно не я познават?
Ако случайно срещнеш някой познат високо в планината, не е ли най-нормалното поне да натиснеш кратко клаксона за "здравей"? Или даже да спреш за малко и да размениш няколко думи?
Не е високо в планината, а е на чешма, на която спират много коли/хора. Защо решихте, че познатият е бил в някой от джиповете?
Eто поста. Поне да видите какво коментирате:

# 11 836
Какво общо има с това какво се е случило - убийство, самоубийство, кой, защо? Имало ли е сигнали за нещо незаконно? Какво е направено, за какво са били?
Сериозно ли?
Има сигнали, цитирани са в медиите, а вече изтече и текст на едната жалба.

# 11 837
Аз не разбирам, педофилска секта, ок. Това не го оспорвам. Но какъв е спусъка за убийството /самоубийството? Наистина? Защото сигнали е имало,но не са довели до нищо. Родителитв ДОРИ СЕГА изглеждат напълно спокойни. Никой не е правил опит да им отнема децата, децата не са се бунтували. Никой не е правил опит да им отнема хижата. Местните са ги оставили намира, държавата е работела с тях. Приятелите до един ги защитават. Пари са имали- дългове, дългове, ама дронове за хиляди левове и чисто нов кемпер. Просто не разбирам защо?

# 11 838
  • софия
Какво общо има с това какво се е случило - убийство, самоубийство, кой, защо? Имало ли е сигнали за нещо незаконно? Какво е направено, за какво са били?
Сериозно ли?
Има сигнали, цитирани са в медиите, а вече изтече и текст на едната жалба.
Съвсем сериозно. Всичко видяхме жалбата от бабата за несъгласие как се отглежда внука.
Питам бавно: какви са резултатите от жалбите и колко са жалбите за педофилия? Тях не сме ги видели.
И пак бавно: тези жалби как отговарят на въпросите?

# 11 839
По канал 1 се опитват да говорят за отсъствията в училище и за джиповете. Но е тегаво. Общи приказки за училище, варианти за отсъствия си има. А за джиповете, нещо все се замита. Както и политическата следа. Ми странно си е.
Но пък Никодимов каза, че последните 5 дни на Петрохан са били на строг пост. Само на вода и чай. Откъде се е разбрало, не знам.

Ако има джипове с лого, ще ги намерят. Едва ли са толкова много.
И друго си мисля и питах снощи, но никой в темата не ми отговори. Плащано ли е на ламата за отглеждането на Ники и Алекс, че и за Леон, или е безвъзмездно?

Колкото че са помагали  в района, ами това им е основна дейност, нали и Сандов каза, че с такава цел са одобрени да са там. Това не изключва другите занимания и не им противоречи.

# 11 840
  • софия
Нека намерят джиповете. Странно е, че до момента никой не го прави.

# 11 841
х HAPPY х, има и др въпроси като "Какво опазване от незаконна сеч в територия, за която държавата твърди, че там няма такива проблеми? Защо и двете им бази са до вход - изход на наркоканали в обезлюдени/ планински райони? Как кемпер за 200 хилки в евра и само 50 хил лв приходи? Дарения, дарения, ма те също се отчитат. Много добри момчета, ама в годините назад имало хора, които се оплакват от тях. Защо? Миролюбиви изследователи живеят на хижата, пък сложили ел. пастири и всякакви ограждения, защо? Имало сигнали срещу тях, ма те получават неофициално инфо от институциите, как?"

# 11 842
Аз не разбирам, педофилска секта, ок. Това не го оспорвам. Но какъв е спусъка за убийството /самоубийството? Наистина? Защото сигнали е имало,но не са довели до нищо. Родителитв ДОРИ СЕГА изглеждат напълно спокойни. Никой не е правил опит да им отнема децата, децата не са се бунтували. Никой не е правил опит да им отнема хижата. Местните са ги оставили намира, държавата е работела с тях. Приятелите до един ги защитават. Пари са имали- дългове, дългове, ама дронове за хиляди левове и чисто нов кемпер. Просто не разбирам защо?

Явно момичето. В текста до майка си и К. го пише.
До някое време и да са мислили, че е преодолимо препятствие, накрая са се прибавили и дръпналите се спонсори и какво още беше изброено, и са разбрали, че този път не е като предишните.

# 11 843
Така е. Абсолютно всичко е противоречиво. Може да се сглоби по различни начини. Не казвам,че разследването лъже, а че историята е много странна.

# 11 844
И аз още не го приемам. Много съм далече от езотерика, мистика, ритуали и прераждане.

# 11 845
  • в страната на чудесата
Е и момичето да е?
Какво толкова да е станало? Някой се е влюбил?! Те не са насилници.

# 11 846
Аз се чудя всички, дето се опитват да оправдаят притеснителния факт с момчетата, защо не са си дали децата на някакви нпо да им ги гледа по чукарите в монтанско.
Не съм прочела някой да оправдава това. Така са преценили родителите, така са постъпили. Всеки отговаря за собствените си решения.

А каква е мотивацията на Лама Иво и другите дърти пергиши да живеят дългогодишно с момченце заедно и изолирано и да не ги водят на училище?
Има общо със случая, щом Лама Иво в последното си съобщение споменава отново дете.
По принцип профилът на жертвата винаги има огромно значение. Ако имаме убит мафиот се подозира мафията, конкурентна групировка и тн. Тук имаме секта и множество сигнали за педофилия през годините и това естествено играе роля поне при разследването на смъртта на Алекс, а и на Ники, които е много вероятно да са били жертви на педофилите-сектанти.

# 11 847
Къде са множеството сигнали за педофилия?

# 11 848
  • София
Някой смело писа, че овчарят бил имагинерен и не са го разпитали. Ето, има интервю: https://lentata.com/ovcharyat-otkril-kempera-na-ivaylo-kalushev- … jzqQ3PkUKu6f-P29A
Освен това слага край на опорката, че кемперът е открит на непроходимо място и на теорията, че е закаран с мъртвите хора дотам. Колата е била на няколко метра от пътя.

Макар че невярващите едва ли ще повярват и сега, де.

# 11 849
ГДБОП са ги разследвали, но е прекратено поради "отказ на роднини да съдействат".

Общи условия

Активация на акаунт