Криминални досиета

• 556 389
  • 12 595
  •   297
Отговори
# 12 240
  • Разпиляна във въображението

Значи излиза че Калушев е един доста заможен човек, щом притежава 21 имота. Щом има 21 имота негова собственост в България, пред никакъв фалит, не е бил, нито организацията се е разпадала поради липса на финансиране, какъвто наратив обяснява мотива за масово религиозно самоубийство, забрнено от самата изповядвана религия.

Да бе разпродал малко и да плати от 500 хил. лв. дългове. Май само адвокатът е продавал /ако съм запомнила правилно/.

# 12 241
Такаа никой от разследващите не мъцна за семейното положение на част от загиналите, оставиха ни да вярваме, че жена не са помирисвали всички

Жалко за тези млади хора. Но за тях не съм чула да има обвинения в педофилия, нито нещо повече от това, че са невинни жертви. За мен тези хора са подведени с обещания за интересен и пълноценен живот, използвани са, и накрая са загубили и живота си. Лично на мен те са ми много симпатични и изразявам съболезнования към семействата им. Жалко за свестните хора!

# 12 242
Майката на Николай не подкрепя тази версия. Определено нейните думи тежат повече от тези на човек, който до преди пет дни не е знаел, че тези хора съществуват. Свойствената употреба на "Ники" не ви прави по-загрижена за момчето от собствената му майка

Да закриваме полиция, следствие, съд тогава. Никой нищо няма да разследва, защото не са познавали жертвите допреди 5 дни. Изводите им не значат нищо. Ще питаме майките на замесените какво мислят и така ще разкриваме престъпленията. Хем и пари ще се спестят.
Ами, те досега явно така са правили, след като работата по всички сигнали е прекратена, защото семейството не съдействало... С доста протекции се ползвал Калушев, но тук вече няма как разследването да се прекрати... Може би до това тяхно решение се е стигнало заради случай, който също не е можело вече да се потули... Ще видим.

# 12 243
Мен много ме впечатлява как Калушев успява да се пребори с Мексиканската мафия ( дори и Тръмп не може), да му разреши да си купи имоти на територията на курорт, да изследва пещерите ( дето си крият оръжието и наркотиците), да води туристи по джунглата, да се гмурка ( наркотиците с подводници ги прекарват към щатите), обаче си дойде в България и родната мафия му видя сметката...после пак кажете че сме последна дупка на света...мен ако питате светът от нас започва.

# 12 244
Flushed

Това едва сега го разбирам. Че никакви отшелници не са били тия хора, не виждали жена, и за това правещи епстайнски оргии с деца. Едва сега разбирам че тия хора са били семейни, има ли са приятелки, деца дори. Още по не ми се връзват нещата.

# 12 245
Тесла, много си ми странен. Тримата, намерени убити в хижата никога не са били свързвани с оргии и педофилия. Тези тримата са подведени и те по харизмата и бизнеса и религията на Ламата. Били са мечтатели и авантюристи с някой и друг лев в повече. Ако се проследят парите, мога да се обзаложа, че те са донори, а ламата е получател. Не знам, само гадая.

# 12 246
Мен пък ме учудва как разследвания не се водят, защото близките не съдействат...все едно други процесуални способи не съществуват.

# 12 247
Flushed

Това едва сега го разбирам. Че никакви отшелници не са били тия хора, не виждали жена, и за това правещи епстайнски оргии с деца. Едва сега разбирам че тия хора са били семейни, има ли са приятелки, деца дори. Още по не ми се връзват нещата.
Ми  то и в епстийнките оргии, повечето са били семейни.

# 12 248
  • Deutschland
Копирам

В ляво има джип черен с светещ рег номер както и човек по нисък с бяла риза ,на сателитните снимки на сутринта джипа го няма ,сигурно сам се е поместил

# 12 249
  • София
  Ама да имаш много имоти престъпление ли е? Иронизирам. На фона на основите в учението му да си скромен и да нямаш стремеж към притежания.
   Но пък той не ги е искал всичките, придобил е някои чрез дарение. Хич не мога да се сетя от кого.

Много добре, освен колекцията от п@дофили, луди сектанти, наркомани,  насилвачи и пр. ... която вече се поизчерпа, време е  да внесем нова свежа линия.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 14:19 от мързеливка

# 12 250
Такаа никой от разследващите не мъцна за семейното положение на част от загиналите, оставиха ни да вярваме, че жена не са помирисвали всички

Ама, разбира се. Може и да са си канили гостенки. Работата е, че обвиненията в педофилия,дори недоказани, веднага настройват хората и те забравят да гледат за друго.

# 12 251
Flushed

Това едва сега го разбирам. Че никакви отшелници не са били хора, не виждали жена, и за това правещи епстайнски оргии с деца. Едва сега разбирам че тия хора са били семейни, има ли са приятелки деца дори. Още по не ми се връзват нещата.

Също така тук се писаха измислици, как се били отказали от професиите си. Това също не е вярно. Адвоката си е адвокатствал, счетоводителят си е управлявал много успешно фирмата. Да, влагали са много време и енергия в това свое странично хоби, но далеч не са фрийковете, които се опитват да ги представят.

Сега е ясно, че "стрелите" се насочват приоритетно към Ивайло Калушев, но той няма как сам да е "секта", "канал за ... нещо си", "педофилска мрежа", и за каквото там още групово ги слагаха в началото под един знаменател.

# 12 252
Е как да се докаже, че с дете е злоупотребявано, ако това дете не мине медицински и психологически преглед. Как полицията да вземе дете от майка му и принудително да го даде на лекар, да се доказва, там каквото ще се доказва? Как да обвиниш човек без медицинска експертиза. На мен сте ми много странни, то по вашата логика всеки може да казва всичко и веднага го осъждат, ей така по сигнал. Ми то и при комунизма не е било чак така.

# 12 253
Само да кажа, че семейното положение не служи за доказателство дали някой човек е с алтернативна сексуална ориентация или не. Не говоря за тримата млади хора конкретно. Говоря по принцип.
А сигналите, че има деца дълго време при Калушев, подавани от техни близки, които не смятат това за редно, са напълно реални факти.

# 12 254
А как си обяснявате тези здрави, прави мъже без жени, без секс толкова години?

Сигурно ще се учудите като раберете как живеят монасите и монахините също. Simple Smile
Мхм точно те и в други религиозни училища католически и ислямски е известно какво става между наставници и ученици.
А каква е логиката, ако някой друг ги е убил да убива кучетата?

Общи условия

Активация на акаунт