Криминални досиета

• 559 720
  • 12 724
  •   261
Отговори
# 12 450
  • Пловдив
Откъде дойде това за жена на записите? Сори, ако е споменато, но е напълно невъзможно човек да изчете всичко в темата, ако прави и нещо друго, а Гугъл не ми даде резултати.

# 12 451
Нали тя е снимала, така твърдят някой.

# 12 452
Аз също изпуснах момента с жената, а уж днес следя малко повече. 😅

# 12 453
Извинявайте, ама в 1/2 йога студия има същото количество литература, снимки, портрети. А интернет е пълен с реклами на сексуални курсове и практики кундалини мандалини.

# 12 454
Ако се самоубиват, защо не го правят всички заедно? Независимо къде.

И как така хем обгарят при пожара, хем си пръскат главите?

# 12 455
Да, със сигурност тя е снимала. Определено случая е далеч от разкриване, и полицията много добре го знае. В момента според мен текат следствени действия за установяване на самоличноста на жената от записа.

# 12 456
  • София
На 17-19 секунда се чува прокашляне, което звучи сякаш иззад кадър. Но не съм сигурна, че е жена. А и не знам дали на пресконференцията някоя не се е изкашляла.

# 12 457
И музикално студио, и работилници, библиотека..
Изобщо съвсем различни хора от twin pigs

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:07 от Spensa

# 12 458
  • софия
Скрит текст:
Продължавам да смятам, че защитата на абсолютно безотговорните действия на родителите на Алекс и Николай и опитът да се омаловажи предаването на техните деца в разни съмнителни мъжки компании се подценява по много лицемерен начин. Значи ако е да се защитят разни смахнати родителски решения - “аа, родителят знае най-добре, хубаво си е сред природа, птички и пещери”. Ако е да се търсят виновни - “къде са службите? Къде е държавата?” Ми нали не искате служби. Нали сте “антисистемни”. Нали държавата и обществото са стабилен сън и лъжа. И сега кой да ви търси децата.
За каква защита говориш? Чия е задачата и отговорността да гарантира правата и безопасността на чуждите деца? Моя?
Ако дойда и ти кажа, че училището, в което сте избрали да учи детето ти не е добре за него, каква ще е твоята реакция?

Вероятно отрицателна, но ако предприемеш мерки да съобщиш, че децата ми са по хижи с някакви пещерняци - няма да се сърдя.
Ти си ги пратила по хижи с някакви пещерняци, познаваш ги, имаш им доверие, преценила си, че това е най-доброто за твоето дете, то иска да е с тях.

Понякога мисля, че са ти хакнали профила. Не заради позицията (имаш абсолютното право на нея), а заради начина, по който я изразяваш.
Скрит текст:
Знаеш, че те харесвам.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:02 от zvаnchе

# 12 459

Ами то тази логика е двупосична.
Ако го убиват, защо ще е на две отделни места?

# 12 460
Как няма да знае полицията, нали те са я пратили
То вече стана комично, ще извинявате.

# 12 461
На 17-19 секунда се чува прокашляне, което звучи сякаш иззад кадър. Но не съм сигурна, че е жена. А и не знам дали на пресконференцията някоя не се е изкашляла.

От клипчето с кучето става дума

# 12 462

Аз вчера точно това си помислих, че е жена от пресконференцията. Кога се реши, че е жена в хижата? Изпуснала съм, извинете.

# 12 463

Ами то тази логика е двупосична.
Ако го убиват, защо ще е на две отделни места?

Еми, защото те тръгват и не остават в хижата.

# 12 464
Николай всички го изкарват като жертва, но на мен ми става все по-съмнителен. Липсва на кадрите пред хижата, живял е доста години в това странно общество и не съм сигурна какви социални умения е развил. И разследващите са казали на майката, че не познава сина си. Дали не е натиснал той спусъка в кемпера? Все си мисля, че нарцистичен и харизматичен човек като ИК ако трябва да планира самоубийство би го направил някак по-зрелищно.

Общи условия

Активация на акаунт