Криминални досиета

• 568 313
  • 13 039
  •   107
Отговори
# 12 585
  • Be realistic - plan for a miracle.
"Тръкнем" не знаех, че е жаргонен израз за употреба на кокаин. Писах 2 поста по-горе, че и аз чувам отчетливо "К" и никакво "ли".

Ако намекват нещо за кокаин, то не е да го приемат те, защото в хижата официално се каза, че нищо незаконно не е открито, а повярвайте ми, за кокаин щеше да се разтръби моментално.

Друго ми прави впечатление - застават демонстративно, подреждат се в кръг, гледат се неловко и се прокашлят преди да започнат. Като преди репетиция. А след първата реплика се избухва в смях, като тия гафове, дето дават на актьори, които не могат да си изпълнят сценката.

Wtf съм малко, честно.

# 12 586
Никой ли няма да каже какво чува на записа в изречението, в което (според субтитрите) се казва: "е, тръгваме ли?".
Аз лично чувам доста ясно "Да тръгваме" и друго, което не ми е ясно. Нещо от рода на "пане". Да кажем - "Да тръгваме, па не".

Ето: чувам някакъв страшно неясен говор, в който ПЪРВАТА и мега неясна реплика е нещо от типа:

"Да тръкна... Пане"
С голяяямо въображение би могло да е "Да тръгна, па не".
Но чувам отчетливо "К", а не "Г", съжалявам.

Това се чува, дословно, фонологично. Отдолу се изписва "Е, тръгваме ли", което сори, ама не, не е това.
Думата "ли" не присъства в тази реплика под никаква форма, това е мега отчетлив звук, който просто отсъства.

После вече се чува ясно "Няма да останат".
Което се чува, се чува, но което не се - не се.

Абсолютно същото чувам и аз, и току-що го написах! Написах и какво би могло да значи това, което чуваме. А ако трябва да го свържем със следващото изречение, то би означавало, че няма да им остане повече "материал".

Е нали нямало наркотици, сега пък теза за кокаин се обследва...
По принцип след кокаин си супер Хепи и не ти се умира...

А, Вие виждате някой умиращ във видеото ли?

# 12 587
Надявам се да открият достатъчно инфо в телефоните и лаптопите, които са намерени, които да изяснят малко или много мотивите, действият и т.н.
Е и за какво? Че да може после някой да каже, че даден чат е манипулиран и той не е писал това, което е писал....

Най-малкото този чат ще е между двама души и може да се провери.

# 12 588
Просто всеки може да изтрещи, по често се случва на умни и интелигентни хора даже.

Причината за изтрещяването тотално се загуби. Оказа се че нито са педофилска секта изправена пред разкриване, нито са били разпадаща се организация изправена пред фалит, при положение че Калушев, се оказва че е в топ 1% по имотно състояние в Бъглария. Колко хора имат 21 имота лична собственост. Да всеки може да превърти. Само дето не е ясно, те защо са превъртяли.

Цитат
Ако чувам правилно и наистина казват "тръкнем", то това е жаргонен израз за употреба на кокаин.

Моля, аз съм бил в такива среди, и за първи път чувам подобна дума. Никой не казва като иска да реди линия, дай да тръкнем. Казва се, искаш ли да нарЕдим по една.

# 12 589
Просто всеки може да изтрещи, по често се случва на умни и интелигентни хора даже.

Причината за изтрещяването тотално се загуби. Оказа се че нито са педофилска секта изправена пред разкриване, нито са били разпадаща се организация изправена пред фалит, при положение че Калушев, се оказва че е в топ 1% по имотно състояние в Бъглария. Колко хора имат 21 имота лична собственост. Да всеки може да превърти. Само дето не е ясно, те защо са превъртяли.

Цитат
Ако чувам правилно и наистина казват "тръкнем", то това е жаргонен израз за употреба на кокаин.

Моля, аз съм бил в такива среди, и за първи път чувам подобна дума. Никой не казва като иска да реди линия, дай да тръкнем. Казва се, искаш ли да нарЕдим по една.

Първо, има значение от кой регион на България сте. Второ, има значение на каква възраст сте. И тн., и тн. За пример - някой казват и да "чертаем", но в определени региони, не навсякъде.

# 12 590
Ама вече виждам, че всичко било "отхвърлено", което в началото било "подхвърлено" - как се доказа, че е/не е секта, педофилие и загубено доверие/подкрепа? Днес има ли нещо ново?

# 12 591
Егати🙄
Не е ли логично да кажат поне това? Дали на 2ри или на 8ми?
Хората искат да повярват и да на мерят своя мир обяснвайки си ситиацуята по реалстичен начин,  но наистина е много трудно....
За мен е логично и очаквах още вчера да дадат подобна информация за първите трима.
Не виждам с какво би попречило на следствените работи, особено на фона на друга информация, която разкриха.

# 12 592

Ако намекват нещо за кокаин, то не е да го приемат те, защото в хижата официално се каза, че нищо незаконно не е открито, а повярвайте ми, за кокаин щеше да се разтръби моментално.

Е  то ако "не е останало", както гласи следващото изречение, какво да открие полицията? Да видим дали ще се окаже, че имат в кръвта. И дали изобщо ние ще го разберем.

# 12 593
Не го изключвам, но аутопсията щеше/ ще покаже дали са употребили наркотици.

Личното ми усещане е, ча ако бяха, на брифинга щяха да го кажат.

# 12 594
А тези оръжия с 18 те разрешителни къде са? Намерени ли са?

# 12 595
Сега девойката, която им е сглобявала монтажа, ще получи 2 за свършената работа...

А за аутопсиите така удобно се пропуска кога е настъпила смъртта.

Някой по-горе беше написал, че няма да посмеят да манипулират записите. Би трябвало да е така, но нека не забравяме случая в Русе, когато запис на диск беше приложен към делото не физическия носител, а пресниман на хартия самия диск, а самия запис - йок. Доста са изобетателни, но в отрицателен аспект. В сегашния случай изобретателността нещо куца, че така бързо ги хващат. Този цирк със записите е явно за пред обществото. Ще си извадят само това, което им е необходимо в подкрепа на съотватната версия и това е. Четирите джипа не се вписват и не им трябват, нито търсят. Обективната истина е мираж.

# 12 596

Ама ние знаем ли вече резултатите от аутопсията? Както казах, пропуснах 10 страници днес, ако там пише, моля да ме извините.

# 12 597
Ама вече виждам, че всичко било "отхвърлено", което в началото било "подхвърлено" - как се доказа, че е/не е секта, педофилие и загубено доверие/подкрепа? Днес има ли нещо ново?

Ами разкри се липсата на реални сигнали. Единственият истински сигнал, а не анонимни свидетели по медии, в него няма грам педофилия. Защото е най лесно аз ако съм журналист, да напиша една статия с анонимен свидетел, която в тая истерия по случая, знаеш ли какви кликове ще събере.  

Ето го новото по единият въпрос. Тъй като вече спихна Сарафовият наратив за педофилската секта, като се и разбра, че тия хора, никакви отшелници не са били, ми хора със семейства и деца.

Новото по другият въпрос също се появи, 21 имота лична собственост притежава Калушев, но ни се обяснява че били отчаяни, заради финансови проблеми.

# 12 598

Ама ние знаем ли вече резултатите от аутопсията? Както казах, пропуснах 10 страници днес, ако там пише, моля да ме извините.
Не знаем.
Знаем само, че за вторите трима става въпрос за две убийства и самоубийство, както и с какво оръжие е стреляно.
Не знаем кога е настъпила смъртта, не знаем има ли наркотици в кръвта.

# 12 599

Всъщност не знам... Четох, че се чакат резултатите на убитите при Околчица и съм останала с впечатление, че понеже намериха другите доста по-рано може би са готови.

Общи условия

Активация на акаунт