Криминални досиета

• 578 648
  • 13 482
  •   268
Отговори
# 12 885
  • София
Уоу, постът на Дунчев по кой повод е? Право е десятката. Той, между другото, е явно неудобен и сега е изпратен в трета глуха. Разкатан е от проверки. Отрече се от политическите си братя.
Постът на Дунчев е от преди три години по повод организацията. Аз го видях при Христанов, когато обясняваше как са ги изгонили от МЗХ.
Кой и как са изгони от МЗХ? И какво са правили там, че да ги гонят?
Обърках се вече Simple Smile
След МОСВ, рейнджърите са ходили и в МЗХ да подпишат същото споразумение и с тях. Отказали са им, защото контролът върху горите е държавна дейност и онези са агресирали и поизхвърлени.

# 12 886
Аз, ако пет дни не ям, съм способна да убия почти всеки, който ми се изпречи на пътя. По пет часа медитация на ден, и глад пет последователни дни, пък после очаквайте да са нормални. Пак не разбирам защо си го причиняват и толкова ли нямат някой близък, с когото да споделят. Това, ако ми го каже някой приятел, отивам там с такси да го взема и да си ядем и пием, далече от токсични лами. От цялата работа най ме плаши липсата на близост у хората, да няма на кой да се обадиш, да споделиш. Ни децата, ни възрастните...изолацията е едно от най-страшните неща, поне за екстроверт като мен.

# 12 887
Показаха и мястото, където е открит кемпера...Еми, извинявайте много, ама това си е едно голо място...Дрон или хеликоптер са щели да го видят , ако бяха пуснали...можеше все пак да бъдат спасени децата...Имало е някаква надежда...може би...Това си чиста грешка на разследващите.Да...И мотор да беше щеше да се види отвисоко

# 12 888
  • Варна
Някой в другата тема, писа дали наистина са спирали някого в района, пускам линк от 2022 година как са подавани сигнали, защото има сложени огради незаконно и т.н:
https://www.facebook.com/share/p/1B475pMnCS/?mibextid=wwXIfr 

Има си много нормални хора, които живеят изолирано в планините и им харесва, но тези хора, с тази техника, джипове, дронове, оръжия, които са решили по тяхно усмотрение да “пазят” част от националната гора и да кръстят Рейнджъри, няма кой да ме убеди, че са били в час.
Дори да изключим 5 часовите медитации, сексуалните книжки и непълнолетните деца. Като ги включим и тях, сори, ама са си било тотално куку, жалко, много жалко за децата.

# 12 889
Дами, малко факти: Закон за опазване на околната среда:
Чл. 169. (1) Актове за установяване на административни нарушения по този закон могат да съставят и представители на обществеността и на неправителствени екологични организации, определени от министъра на околната среда и водите.

Капиш? Сандов не е сколасал и да ги определи по смисъла на горната разпоредба, че му приключи трудовото правоотношение Те за тва им и било " писменото ръкостискане".

Защо с тях? Я вижте бекграунда. Ми не са от селата, наши момчета, някои от тях изявени жътопаветници по произход, а други по убеждения.

Оф, може и нищо да не е, но на мен някак тази част от историята си ми остава съмнителна. Просто ако се вярва на това, че спирали обикновени хора в гората и им искали лични карти… аз не знам някой освен органите на реда да има право да иска личен документ, нито пък аз да съм длъжна да давам или показвам. И ограждения, въоръжение били, зле се били държали…

# 12 890
  • Другата България
Кое на какво прилича няма нищо общо със случая.
На мен може да ми прилича на Йети, това не означава, че той е извършил убийствата, или е бил в хижата.
И разбира се, че Сарафов официално се изтъпани и пръв спомена версията “педофилия“.
Това поне са факти, аз тях коментирам.

# 12 891
  • Варна
Не мисля ,че е можело да бъдат спасени. Те не са стояли просто така кръстосвайки пътищата или лагерувайки там, ако беше така щяха да се се свържат с близките си. Били са убити преди това.

# 12 892
Аз, ако пет дни не ям, съм способна да убия почти всеки, който ми се изпречи на пътя. По пет часа медитация на ден, и глад пет последователни дни, пък после очаквайте да са нормални. Пак не разбирам защо си го причиняват и толкова ли нямат някой близък, с когото да споделят. Това, ако ми го каже някой приятел, отивам там с такси да го взема и да си ядем и пием, далече от токсични лами. От цялата работа най ме плаши липсата на близост у хората, да няма на кой да се обадиш, да споделиш. Ни децата, ни възрастните...изолацията е едно от най-страшните неща, поне за екстроверт като мен.
Два пъти по 20 дни съм гласувала и съм жива.И никой не съм изява, камо ли убила.

# 12 893
Информираха ни как е убито детето, кой го е убил и в каква поза е било.  Толкова от следствието, нищо, че има 3 жертви от преди седмица. Все едно "натриха носа" на баща му, иначе аз логично следствие да се води-не виждам.

# 12 894
  • София
Искам тениска с печат "АЗ ВЯРВАМ САМО НА ТОЗИ ЧОВЕК"

# 12 895
Дунчев е умно момче.
В профилът му няма публикации от 2024г,но сега е пуснал коментар, който е оставил под тази статия от 2022г за организацията
https://360mag.bg/posts/132457

# 12 896
  • София
Покойниците са регистрирали сдружение с име, звучащо като държавен орган - поне на такива непросветени като мен така им звучи, успели са в рамки на няма и две седмици да подпишат фиктивен меморандум, който те знаят, че не им дава никакви права, нито им носи парични облаги, но са искали автограф от тогавашния министър и снимка с него за лично самочувствие?

За мен те са били митомани, или поне Калушев, а оттам и подчинените. Споразумението с МОСВ например е един хвърчащ лист, но те на мига са се взели за истински рейнджъри с пушки и страховити правомощия. Наплякали лога, партньори на страницата си, все едно са най-важната служба в тия гори. Емблемата им е копирана пък от Министерство на отбраната, лепната върху яка униформа, камуфлаж, черна маска. Снимките са... И нататък: Калушев рекламира школата от 1992 г., с хиляди уж деца, засега един не видях да каже - бях/пратих детето на школа, на лагер две седмици, ходихме по пещери, гмуркахме се, супер беше. Нула. От 92 година. Децата май са тия, дето ги дискутираме тук, и още едно-две непознати - като например това злощастно момиче - които ги е страх и срам да се покажат. Пред хората - велик спелеолог, еколог и откривател, с бизнеси и школи в Мексико и къде ли не, участник в международни организации, "с подкрепата на..." и т.н. И паралелно - дребнав егоцентричен "будист", изпокаран с цялата общност, провъгласил се за Учител с мисия, обградил се със самотни (но поне в началото богати, разбира се) мъже със сериозни професии (за разлика от самия него) и проблемни деца; човек с неясни доходи, неясни (но сигурно много успешни) фирми и сдружения с липсващи финансови отчети, висок стандарт, постигнат очевидно с нечии чужди пари...
Горното казано са факти, пък формираната обща картинка дали за вас е извод, или внушение, не знам. За мен е извод. Този човек е бил измамник, манипулатор и нарцис. Конкретните термини ги оставям на психиатрите. Диагноза има, те някои от тях и я предположиха, макар че бяха бързо обявени за некомепентни и говорещи наизуст - предполагам от писачи и фенове на трилъри тип онова горното. И такива разстройства, така да го кажа, като неговото, спокойно могат да цъфтят и избуяват с години и биват заподозирани само от много малко хора, обикновено по-далечни и неможещи да въздействат пряко така или иначе. Да, толкова тежко престъпление, хеле пък по нашите стандарти, може да не е най-честият свършек на такива като него, но не е невъзможен. Няма да е първият пророк, преселил себе си и околните в по-хубавия свят, има даже по-продуктивни от него в това отношение.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 09:18 от Flip

# 12 897
  • София
И аз чакам линк с клипа, за който говори Аида.

На мен това ми беше интересно.

https://www.google.com/search?sca_esv=3ef4ee282b12278c&rlz=1C1GC … :qnbOxs8u9yM,st:0

# 12 898
Барса, аз съм по живота, така си възпитавам и децата, животът е един и се живее на макс. Надявам се това да ни спаси от лами, пречистване, духовно извисяване и т.н. не ги разбирам тези хора и смятам, че са били супер нещастни и не разбирам как са се докарали до тук. Нито ламата Калушев разбирам, при толкова имоти, да продаде един и да пробва на Бали или Филипините, а не да се самоубива.

# 12 899
  • София
...иначе аз логично следствие да се води-не виждам.
По-лошото е, ако го виждаш. Викат му улично правосъдие...

Общи условия

Активация на акаунт