Криминални досиета

• 569 298
  • 13 065
  •   36
Отговори
# 12 900
Уоу, постът на Дунчев по кой повод е? Право е десятката. Той, между другото, е явно неудобен и сега е изпратен в трета глуха. Разкатан е от проверки. Отрече се от политическите си братя.
Постът на Дунчев е от преди три години по повод организацията. Аз го видях при Христанов, когато обясняваше как са ги изгонили от МЗХ.
Кой и как са изгони от МЗХ? И какво са правили там, че да ги гонят?
Обърках се вече Simple Smile

# 12 901
Дами, малко факти: Закон за опазване на околната среда:
Чл. 169. (1) Актове за установяване на административни нарушения по този закон могат да съставят и представители на обществеността и на неправителствени екологични организации, определени от министъра на околната среда и водите.

Капиш? Сандов не е сколасал и да ги определи по смисъла на горната разпоредба, че му приключи трудовото правоотношение.Те за тва им и било " писменото ръкостискане".

Защо с тях? Я вижте бекграунда. Ми не са от селата, наши момчета, някои от тях изявени жътопаветници по произход, а други по убеждения. НяКой му ги е довел - нямам предвид феномена, просто някой много свой.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 22:43 от NOmerci

# 12 902
Скрит текст:
Сега защо пък заключиха другата тема? Да се върна тук, понеже някой ми беше отговорил, че
меморандума бил нещо като нищо и нямал значение. ..... Ако няма значение за покойниците, защо са го направили?

Било е в техен интерес да оставят впечатлението, че са легитимна държавна служба, която упражнява контрол над определена територия.
Скрит текст:
На мен клипчетата не ми се видяха въобще подозрителни. В първото тръгват няколко човека с кемпери и се разделят, във второто някакви хора в добро настроение си говорят за края на нещо, да, но по никакъв начин не ми изглежда като подготовка на самоубийство, в третото пък вече съвсем нищо не виждам, дори не съм сигурна кое е огънят, а пък силуетите са твърде неясни.

Само да вметна, че аз работя основно от вкъщи и като отида в офиса, колегите казват, че е чест за тях да ги удостоя с присъствието си, а като си тръгвам вечер - че е било чест да ме видят😅😂 Ами не се готвим за самоубийство.
Да го кажа по друг начин. Хората, които разбират от бюрокрация, знаят, че няма значение. И знанията им, реално ги вкарват в капан. Те дори не могат да предположат, че има хора, които ще се заблудят, че меморандумът дава права на НПО-то.
Защо са го направили - за самочувствие, някои хора искат да се снимат (в парка) с всеки политик ли малко по-известен човек.

Не съм сигурна, че те разбирам. Покойниците са регистрирали сдружение с име, звучащо като държавен орган - поне на такива непросветени като мен така им звучи, успели са в рамки на няма и две седмици да подпишат фиктивен меморандум, който те знаят, че не им дава никакви права, нито им носи парични облаги, но са искали автограф от тогавашния министър и снимка с него за лично самочувствие?

# 12 903
Намерено в нета и копирано дословно!
автор Минчо Стоянов :
1. Сблъсъкът (Петрохан, събота срещу неделя)
Всичко започва в хижата. Ивайло и неговата група („патрулите“) засичат нещо с дроновете си – вероятно мащабна нелегална сеч или трансферен пункт на мафията. Тъй като теренът е висок и недостъпен за камиони, там вероятно се е случвало нещо друго – прехвърляне на „стока“ (наркотици или оръжие) през билото. Професионални килъри (охрана на канала) нападат хижата. На Петрохан са оставени три трупа и три пистолета за „декорация“, за да изглежда като вътрешна престрелка.
2. Заложниците и Кемперът (Понеделник)
Ивайло, Николай и 15-годишният Алекс не „бягат“, те са отвлечени със собствения им кемпер. Килърите ги отвеждат на юг, към къщата на Ивайло в Странджа. Защо? Защото професионалистите търсят нещо конкретно – записите от дроновете, пароли за криптирани устройства или парите от касата. СМС-ът до майката е изпратен под дулото на пистолет, за да се спечели време и полицията да тръгне по фалшива следа за „семейна драма“.
3. „Невидимият“ рейд (Вторник – Събота)
В Странджа групата е държана в плен, докато килърите разчистват следите в къщата му (която съседите виждат разбита). След като получават каквото им трябва, те решават да „върнат“ труповете там, където започна всичко, за да затворят случая удобно за МВР. Кемперът се качва на платформа/автовоз (за да не го хванат камерите) и се транспортира обратно към Врачанския Балкан. Шофьорът е засечен от ТОЛ камерите на отиване, според форуми, но е бил с маска и очила и полуспуснати щори, а номерата – сменени.
4. Финалната инсценировка (Събота вечер – Неделя)
Кемперът е вкаран дълбоко в храстите под Околчица – място, което килърите познават добре. Там се извършва финалната екзекуция със заглушител. Използва се 22-ри калибър или оръжието на самия Ивайло. Жертвите са подредени така, че да изглежда, че Ивайло е убил децата и себе си. Телефоните са „почистени“, а неизпратеният СМС (черновата) остава като последен, неуспешен опит на Ивайло да посочи убийците.

Много неточности, даже не знам откъде да започна.

1. Убийствата не се случва в петък срещу събота, а в неделя срещу понеделник.
2. Да приемем в действителност, че са видяли нещо, но нека да е в неделя.
3. Калушев и момчетата напускат хижата в 10 и нещо сутринта преди убийството, а в 12 и нещо на обяд са вече на Околчица. Това изключва да са били отвлечени, защото междувременно другите трима са все още живи.
4. Смс-ът към майката на Калушев не е изпратен в понеделник, а в неделя по неясно време.
5. Ако сте следили случая, ще знаете, че Калушев от 1-ви нататък изобщо не е бил в Странджа.
6. Какъв е този автовоз, който е транспортирал кемпера от Странджа до Околчица? Това е тотално скалъпено. Joy
7. Дори горното да беше вярно, как автовоза е разтоварил кемпера без да бъде забелязан?

Цялото нещо е съшито с бели конци от някой, който не седи изкъсо случая.

# 12 904
  • София
Мързеливка, ние не знаем какви проблеми е имал. А ти ако знаеш как са му помогнали, може да ни разкажеш. Може да е полезно, в сравнение за абсурдните теории, които се нищят.

Вече имаше инфо тук ,    мисля, че няколко поста по- назад.

# 12 905
Айде сега Сарафов подхвърлил версия: педофили. На какво прилича? А да, спасители, лечители.Няма как да се съглася, че мафиоти са откарали трупове под Околчица или са ги проследили, намерили там и приключили.
Цитат
Вие видяхте ли го въпросния Калушев в един клип в Ютюб?
Копирах  от заключената тема, който знае въпросният клип, нека го сложи тук моля. Може и в скрит текст.

# 12 906
  • София
Уоу, постът на Дунчев по кой повод е? Право е десятката. Той, между другото, е явно неудобен и сега е изпратен в трета глуха. Разкатан е от проверки. Отрече се от политическите си братя.
Постът на Дунчев е от преди три години по повод организацията. Аз го видях при Христанов, когато обясняваше как са ги изгонили от МЗХ.
Кой и как са изгони от МЗХ? И какво са правили там, че да ги гонят?
Обърках се вече Simple Smile
След МОСВ, рейнджърите са ходили и в МЗХ да подпишат същото споразумение и с тях. Отказали са им, защото контролът върху горите е държавна дейност и онези са агресирали и поизхвърлени.

# 12 907
Аз, ако пет дни не ям, съм способна да убия почти всеки, който ми се изпречи на пътя. По пет часа медитация на ден, и глад пет последователни дни, пък после очаквайте да са нормални. Пак не разбирам защо си го причиняват и толкова ли нямат някой близък, с когото да споделят. Това, ако ми го каже някой приятел, отивам там с такси да го взема и да си ядем и пием, далече от токсични лами. От цялата работа най ме плаши липсата на близост у хората, да няма на кой да се обадиш, да споделиш. Ни децата, ни възрастните...изолацията е едно от най-страшните неща, поне за екстроверт като мен.

# 12 908
Показаха и мястото, където е открит кемпера...Еми, извинявайте много, ама това си е едно голо място...Дрон или хеликоптер са щели да го видят , ако бяха пуснали...можеше все пак да бъдат спасени децата...Имало е някаква надежда...може би...Това си чиста грешка на разследващите.Да...И мотор да беше щеше да се види отвисоко

# 12 909
  • Варна
Някой в другата тема, писа дали наистина са спирали някого в района, пускам линк от 2022 година как са подавани сигнали, защото има сложени огради незаконно и т.н:
https://www.facebook.com/share/p/1B475pMnCS/?mibextid=wwXIfr 

Има си много нормални хора, които живеят изолирано в планините и им харесва, но тези хора, с тази техника, джипове, дронове, оръжия, които са решили по тяхно усмотрение да “пазят” част от националната гора и да кръстят Рейнджъри, няма кой да ме убеди, че са били в час.
Дори да изключим 5 часовите медитации, сексуалните книжки и непълнолетните деца. Като ги включим и тях, сори, ама са си било тотално куку, жалко, много жалко за децата.

# 12 910
Дами, малко факти: Закон за опазване на околната среда:
Чл. 169. (1) Актове за установяване на административни нарушения по този закон могат да съставят и представители на обществеността и на неправителствени екологични организации, определени от министъра на околната среда и водите.

Капиш? Сандов не е сколасал и да ги определи по смисъла на горната разпоредба, че му приключи трудовото правоотношение Те за тва им и било " писменото ръкостискане".

Защо с тях? Я вижте бекграунда. Ми не са от селата, наши момчета, някои от тях изявени жътопаветници по произход, а други по убеждения.

Оф, може и нищо да не е, но на мен някак тази част от историята си ми остава съмнителна. Просто ако се вярва на това, че спирали обикновени хора в гората и им искали лични карти… аз не знам някой освен органите на реда да има право да иска личен документ, нито пък аз да съм длъжна да давам или показвам. И ограждения, въоръжение били, зле се били държали…

# 12 911
  • Другата България
Кое на какво прилича няма нищо общо със случая.
На мен може да ми прилича на Йети, това не означава, че той е извършил убийствата, или е бил в хижата.
И разбира се, че Сарафов официално се изтъпани и пръв спомена версията “педофилия“.
Това поне са факти, аз тях коментирам.

# 12 912
  • Варна
Не мисля ,че е можело да бъдат спасени. Те не са стояли просто така кръстосвайки пътищата или лагерувайки там, ако беше така щяха да се се свържат с близките си. Били са убити преди това.

# 12 913
Аз, ако пет дни не ям, съм способна да убия почти всеки, който ми се изпречи на пътя. По пет часа медитация на ден, и глад пет последователни дни, пък после очаквайте да са нормални. Пак не разбирам защо си го причиняват и толкова ли нямат някой близък, с когото да споделят. Това, ако ми го каже някой приятел, отивам там с такси да го взема и да си ядем и пием, далече от токсични лами. От цялата работа най ме плаши липсата на близост у хората, да няма на кой да се обадиш, да споделиш. Ни децата, ни възрастните...изолацията е едно от най-страшните неща, поне за екстроверт като мен.
Два пъти по 20 дни съм гласувала и съм жива.И никой не съм изява, камо ли убила.

# 12 914
Информираха ни как е убито детето, кой го е убил и в каква поза е било.  Толкова от следствието, нищо, че има 3 жертви от преди седмица. Все едно "натриха носа" на баща му, иначе аз логично следствие да се води-не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт