Криминални досиета

• 580 827
  • 13 602
  •   279
Отговори
# 13 215
red soul
понеже и ти си във филма - ти ако си така ли ще тръгнеш да спасяваш деца?
Да. Що? Ти как ще ги спасяваш? Планина, сняг,убийци. Ако за теб не е нормално да бягаш с кола, какво ще направиш?

Значи, ако съм аз и нямам доверие на властите/полицията, взимам телефона и подпуквам всички социални мрежи + приятели и познати.
Тръгвам към най-големия град или най-близката бензиностанция или към всяко място с много народ, а не към планината.
В момента масово хората като видят да се случва нещо необичайно, вадят телефоните и почват да снимат.
В случая точно това им е трябвало, за да се спасят. И като човек, който има инстинкт за оцеляване, Калушев е трябвало да го знае това.

# 13 216
  • София
Това с момичето не е никаква димна завеса. На брифинга казаха, че са установили момичето и са го разпитали. Реално е имало такова момиче.

Да, де.
Разбира се, че е имало реално момиче.

Като гейовете едно време, които се женеха и имаха деца РЕАЛНО, за да са социално приемливи пред обществото.

# 13 217
red soul
защото е напълно побъркан тип, който асоциира себе си с Ботев и цитира стихотворението Борба
Това е според теб. Ся пък и за Ботев се мислел.
Рокет, ако наистина мафията е замесена, кви социалки, кви бензиностанции..

# 13 218
Това е според фактите и доказателствата.

# 13 219
На тоз пък грам вяра му нямам...

# 13 220
Не, фактите са, че има публикувано стихитворение на страницата му. Останалото са твои интерпретации.

# 13 221

Наистина се чудя нормално ли е министър да излезе и да каже това:

"Защото тези хора не могат да ги намерят или отказват. Още в коридорите на министерството се говори, когато са били поканени, изненадващо влизат и въоръжени в министерството. Тогавашният зам.-министър на околната среда, мисля, че 2022 г. през лятото се е случило. Разказали са ми очевидци. Мисля, че Ивайло Иванов е влизал и други хора е имало с него, не им помня имената."

Не подлагам думите му на съмнение, но начинът по който дава информация е безобразен. ЕЖК. Казали са ми, говори се по коридорите, мисля, че този, ама не помня кой друг. Пълна липса на професионализъм отвсякъде.

# 13 222
Да, това с момичето е тип алиби за К., той сам пише на майка си "в твоя чест". Не че е бил особено загрижен за подрастващите девойки.

# 13 223
Не, фактите са, че има публикувано стихитворение на страницата му. Останалото са твои интерпретации.
Не е ли прекалено голямо съвпадение да публикува стихотворение на Ботев и да се самоубие на лобното му място?

# 13 224
Това с Ботев и Околчица не е съвпадение, а умишлено търсено, според мен.
В сайта 24 часа са публикувани част от показанията на бащата на Ники.

# 13 225
Всички тези хора са можели да заминат за произволна страна заедно или поотделно и хич да не им пука за имидж. Че има педофилия, има, въпроса е в размера, но при всички случаи не мисля че това е повод 6 души да се гръмнат.
От всички известни ни факти, не виждам нищо, което да е мотив.
Абсолютно никаква педофилия няма,спрете да въртите тази плоча.

# 13 226
  • София
С личната карта е като с овчаря - страничен шум и фиксация върху маловажни неща. Пак форма на отрицание.
На гледащия овце нищо му няма, разпънаха го човека, да си беше мълчал и да ги остави да търсят кемпер още 2 седмици.
За Ники Дойнов - той трябва да реагира на терен, някаква жена включват. Кое е по-добре, да установи коя е жената или да проведе интерю и после да го разкъсат и за това или пък, недай боже някаква самозванка да се окаже, съвсем ще олекне телевизията. Защото що си с шапка, що си без шапка е казусът.

# 13 227
В сайта 24 часа са публикувани част от показанията на бащата на Ники.
Може ли линк?
За какви показания става въпрос? Официални пред властите ли?

# 13 228
Аз съм в шок колко  хора с добра информационна, медийна и т.н. грамотност два дена виждат в клиповете някакви несъответствия.
Визуално ги виждат и настояват, че е така.
И то съвсем простички -колко сняг е навалял.

Не визирам хора в темата, това тръгна от СМ и просто се пренесе тук.
Не мэга да си го обясня тэва със сняг. Само един единствен. Другите през цялэто време са едни и същи. А има и навес. Аз живея в кооперация. Със същият навис. Ако вали сняг не ми става бял прозореза. Не вали снян на него. Игра на светлината може би. То няма слънце, през цялото време е облачен, зимен ден. Властите все още не са предоставили оригиналните необратвани записи по метаданни. Ние имаме обработени, пипани записи. Най малко че са и добавяни субтитри.

Предпочитам да ги задавам тия въпроса, дори и да изглеждат странни. Твоето обяснение кащво е. Че е навалял сняг. Защо само на 1 прозорец, и през навес. Как се е случило. Защо останалите прозорци не си променят цвета а само този, ако е някакъв снеговалеж, страничен през навеса.

# 13 229
Това с момичето не е никаква димна завеса. На брифинга казаха, че са установили момичето и са го разпитали. Реално е имало такова момиче.

Да, де.
Разбира се, че е имало реално момиче.

Като гейовете едно време, които се женеха и имаха деца РЕАЛНО, за да са социално приемливи пред обществото.
Не знаем на каква възраст е било момичето. Ако е било дете или непълнолетно, нищо не се оправдава така. Едва ли полът му е имал някакво значение. Колкото са грозни  инсинуациите за малки момчета, толкова и за момичета, не виждам разлика.
 Нещо друго се е случило

Общи условия

Активация на акаунт