НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 348
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета, малко да сменя темата с дрехите и столчетата - някоя от вас пие ли Билкова кръв и Сорбифер Дурулес заради нисък хемоглобин? Сутритна пих за пръв път и половин час след това на втората хапка от закуската така хубаво си повърнах.. Има ли някакъв специален начин за приемане? Аз сбърках, че ги пих на гладно. Няма да се повтори... Отбелязах се и аз с повръщането по време на бременността - това ми беше за първи път Grinning

# 91
Здравейте, момичета, малко да сменя темата с дрехите и столчетата - някоя от вас пие ли Билкова кръв и Сорбифер Дурулес заради нисък хемоглобин? Сутритна пих за пръв път и половин час след това на втората хапка от закуската така хубаво си повърнах.. Има ли някакъв специален начин за приемане? Аз сбърках, че ги пих на гладно. Няма да се повтори... Отбелязах се и аз с повръщането по време на бременността - това ми беше за първи път Grinning

Аз пия сорбифер сутрин и вечер. Гледам преди това да съм хапнала нещо, тъй като е възможно да дразни стомаха.

# 92
Въздушната възглавница задължително е изключена, когато има детско кошче отпред. Правило номер 1. Пише го на всички автомобили.

От твоят отговор разбирам, че возене на бебе отпред е позволено? Защото до момента бях останала с впечатлението, че в Блъгария е забранено, затова след като прочетох информацията за издърпаната седалка питам Simple Smile

То може да си пише на автомобила, но надали е произведен в България, с инструкции спрямо нашите закони.

При нас в Англия може, аз и сина ми возя така сега (само понякога). Трябва да е сизключен airbag автомобила и готово.
За бебе същото, само че сте с rear facing и не може да се сложи изофикс (поне на нашата кола няма отпред, а само отзад).

# 93
Аз от 54кг, станах 61кг, в 18.г.с. Не се органичавам в нищо, но не се и притеснявам Simple Smile

# 94
Да ви се оплача, че ми отказаха часа за фетална ехокардиография, а така добре си бях подредила нещата.. Освен това, роклята, която си купих днес от Лидл ми е широка Grinning Сега се чудя дали да ходя да издирвам по-малък размер или предвидливо да си я запазя за след време, когато най-вероятно ще си ми става без проблем... Как е тръгнало, унищожител съм на храна Imp

Деси, твоят час май също беше за 20.06? Обадиха ли ти се и на теб?

# 95
Шоколадче и аз си взех голяма и после си я смених, но май не трябваше... Скоро ще ми омалее 😀
Да ви се оплача, че ми отказаха часа за фетална ехокардиография, а така добре си бях подредила нещата.. Освен това, роклята, която си купих днес от Лидл ми е широка Grinning Сега се чудя дали да ходя да издирвам по-малък размер или предвидливо да си я запазя за след време, когато най-вероятно ще си ми става без проблем... Как е тръгнало, унищожител съм на храна Imp

# 96
Викаш, да си я запазя. Току-виж след 10-15 дена ми лепне Grinning

# 97
На мене ми идва да отида пак да си взема голямата, но нямам близък Лидл, така че май е по-добре да изчакаш.. Зависи колко е голяма де, да не стане чак за октомври 😀😀
Викаш, да си я запазя. Току-виж след 10-15 дена ми лепне Grinning

# 98

Да,обадиха се и много се ядосах 😀 Бях си нагласила нещата.Преместих го на 17 от 18:00 часа.

# 99
Здравейте, бременни красавици !
Записвам се и аз в новата тема с термин на 21.11, а рожденния ми ден и на 20.11 Simple Smile Надявам се това да е най-хубавия ми подарък !
Пол все още незнаем, но се надявам на 25.06 да го видим, какво крие между крачетата Simple Smile Днес съм точно 17 седмица.. 

# 100
Аз докато се начудя и вече нямаше свободни часове за 17.06 и си записах час при друг специалист :-/ Но да, доста неприятно се получи... Че аз освен за мен, се занимавам и с часовете на една приятелка и ги бях нагласила супер нещата, а сега трябва да мисля всичко наново, понеже трябва да съобразя и с датата за ФМ.

0810, пожелавам ти да нямаш нужда от по-големия размер! Simple Smile

Лина, бебчо иска да ви изненада, затова не се издава Grin

# 101
Шоколадче аз до сега си го крия в таза.. Не ми личи защото и преди си имах малко корем, някак си искам вече да проличи. То като кажа че съм бременна и че съм в 5ти месец са едни погледи.. Чудеса

# 102
Аз докато се начудя и вече нямаше свободни часове за 17.06 и си записах час при друг специалист :-/ Но да, доста неприятно се получи... Че аз освен за мен, се занимавам и с часовете на една приятелка и ги бях нагласила супер нещата, а сега трябва да мисля всичко наново, понеже трябва да съобразя и с датата за ФМ.

0810, пожелавам ти да нямаш нужда от по-големия размер! Simple Smile

Лина, бебчо иска да ви изненада, затова не се издава Grin

Аз часа за ФМ в Надежда го отмених,защото не ме устройваше да е в друг ден.Ще ходя на ФМ само в Стара Загора ,където се следя на 20 юни.Всъщност аз говорих с д-р Маринов ,но не разбрах ФМ трябва ли да се прави преди ФЕ (понеже той ми каза да запиша и ФМ )

# 103
Здравейте, аз да се включа по темата със столчетата в колата. Не претендирам за най-знаеща, нито за най-опитна.... НО като стане въпрос за това къде да се возят децата в колата, изтръпвам. За мен е напълно недопустимо, бебе да се сложи на предната седалка, било то и в кош. Най-безопасното място за деца е на задната седалка, по средата, гледащо обратно на движението. Бебетата не правят нищо в колата освен да спят. Активен шофьор съм без придружител през по-голямата част от шофирането, и двамата ми сина съм слагала на това място в кошчета и съм била спокойна.
Други ъпсурди на които ежедневно ставам свидетел, са как майки или бащи, возят 2-3 годишни деца на коленете си докато шофират по големи булеварди 🤯🤬 За съжаление не са малко примерите в които, неправилно седнали деца загиват, а родителите им оцеляват... Не бих си го причинила! Извинявам се ако съм била груба или многословна, но ми е болна тема! Хубава вечер на всички!

# 104
Е как ще сложите седалка "по средата". Ако майката шофира много по безопасно е бебето да е до нея, защото уверявам ви бебетата не само спят, ами и реват, повръщат и е адски неприятно и НЕбезопасно майката да се обръща да гледа какво се случва, вместо да си гледа пътя, особено ако няма кой да я вози. Закона го е измислил, на мен лично ми е доста по-безопасно и удобно, отколкото самичко отзад "по средата". Бебетата не са кукли, които само "спят" и стоят кротки и хрисими, където ги оставиш, пък още повече не виждайки майка си

Общи условия

Активация на акаунт