НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 383
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
За морето - забраната е заради възпаления и бактерии. Моят каза, че ако реша да влизам все пак, да е с тампон и веднага след излизането да го махам и да се измия хубаво.
С баткото не влизах. Сигурно и сега само ще си топна краката. Но и аз не съм по водата. Като цяло не можем да стоим повече от 2 часа на плажа. Отивам да си заровя краката в пясъка, да подишам йодни пари, да изпия едно фрапе и към 10 до заминаваме да търсим приключения на друго място.

Търсете си плаж с душове. Идеални са да се разхладите без да влизате в морето.

# 586
  • Наблизо
На мен пък всички доктори и акушерки ,където ходя,казват,че няма никакъв проблем да плувам - басейн и море,стига да е чисто и поддържано;Даже ме насърчават.

# 587
Поли ,пробвай с Био Ойл
https://apteka.framar.bg/30046479/био-ойл-заличава-белези-и-стрии-60-мл

Но не очаквай съществуващи стрии да изчезнат -избледняват и се позаглаждат. Аз имам от тийн още по дупе и бедра и отдолу на гърдите някоя и друга,но не личат  специално те,другите с татуировки попкривам.Първата бременност с нищо не се мазах  .По корема нямам ,даже и пиърсинга не си свалих,с него раждах,да видим сега как ще е ,все пак съм и на повече години.После си взех Био Ойл и на Жоржеа пробвах лосионите.

# 588
Качила съм 6 - 7 килограма до сега. С Palmer's се мажа ама май ще мина на нещо по - мазничко. До сега съм нямала стрии и за това ми е малко криво, ще потърся нещо за мазане пък ако се махнат махнат ако не здраве да е ще си ги нося.😃

Ще пробвам Био Ойл и ще кажа има ли ефект 😀. Въпреки че някак си не тая особенни надежди.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 09:55 от AnMary

# 589
Аз съм в 18-та г. с. и преди 2 седмици бях на море. Постоянно влизах във водата и плувах Grinning малко ме притесняваха вълните, защото ме удряха право в стомаха, но слава богу нямах никакви проблеми след това.

А до килограмите-качила съм около 2.Но преди да забременея бях доста напълняла, така че ако продължавам така ще е добре.Grinning

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 20:53 от bubanka

# 590
Поли, ами пробвай, мажи, друго не можеш да направиш. И гледай да не качваш много, доколкото зависи от теб. Може после да изтънеят и да станат почти незабележими, пожелавам ти го. Мъжа ми има стрии отстрани на бедрата, въпреки че е с минимум подкожни мазнини и само мускули. Никога не е бил пълен, но ги има. Това не му пречи да е супер секси. Казвам това, за да те успокоя че може да не са чак такв кахър тези стрии, особено ако са тънички.

# 591
Биоойл е много добро. Аз го ползвах за един ужасен белег на лицето на детето. Но сега не мога да се мажа с него, защото още ме тровят миризмите, а то е със силен аромат.

# 592
Ох, като каза миризми...не понасям парфюма на свекърва ми. Не, че е толкова лош, но или прекалява с количествата, или моето обоняние е страшно изострено и направо на метри от нея като мина ме задушава (днес ни е на гости).

# 593
И моята лекарка разрешава да ходя в морето. Басейни категорично забрани. Миналата бременност плувах, сега мисля пак да плувам. Септември ще ходим.
Анастасия, защо не кажеш на свекърва ти. Сигурно ще се съобрази. Или и подари  нещо с приемлива миризма.

# 594
Зарибихте ме с този Био ойл, звучи добре Grinning аз си имам стрии от тинейджър, но не им се впрягам. Сега мажа яко, за да не се появят, че съм със суха кожа, а много мразя мазила и гледам да се науча като порастне тумбата да си ми е навик Simple Smile мажа и кокосово масло

# 595
Ох, като каза миризми...не понасям парфюма на свекърва ми. Не, че е толкова лош, но или прекалява с количествата, или моето обоняние е страшно изострено и направо на метри от нея като мина ме задушава (днес ни е на гости).

Аз бях така с парфюма на ММ още преди да разберем че съм бременна ми миришеше и като разбрахме го разкарахме гадеше ми се от него.😂 Обаче ходи по работа за няколко дни в софия и се връща напарфюмиран (напръскал се като тръгвал още и след 3 дни се връща ама на мен ми мирише от другия край на стаята) бях в 3ти месец тогава. Мислел си че за 3дни няма да ми мирише като се върне ама не е познал като хрътка бях. От тогава не се е пръскал.😂

# 596
Аз даже забравих да кажа на моята лекарка че ще ходим на море. Виждала съм толкова бременни по плажа, че даже през ум не ми мина да питам дали мога да влизам във водата. На басейн не бих отишла, но не предполагах, че на някои жени не им се позволява да влизат и в морето. Още ще повече ме обърква това, защото нали препоръчват плуването за бременни по принцип.

# 597
Момичета, в крайна сметка запазихме на Синеморец, на нашето черноморие, тъй като мъжът ми не успях да го убедя за Гърция. За сега смятам да се топя в морето, но ще питам доктора на 12.07, когато съм на преглед. За сега съм +4 кг от забременяването, но до 12. 07.може и да съм +5 кг вече. С първата бременност качих 10 кг и от болницата излязох много слаба, само коремът ми се прибра бавно, но си признавам, че сега налитам много на сладко и не знам как ще е до края.  
С нервите съм зле, много съм чувствителна и хормоните ме побъркват,имам чувството, че мм едва не търпи.

# 598
Памперс, тоя Лондон е някаква лудница, то и ние сме си като на село де, в Уимбълдън е спокойно и тихо, аз не мога да оцелявам в лудницата, ама като летим и е страшно. Веднъж летях от Хийтроу и няма да повторя.

Като цяло моето мнение (моля никой да не се засяга, не целя обида) е, че в Бг доста се стресират бъдещите родилки. Прегледи, пари се дават, търси се все специалист, ФМ (първа, втора, трета), дай още пари, в огромна част това се е превърнало в бизнес. Тревогите, които ви хвърлят наблюдаващите ви направо ми се виждат големи и излишни, нещо елементарно като да влезеш 10мин в морето се превръща в проблем и се дава забрана.
Колко години наред всяка година ходим на море и никога не съм пипнала никаква инфекция, миналата година мойта дружка в 6ти месец беше, три дни си плуваше и се наслаждаваше на почивката си. Детето ми не излиза от водата и до сега никога не е пипнал нищо, дори т.нар популярен рота вирус.

Аз няколко дни подред си проверявам кръвната захар като съм на работа, преди и след ядене, като хапна сладко, макс ми беше 6.0 и то само веднъж, през останалото време е 5.0 или 5.1. Успокоих се много, защото като казаха, че бебенце е голямо и с голямо коремче и леко ме притесниха. Също така не искам и излишни сканове да ми назначават и излишни изследвания.
Та засега гестационен диабет ми отпада като тревога.

# 599
Момичета, в крайна сметка запазихме на Синеморец, на нашето черноморие, тъй като мъжът ми не успях да го убедя за Гърция. За сега смятам да се топя в морето, но ще питам доктора на 12.07, когато съм на преглед. За сега съм +4 кг от забременяването, но до 12. 07.може и да съм +5 кг вече. С първата бременност качих 10 кг и от болницата излязох много слаба, само коремът ми се прибра бавно, но си признавам, че сега налитам много на сладко и не знам как ще е до края.  
С нервите съм зле, много съм чувствителна и хормоните ме побъркват,имам чувството, че мм едва не търпи.

И ние сме си запазили на Синеморец за края на юли Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт