А английски няма ли да учим? - 3

• 77 593
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Знаете ли дали има някакъв срок за кандидатстване за ваучер? От 28.08 до сега няма резултат.

# 556
  • пустинята Гоби
Моят бая се забави. Първо се оказа, че съм объркала града по местоживеене без изобщо да разбера. Малко трудно се борави с формата, която трябва да се попълни, та някак си от падащото меню съм избрала произволен град. Та ми върнаха отказ след близо месец, да съм кандидатствала наново. Кандидатствах и чаках пак поне 3 седмици. Тук някой спомена, че бързо е получил ваучер, но не винаги е така.

# 557
Здравейте, и при мен се бавят. Кандидатствах за английски в кабината. Днес получих писмо, че ми искат декларация за минимални държавни помощи.
Някой друг попълвал ли е и защо е нужна?

# 558
Значи ще изпусна групата за английски. Anguished
Никога не ми върви, какво да се прави...

# 559
Здравейте, и при мен се бавят. Кандидатствах за английски в кабината. Днес получих писмо, че ми искат декларация за минимални държавни помощи.
Някой друг попълвал ли е и защо е нужна?
Трябва ли да влезем в сайта на кабината да се записваме? Аз писах в бланката към Аз, че ще бъда към кабината и чакам те да ме потърсят.
Такава декларация не съм попълвала

# 560
  • София-Младост
От Кабината ще ви се обадят като уточнят групите. Казаха, че ще започват вероятно октомври.

# 561
И аз съм в кабината за дистанционно по англ език
Ориентирах ме , че плана им е за понеделник, сряда и петък от 19 до 22. Казах, че искам да е по два часа, не по три часа. Това е лудост да ти запълнят цялата седмица и ми казаха най-нагло може да не участвате,, а само да стоите в групата ужас. Аз съм записала тези курсове , защото са ми необходими за работата ми и не искам да ги претупвам.
Надявам се да има и други като мен който да не искат толкова често и дълги часове и да се сформира и група вторник и четвъртък например по три часа или пон-сряда-петък но по два часа.

Какво ви е мнението?

# 562
  • София-Младост
Как до 22...като гледам редовните занимания в Кабината са 19-20,30 примерно, т.е. по час и половина астрономически, вероятно има кратка пауза.

# 563
Явно искат много скоростно да минат трите нива с което аз не съм съгласна.

# 564
Ориентирах ме , че плана им е за понеделник, сряда и петък от 19 до 22. Казах, че искам да е по два часа, не по три часа. Това е лудост да ти запълнят цялата седмица и ми казаха най-нагло може да не участвате,, а само да стоите в групата ужас. Аз съм записала тези курсове , защото са ми необходими за работата ми и не искам да ги претупвам.
Надявам се да има и други като мен който да не искат толкова често и дълги часове и да се сформира и група вторник и четвъртък например по три часа или пон-сряда-петък но по два часа.

Какво ви е мнението?
На мен от Фарос ми казаха, че ще е два пъти в седмицата, от 18 ч до 21 ч.

# 565
Някой може ли да препоръча частен учител по английски?

# 566
Някой може ли да препоръча частен учител по английски?

Влез в учители. бг.

# 567
Да споделя, че тази декларация са ми я искали, защото имам неактивна Булстат регистрация. Така че не на всеки ще я искат.

Вече имам издаден ваучер. Green Heart

# 568

Какво ви е мнението?

Дано не е така….
По телефона ми казаха, че ще се опитат да са гъвкави. Че ще опитат освен тези вечерните  да има и дневен час и съботно-неделен.

# 569
  • София
Как по 3 часа на ден, това звучи ужасно, че и три пъти седмично... Колко време ще продължи този курс?

Общи условия

Активация на акаунт