А английски няма ли да учим? - 3

• 77 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ааа, добър е 😁

# 691
Пробвах го. Абсолютно ме разпозна като българин Simple Smile

# 692
  • София-Младост
Не са заблуждавайте, разпознаването може да става и по IP адрес и се вижда, че влизате от България. Ще го пробвам след месец, когато ми гостуват чужденци Simple Smile

# 693
Ако някой ползва VPN да каже, какво му дава 🙂

# 694
  • Mars Hotel
Аз писах преди време - при различните опити ми дава различни предположения, но никога България.

# 695
Не са заблуждавайте, разпознаването може да става и по IP адрес и се вижда, че влизате от България. Ще го пробвам след месец, когато ми гостуват чужденци Simple Smile

Дъщеря ми го пробва от Англия и не я обяви за англичанка. Не помня вече каква я изкара.

# 696
Ако някой ползва VPN да каже, какво му дава 🙂
Аз съм през VPN. Разпозна ме като България, но и аз съм далеч от мисълта, че доближавам британски акцент.

# 697
  • пустинята Гоби
Приложението не определя акцента по местонахождение, аз също пробвах.

# 698
Малко руски акцент ми изкара. Сигурно е заради това, че съм от мекоговоряща област Joy

# 699
  • София
Търся си някой с когото да разговарям на английски. Имам натрупани пасивни знания, които искам да превърна в активни. Моля и за идеи, и предложения.

# 700
  • пустинята Гоби
IA или да намериш някой нейтив спийкър учител/ човек, който живее в България и се занимава с подобен род занимания (моя близка наскоро ми сподели, че така си е развила знанията по английски език).

# 701

Точно!
Ето моя резултат.

# 702
Ако някой търси безплатен курс-в бюрото по труда има за работещи. По Фейсбук групите търсят хора и е онлайн.Лошото е, че се започва от а1 до б1 и са около 300 часа т.е за около3-4 месеца.Сключва се договор и на тези 300 часа имате право да отсъствате 20% т.е 60 часа.Пиша това за хората, които нямат възможност да си платят, а искат да учат.

# 703
Не, това не е за хора, които не могат да си платят, защото условието е да работиш. Подоходно ограничение няма.

# 704
  • София-Младост
Ок, коригирам си мнението по-горе, пробваха го зет ми, който е американец и дъщеря ми.

Скрит текст:

ivelina_80 не е само онлайн и не е задължително да се започва от А1, има отделна тема за обучение по език с маучери.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 10:24 от Ала-Бала

Общи условия

Активация на акаунт