Тренировки в домашни условия - 100

• 25 902
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
И аз се записвам, щом е юбилей. Grinning
Правя първа програма с Джулиан и досега не я харесвах, виждаше ми се разпиляна, но си промених мнението:heart_eyes:
Отзиви от Body Revolution? Аз съм на края на първи месец и съм много доволна:bowtie:

# 121
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=bgECMSx3O14  
За няколко дни бях в Силистра и не носих гири с мен, та там правих разни комбинации от пилатес и кардио. Разхождахме се доста, но ядох безобразно - много тарама хайвер с препечени филии, кайсии в огромни количества, бяло вино, джин, изобщо фитнес меню за пример Laughing Така, предполагам, ще продължа и на морето, а то доста наближи - след около седмица. Уж бяхме предвидили да ходим през август, но сърце не трае и сменихме плановете за началото на юли.
Джери, браво за изпита и успех и занапред!
ДиваОрхидея, почти всички май харесваме  Body Revolution.
Непо, оправиха ли ти се болките в краката и кръста?
Звезди, Smiley
По въпроса с потенето - аз започнах да се потя след ражданията на децата, преди това изобщо не можех. Но сега се чувствам по -добре. А и ако не се изпотя, все едно не съм тренирала.

# 122
Плуване с ластик 30мин и цял ден айляк на шезлонга😜

# 123
3 дни поред тренирам Simple Smile БР - вт 5,6 и кардио 2. Много добре ми се отразява, най-вече на психиката Simple Smile). Свалила съм малко според лъжливия кантар, но пораженията от едномесечната почивка са видими с просто око. Sad Ще наваксвам. Simple Smile)

# 124
За днес - една стара тренировка на ФБ, която комбинира кардиоинтервали и силови упражнения за горна част на тялото https://www.youtube.com/watch?v=gGtWy3_9qVo
Толкова е стара, че няма брояч за изгорените калории и името на едно от упражненията е сбъркано, но все пак ми хареса.

# 125
  • 1st floor
Доборе дошли на всички нови! Grinning

Непо, много бързо стигна до бебешката количка! Аз тест за бременност предписах преди има-няма две седмици 😂
Joy Joy Joy
Пълно е с дечурлига около мен. Само аз съм се отчела рано-рано.

Аманда, краката и кръстът май се оправиха. Сега се оплаквам, че почивам цял уикенд и ММ го извикаха да правят годишна ревизия. А бях запланувала Родопите.  Sad От скука вчера вечерта правих домашна паста и направих цялата кухня в брашно. Това не си е работа да си стоиш у дома! Mr. Green
За днес отчитам МТ на задните части. Мислех да правя Кардио три, но имам лоши спомени от него и ще се метна днес на кростренажора - 35 минути.

Аманда, дали ще се засечем на Иракли? Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 08:31 от НеПоКоРнА

# 126
Аз приключих с 90 ДП на Румяна и се чудя днес на какво да се метна. Може да се пробвам с Шон Т, но трябва да разцъкам неговоте тренировки, свалят ли се, онлайн ли се гледат. Доволна съм, за три месеца усещам огромна разлика, най-вече като сила и издръжливост. Една идея по-малко желе съм вече.

# 127
Здравейте, момичета.

Записвам се в темата. Родих преди два месеца и наскоро започнах да правя моето любимо тае бо у дома. Започнах предпазливо заради скорошното раждане, но се чувствам добре по време и след тренировка, и смело ще  тренирам 3 пъти седмично с Били Бланкс. Обожавам тае бо, защото никаква друга тренировка не може да ме изцеди така и едновременно с това да ми е адски приятно и времето да минава неусетно. След първото раждане успях да вляза във форма с тае бо и хранителен режим. Втората бременност не качих толкова килограми и реално сега имам само 3-5 кг повече, но проблемът не са те, а отпуснатите форми и натрупания през бременността целулит. Така че се надявам на промяна в мерките, а не толкова на свалянето на кг(те са 58кг на 163см). Най-голяма промяна целя в долната част на тялото, защото предимно там имам мазнинки.

След 20-30 минутна тренировка се чувствам страшно добре - лека и заредена с енергия, а тя сега ми е много необходима с тези две деца. Като напредна малко, съм си харесала и по-дълги тренировки в youtube. Ще споделям резултати и ще се радвам да чета и за вашите резултати, което винаги е много мотивиращо. Поздрави на всички.

# 128
Какво правиш на Били? Избрани видеа или следваш определена рутина?

# 129
Има ли тук дами, желаещи да потичваме в морската във Варна или да караме колело заедно?

# 130
Момичета приключих The Butt Bible, комбинирах с бягане, добре се получи понеже нямаше излишен апетит и успявах да си спазвам моят си режим...

Скрит текст:
Много добре ми се отрази махането на въглехидратите от обяда и вечерята, оставих си въгрехидрати само на закуска и след обяд, след като съм тренирала, поизчистих още... ще продължа така и на почивката ни, която е след няколко дни,  ще гледам до колкото се може да се придържам към това, определено работи за мен и успявам да си го спазвам...
Бях писала, че няма да имам възможност през лятото да тренирам повече от 30-40 минути на ден, връщам си думите назад, пренаредих си нещата и намерих време, започнах Lite, днес ми е ден за Strong Body Stacked Sets: Lower...Докато сме на море - 5-6 дни ще прекъсна и няма да тренирам, после ще си продължа, едва ли ще се отрази кой знае колко...

# 131
За днес https://www.youtube.com/watch?v=6pzAm_9eMQU
Непо, не, ние сме в Шкорпиловци, но пък то не е далеч от Иракли... Може някой ден да се разходим.Или вие да дойдете при нас.  Ние ще сме там две седмици.
И аз много готвя събота и неделя, ако си стоя вкъщи. Затова предпочитам някъде да ходя, иначе постоянно измислям нещо-.
арсен, за пореден път - браво!

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 18:54 от Amanda.D

# 132
  • Пловдив
След не 3,а 4 дни нетрениране, в които бяхме на Уембли на БОН джови, мечта на сина, днес, естествено, ме мързеше да Шонвам, за това метнах Лес милс комбат, Пауър Ката, 45 минути. Изгорени те Калории са достатъчно много, и съм свалила най-накрая килце за месец САМО от тренировки. Ура! Grinning

# 133
Следя си ви, но не пиша Blush Време е да започна сериозно с отчетите!
Втора седмица АЛМО
Днес размених тренировките и вместо Total Body Core правих Legs, защото тук е страшна жега Stuck Out Tongue Winking Eye
Бях зачезнала, защото се форсирах да успея навреме с изложбата и зарязах тренировките.
После наваксвах с поръчките и от миналата седмица съм стриктна в редиците. Положението е плачевно. Днес си взех мерки и ще видя какво мога да постигна с хранене и редовни тренировки от 20.06 до 20.07 т.е. поставям си едно малко лично предизвикателство Grinning

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 01:24 от ~Биб~

# 134
Лятото най-сетне дойде и тук и в жегите го карам малко по-умерено. За днес - тренировка с ластик със Сара Куш
https://grokker.com/fitness/video/cardio-core-3-intensity/56c4a8 … 5bd645de56da8ea13
и 10 минути довършваща с Били Бланкс
https://www.youtube.com/watch?v=2opR1N_lswU

Общи условия

Активация на акаунт