Тренировки в домашни условия - 100

• 25 894
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Привет, момичета!

La Libellule, добре завърнала се! Grinning

Отчитам Brutal HIIT с ФБ от линка на Тайга:
https://www.youtube.com/watch?v=9V9I1KbJvs0

Намерих си ново любимо кардио. Heart Eyes Ей, бога ми, лежа си на пода в локва, но съм щастлива.
Имаше скачащи напади, и клекове, и други "хубавини" от които имам остра нужда. СУпер!

Утре ще правя с пудовката от линка на Звезди.

# 106
  • 1st floor
За вчера отчитам за последно Кардио2 от БР и от днес започнах трета фаза с БР9. Еййй, що планкове, що чудо!!! Crazy Crazy Crazy Китките ме боляха след това. На две от упражненията модифицирах, въпреки че от страни изглеждат лесни и смешни.

# 107
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Как ви се скача в тая жега да ви се неначуди човек... аз лятото предпочитам нещо по-лежерно.
Днес: Energy Boosting Cardio Jumpstart - Total Body Warm Up Cardio Workout за загрявка и после Total Body Exercise Ball Workout Video - Express 10 Minute Physi … l Workout Routine X 2

# 108
Аз или много рано правя тренировката или във фитнеса.
Днес гръб, бицепси, корем. И едно мотаене няколкочасово по Благоевград. Чаках да дойде време да си взема дипломата. Пълен отличник съм, умря циганката Simple Smile
Ами сега накъде...

# 109
  • 1st floor
Браво, Джери!
Моята несбъдната мечта е да бъда готвачка! Обожавам да приготвям храна. Simple Smile

Да се оплача, че от няколко дни много ме болят краката, като умора, не МТ. Чувствам ги тежки и подути, а не са. А вчера и кръста усетих, което не е ОК.

# 110
37/39 Rowing 55 min + Elliptical 44 min
38/39 КУ Марафон Д21 + Elliptical 33 min
39/39 Rowing 21 km Summer Solstice Challenge

Не искам да поглеждам гребен тренажор поне 2 месеца, но ги изгребах тия прoклети 21 км, което според мен ми е личен рекорд в рамките на 1 ден, а от РД до днес (6 седмици) съм направила 222 км - рекорди, които не искам да подобрявам в обозримо бъдеще, камо ли в хубавата ни 100-на Юбилейна тема Grinning
Скрит текст:

Звезди, както казват нефранцузите Ordnung muß sein! Wink

PS Само 66 часа до ваканция - последния напън веч е настъпил!

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 05:33 от Agent Provocateur

# 111
Май само аз се потя в жегите/то тук не е много жега още/. За днес - Ready, Set, Step с Кети  + една крака тренировка за долна част от ФБ
https://www.youtube.com/watch?v=OonW6ff7NZ0

# 112
Вчера-45мин спининг и 30 Мин плуване с ластик и бягане във водата .

# 113
  • Варна
Deziderata, според теб "нашето" кардио колко пъти в седмицата е разумно да се прави? Метнах го през ден, но май нанагоре ми идва.

# 114
  • На ръба..
Споделяте страхотни линкове, метнах вчера и аз бруталното кардио, стигнах до втората почивка.. мисля, че нямаше да изкарам третата половина. Днес съм с много приятна мускулна треска, преди това пробвах пак от линка  на Дези пилатесоподобната за дупе с Никол Стийн от ДжимРа... там си бях трепетлика отвсякъде Joy
Основно наблегнах на долната половина тази седмица и ще трябва да наваксам и с горна част идната седмица.

# 115
Deziderata, според теб "нашето" кардио колко пъти в седмицата е разумно да се прави? Метнах го през ден, но май нанагоре ми идва.

Нямам представа, може би 2-3 според както се чувстваме.
Аз кога го правих, в четвъртък?
В петък тичах 11км сутринта, следобяд бях на бокс....и спах 2 часа след това. Joy
Вчера реших, че съм добре възстановена, тичах 11км, после пак заспивах права, но излизах с децата на кино и голяма разходка, та отнесох 29 959 крачки на всичкото отгоре.

Според мен съм преуморена, днес почивам. Йога ден ще ми е. На всичкото отгоре имам работа, но днес приключвам с бумащините, та ми е за последно.
Пудовката на Звезди ще я правя утре.

Прочетох много интересно нещо в съседната тема (линка на Ани_д имаше разговор със Стан СЪбев), и искам да пробвам големия обем клекове, но трябва да си го планирам добре.

# 116
  • 1st floor
LaughingLaughing
Как ви се скача в тая жега да ви се неначуди човек... аз лятото предпочитам нещо по-лежерно.

И аз, и аз! Вчера отчитам бутане на бебешка количка по стръмните Бистришки улички, вода течеше от мен. Надолу също не беше лесно да удържам количката... Laughing Днес БР10 - е, няма такава гадост, краката ми треперят. Мислех да завърша с 30-минутки на кростренажора, но се размина. Утре...

# 117
Непо, много бързо стигна до бебешката количка! Аз тест за бременност предписах преди има-няма две седмици 😂

# 118
Мерси, момичета!

И от мен все се лее вода. До организъм си е. Я мацките във фитнеса с дълги пуснати коси, търчат на пътеката и капка вода няма по тиквата им. Ама сигурно и толкова търчат. Като ги загледам, преди влизане в залата то е едно гримиране, едни прически. Ще речеш, че фитнес инструкторите са ненадминати мъже та се гласят за тях.

Сутринта се успах и на пека тук правих тренировките, нищо, че имаше завеси. Може би бях подвижен душ.
Та днес предпоследната на ХиЧ - Power Chisel и Glute Chisel.

Мисля една разходка да направя, но точно сега времето не е ни за ниското, ни за високото, че гледам има още сняг на билата.

Скрит текст:
Утре ще ходя на интервю за работа, само ме притесняват тези кухни с горещината 
.

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 13:38 от Jerry F

# 119
  • Canada
Я и аз да се запиша в стотната, юбилейна тема. Ще ми трябва мотивация и абсолютна организация с 4 месечно бебе.
Така де, здравейте на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт