Тренировки в домашни условия - 100

• 25 869
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти, Агент. Ще разгледам и непременно ще приложа приложимото за мен. И само един въпрос, ако имаш две минути да обясниш - защо отчиташ винаги гребане и елиптикал едни странни минути Wink - 33, 44, 55, а не 30 или 45 например ?
Звезди, не е чак толкова мястоемко, зависи и от типа де - скандинавски или с централно захващане. Между другото може би именно затова има разлика в тренирането на отделните мускули - моят е скандинавски и с нетърпение чакам нещо да му се счупи и да си купя с централно захващане. Моят е до стената, не се спъваме в него, и по случайност телевизора ми е точно насреща.
Признавам, притеснявах се в началото да не стана кака Здравка Smiley - широка, мускулеста, но не, комплексна тренировка,  и силова и кардио според желанието, практически без импакт. 

# 91
За Агента разбрах, но моля останалите да напишат моделите на гребните тренажори, които имат или от които имат впечатления. Благодаря! Heart Eyes

На ръба да поръчам съм. Но, ах, как не обичам процеса на проучване на отделни модели и правене на избор.
Ако можеше някой да го направи вместо мен... Laughing

Отдавна обмислям да си взема още един уред за домашна употреба, защото не ми харесва как се отразява това ежедневно ходене на пътеката на колената ми, но нямах никаква идея на какво да се спра. И при положение, че изобщо не се плаша от развитие на горната част, а, напротив, имам нужда - май ще е гребен тренажор.
Ще помисля още малко, ще проуча, но мухата вече е в главата ми  Mr. Green

# 92
  • 1st floor
Отчитам БР8 за последен път.
Горната част при мен беше много хилава, нищо общо с масивната долна.  Mr. Green С по-големи тежести горе-долу я оправих. Даже сега пък ми се вижда в повече... Joy

# 93
  • Бургас
Отчитам някакъв си мой комплекс, който ще правя с модификации до края на месеца. После постепенно ще вмъкна и тежести и нещо за горна част.
120 плиета в различни разновидности
100 клека с ластик
50 вървене настани с ластик в позиция клек
200 пъти повдигане на краката назад с ластик
150 хип тръст с ластик

# 94
Оооооо и аз ще си купя тренажор със сигурност,но засега имам по належащи разходи и се отлага,иначе мисля да стрелям за консепта -направо ще го кръстя развод 😂
Вчера ден за кардио-спининг 30мин и плуване с ластик 30мин.

# 95
Аз дебна конспект д в амазон. Искам изгодно да го взема:)

# 96
От месец имам и следното уредче, като добавка на гребането. Също съм много доволна, цялото тяло работи на max.

В началото мислех, че си надцених силата, защото имаше и с един ресор. Сега леко се отпусна, но е много як. Денем си открадвам няколко пъти по 5-10 мин с него.

# 97
  • Пловдив
Здравейте!
Аз продължавам с плана си за дълги тренировки, за предпочитане Шон, и реших днес да се престраша и да направя една от втория месец на класическото Инсенити. Втория месец на класическото Инсенити го помня, че ми се виждаха адски дълги тренировките и доста гаднички. Не съм била сгрешила. Избрах Макс Кардио Кондишънинг, 50 минути. Какво да кажа … Като изключим първото разтягане веднага след "загряването" /неговите загрявания са на други хора цели тренировки/, друга почивка няма. Интервалите са по 1 минута, не се повтарят, което прави тренировката много разнообразна, единствената "почивка" са сложените на всеки 5-6 минути по-статични упражнения, на които обаче пак се държи пулс 150. Хареса ми и финишъра за краката накрая, отделно и всички видове кардио планкове за корем, луда работа. Да ви кажа, аз съм 150 санта човек, преди и след тренировка разликата беше 500 грама надолу! 200-300 грама са ми гликогеновите запаси, знам, защото толкова обикновено изчезват при интензивно кардио при мен, и останалите са пот. Общо взето можех да изстискам спокойно една чаша Simple Smile. Като калории обаче не са повече от друг път, закономерно е, не правя всички неща до край, защото ме е страх от смърт.  Ще видя утре как съм и ще реша какво да бъде, после три дни имам почивка.
Весел и успешен ден.

# 98
Откъде мога да изтегля класическото Инсенити? Намерих и изтеглих доста други на Шон (благодаря за изчерпателния първи пост и линковете в него) , но тези тренировки  не ги намерих или съм ги пропуснала 😳

# 99
Откъде мога да изтегля класическото Инсенити? Намерих и изтеглих доста други на Шон (благодаря за изчерпателния първи пост и линковете в него) , но тези тренировки  не ги намерих или съм ги пропуснала 😳
Скрит текст:

И само един въпрос, ако имаш две минути да обясниш - защо отчиташ винаги гребане и елиптикал едни странни минути Wink - 33, 44, 55, а не 30 или 45 например ?
Защото така ми харесва на мен и на моето OCD (obsessive compulsive disorder) - аз обичам симетрия, цифри, тренировъчни планове и чиниите по цвят и по размер Grinning Grinning Grinning

# 100
  • Варна
Преборих това кардио - https://www.youtube.com/watch?v=9V9I1KbJvs0
Помня, че при първи опит издъхнах на 10-тата минута, така че днес съм много доволна.

# 101
Леле това съм го правила ,не до края де Stuck Out Tongue Winking Eye и наистина беше  брутално...за днес дупемания 5 и може малко спининг да врътна.Храната ми е доста изчистена,ям два пъти на ден,яйца и риба,плод ,салата

# 102
Преборих това кардио - https://www.youtube.com/watch?v=9V9I1KbJvs0
Помня, че при първи опит издъхнах на 10-тата минута, така че днес съм много доволна.

Благодаря, че сподели!  bouquet
Записвам си го за утре.

Отчитам за вчера Gamma Ripp'd + Beta Dynamic Core
и за днес пак ФБ Кели Brutal Butt. За начало загрях с въже 10мин.
https://www.youtube.com/watch?v=LyeuYIGTPJk&t=48s

Това за днес. Рапорт даден.  Grinning

# 103
Агент, и аз обичам чиниите по цвят и по размер.
За днес - горна част на тялото с пудовка и ФБ
https://www.youtube.com/watch?v=0RGd8_DRmzY
Нещо от дългия ден и топлото време ми се е нарушил дневният режим. Вече много късно почнах да тренирам, а сутрин ходя като зомби. Дано през почивните дни пооправя графика.
П.П. Люба, втората част от инсенити са тренировките, които никога вече не бих правила. Толкова ми бяха изтощителни, че всичко ми е като в мъгла. Мозъкът ми е изтрил почти изцяло спомена от тях.

# 104
Здравейте,
вчера Killer  Core и това кардио от ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/fat-burning-hiit-workout-b … act-modifications
за днес - бруталната тренировка на Dezi  (Brutal Butt and Thigh) - за втори път я правя и ми се превръща в любима и на мен, Dezi много благодаря, че я сподели Hug

Общи условия

Активация на акаунт