Тренировки в домашни условия - 100

• 25 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
TDI, как да не знам, нали съм биотехнолог, ама пуста лакомия. Вчера нещо, като ми набиваше чемберите, ми стана гадна. А поне 7 кила ще сваля, ако я спра!

Любче, благородно ти завиждам за разходките вчера и днес, аз поради технически причини не можах.

Боли и ми тежат г*за и задната част на бедрата, но не като МТ, а претоварване. Отделно левият берден мускул малко май е преразтеглен. Трябваше ми почивка поне 2 дни. Е, то навреме, цял ден чета утре за теоретичен изпит. Във вторник е практическият. Ако чуете за взрив, голям пожар в Благоевград, да знаете, че съм аз Simple Smile

# 61

Дези, глутамина предпазва ли от МТ? Ако да, да си купя, аз не обичам нито лекарства нито добавки и надали ще пия редовно, но при нужда, няма да ми пречи,щом помага възстановяването. Изчезвам, весел ден!

Готова съм да се закълна в него, да. А дори се препоръчва при проблем с червата. Аз като го прочетох се хванах като удавник за сламка.
Пия го преди и след тренировка, преди лягане не, защото забравям.

# 62
Джери, успех. След това разкажи какво сте готвили. Аз не обичам да готвя, но обичам да гледам как приготвят храна и веднъж-два пъти годишно все пак ме спохождат някакви кулинарни вдъхновения.
Аманда, върви на лекар. Прегледът при ендото е 20 минути макс. Ако ти пусне хормони, ще излязат в рамките на деня, така че всички притеснения ще отпаднат в рамките на 24 часа.
За днес - силова за горна +  кикбоксинг комбинации от ФБ https://www.youtube.com/watch?v=cly7lGbAyyk

# 63
Звезди, утре е практиката. Искат всички да сготвим по салата, основно и десерт, ама откъде това време и уреди в този ресторант за един ден. Та по двама ще правим салата ... някаква. Дано е проста, че ако ми лепнат някой Цезар, да си печа пилешкото... Тази тренировка от теб си я чопвам за след три дни, тогава свършвам ХиЧ!

Днес имах Мастер кардио и 15 мин крака Хамър. Направих по-брутално на Мастер кардиото и тръгнах да се прибирам пеш, нанагорно е, доста, и след час един чичко ме взе на стоп, че беше и ужасна жега. Закара ме до ... събора. Тук има събор на един параклис. Почтено изядох три салати, малко сирене и от курбана обрах само малкото чисто месо и гъбите (абе пак лакомия). Сега направих 15 мин крака Хамър и малко корем. А, като видна зубрачка си реших целия тест и подсказвах. Да си се похваля Simple Smile

# 64
За днес Killer Lower Body.
Джери, браво изпита, успех и на практическия утре.

# 65
Джери, успех! Скрий им шапката!

Отивам да работя.  ooooh! Да де, затварям страницата... Laughing
АКо свърша навреме, ще тренирам. Ако не- така ми се пада.

Имам допълнителни бумащини за попълване, а така искам да вкарам тренировка...Ще я натисна в 21:00, а след нея ще се отчета. И без това е горещо сега.

# 66
  • Пловдив
Джери , успех!!! Няма да се даваш, ей!
Дези, споко и полека, когато тогава, като янма време, няма, ама ха!:grinning:
Днес отчитам Екстрийм кардио файтър от Лес Милс, 55 мин. Тренировка, която вероятно съм правила само веднъж, защото ми дългите тренировки ги избягвах години наред. Добре ми дойде и така, на шега, на майтап, съм изгорила най-много калории от всички тренировки, които правя, вдигнала съм си и натоварването, ей така, неусетно. Висок пулс и голям кеф. Та, доволна. Утре не съм решила още, вероятно силовата ОТ Асайлъм 1.
Весела вечер!

# 67
  • Варна
Успех, Джери!
Аз съм с болно дете и в отвратително настроение. Нищо не може да ме скапе така, както случаите, в които децата не са добре.
Направих едно кардио да ми дойде акъла на място все пак.

# 68
Да отчета най-накрая БР5. Ходене също по средно от 10 км на ден през последната седмица.

# 69
Дупемания и спининг 20мин.Планирам 3силови +кардио по 15-2омин и 3 кардио-спининг и плуване,звучи много,но силовите реално са с 5кг и нямам никакви Дейли движение ,едва ,едва ходя 10на минути на ден ..

# 70
Банда, успях!
Пилатесоподобни за дупе с Никол Стийн от ДжимРа:
https://www.youtube.com/watch?v=bTEoN2ULzwg&t=157s
Много хубава тренировка, всичко ми гори.

Тайга, бързо оздравяване на малкото човече! Дръж се!

Отивам да пращам моите по леглата.

# 71
Джери, успех и от мен. Ако ти се падне "Цезар" и нямаш време, направи я веган - със слънчогледови ядки.
За днес - една тренировка за долна част от новата програма на Кеси
https://www.youtube.com/watch?v=XjiRVCEokWE
Малко е еднообразна, но не е лоша. Втория кръг натоварването вече се усеща, а и е добре балансирана/а не само квадрицерпс, както често се случва/. Липсва ми единствено вътрешно бедро.

# 72
  • 1st floor
Вчера бях многодетна майка, оставиха ми да гледам шестгодишната племенница. Заведох децата на плаж и пропуснах отново тренировка. Отчитам само плуване мой си стил!  Mr. Green За днес - 35 минути кростренажор.

# 73
  • Пловдив
Вчера бях многодетна майка, оставиха ми да гледам шестгодишната племенница. Заведох децата на плаж и пропуснах отново тренировка. Отчитам само плуване мой си стил!  Mr. Green За днес - 35 минути кростренажор.
Видях аз, ама реших да не задавам въпроси! Много сладки снимки бяха Heart
За днес Стренгт от Асайлъм 1,50 мин. Отново най-много време в зоната на горене на мазнини и съм доволна.
Успех на Джери!
Весел ден!

# 74
За днес https://www.fitnessblender.com/videos/day-2-fitness-blenders-5-d … build-lean-muscle - за втори път я правя и много ми допада. Харесват ми тренировките, в които са комбинирани силови и кардио (тип Джилиян).

Общи условия

Активация на акаунт