Тренировки в домашни условия - 100

• 25 914
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
За днес горна част https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-day-cha … ng-and-lean-day-2 и корем - два рунда от това https://www.fitnessblender.com/videos/standing-abdominal-workout … e-cardio-and-core - малко по-дълга тренировка стана, но пък не е толкова натоварваща.
Джери, да се оправяш по-бързо Hug
Звезди, много ми хареса девиза, съгласна съм абсолютно с него Grinning

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 16:28 от desi_ks

# 676
Windekind, ако кантарът е електронен- смени батерията.
А как си със съня тези дни?

# 677

Windekind, има и такива моменти. Може някой мускул да си напомпала. Бързо ще мине.
Люба, Деси, мерси!

Аз направих от МадФит две тренировки. Много ми хареса. Едната беше 15 минути крака и другата 20 минути корем.
Малко ми поразкара.

Сега да ходя да готвя вечеря!

# 678
И аз днес направих първата тренировка от МадФит, а вчера това https://www.youtube.com/watch?v=CBWQGb4LyAM.
Диди, благодаря, мисля да се възползвам, защото и без това издирвам някакви програми без тежести.

За днес и 30 минути степер.
Windekind, аз последните седмици установих, че супер бързо се сваля с махане на глутена и млечните. Ако не ти е трудно, пробвай за известно време.
 Втурнах се да спазвам Автоимунния протокол, но в някаква много крайна версия, в която въглехидратите ми бяха предимно от целина, краставици, магданоз, малко моркови и цвекло. В резултат - свалих няколко килограма, но направих нещо като хипогликемии - на няколко пъти ми става ужасно зле, падна кръвна захар, разтреперах  се, кръвното ми също беше много ниско.Подозирам, че на морето, когато ми стана много лошо, се е случило същото, защото и там въглехидратите ми бяха много малко.  И последните няколко дни си включих банани и повечко плодове, сладки картофи също, защото предпочитам да се чувствам добре, а не да съм по-лека. Но определено махането на глутен и млечни доста помага в свалянето на килограми.
Джери, ти как разбираш дали това наистина са панически атаки...? Стискам палци да минава.
Моите деца обичат да ходят по планините, когато са с други деца на тяхната възраст, иначе напоследък ми е трудно да ги накарам, особено голямото.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 20:30 от Amanda.D

# 679
  • Пловдив
Абе не е съвсем така за набедения за всички злини глутен и отровните млечни. Калориен дефицит - сваляш, излишък-качваш (при здрави хормони) , отделно хормоните имат значение, съня, какво си ял (например бобовите веднага вдигат килограмите) и т. Н. И т. Н. Глутена е протеин. П р о т е и н. Не знам защо предпочитате нишестета пред протеин. Царевичния хляб също има калории и е въглехидрат. Тахановия калориите са му в небесата. Млечните са си прекрасни, но са калорични. Ако се ограничи човек в някакви грамажи, защо да не си ги яде? Еми не може да се ядат 200 грама мазно  сирене между другото ядене , без да се държи сметка и да се чуди човек що не отслабва (ако и да се храни по мазния режим). Спирането на млечни, въглехидрати, глутен, плодове, НЕ решава автоматично всички проблеми на всеки човек. Понякога създава нови. Често не е нужно. Windekind да каже какво е яла тези дни, може в това да е разковничето. Със сигурност се касае за вода последния килограм, за другите обаче е странно. Не ми се вижда и да е мускул така изведнъж хвръкнал, а пък що да не. Дано е така 😃
Аз се извинявам, че споря, обаче ми писнА с това папагалско "спри глутена, спри млечните, спри въглехидратите и край", без сериозни аргументи в повечето случаи.

# 680
Любче, аз просто споделям наблюдения как ми подейства . Иначе при мен бобовите не водят до качване, а напро тив -действат ми като метла, но сега и тях съм изключила.Но целта не е отслабване.
Аз обожавам хубав хляб и хубави сирена и в никакъв случай не предпочитам нишесте пред глутен:grinning:

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 21:11 от Amanda.D

# 681
  • На ръба..
Днес успях да се сборя с тази тренировка за долна част, мнооого ми хареса и си ме озори. След всичките клекове, клекове и мъртви тяги се чувствах стра-хот-но, така ще често ще я повтарям , докато не ми омръзне.
https://www.youtube.com/watch?v=R0FxMguetIw

# 682
За днес PHA 2 - за горна част ми беше леко,  за долна част обаче беше екстра натоварване ...ползвах гири от 2, 4, 5, 6 и 7 кг.
От бобови и плодове задържам вода, зверски ме разяждат и не мога да спра да ям...с глутена и млечните доколкото аз ги усещам нещата нямам проблем...Та, макар и нискокалорични, с плодове не отслабвам просто защото не мога да си спазвам режима, предизвикват ми голям апетит за захар...и сега ми е проблем, защото около мен само дини и праскови се търкалят и покрай тях ще се затъркалям и аз Grinning

# 683
Вчера - ден 2 от режима на Руми + йога на Витас + Ден 1 и 2 от предизвикателството. Загледах се в това видео, което беше споделено на Ден 1 - Testing What Exercise Actually Does to Your Butt

Днес -  йога в студио. Довечера имам да бягам 5 км.

Джери, стискам палци да премине бързо паниката!

# 684
За съжаление, не е кантарът, аз съм. Просто се вижда, че коремът ми е подут... Със съня съм зле, работя до късно, ставам рано да тренирам преди да заведа малкото на детска и голямото на спорт и така.. и нещо не мога да спя последните дни.
Храната не ми е типична последната седмица, но едва ли съм минавала често 1400 - 1500 калории. Май ядох повече тестени.., както казах бисквитки тук, там, но не са 3 кг тия бисквитки ..
От (бялото) сирене не мога да се откажа, нито от хляба, отразяват ми се чудесно на проблемите с жлъчката. Цяла година ям филия със сирене сутрин и филия със сирене на обяд, от утре започвам пак.

# 685
За днес - Total Cardio Step с Кети + втора седмица от 8-седмичната програма за корем на Ана Цукур. По първа седмица имах забележки, но тази ми хареса. Предвид че се прекрават 8 минути в някаква форма на опора, ако програмата се прави ежедневно, каквато е идеята, със сигурност ще се стегнат коремните мускули.
https://www.youtube.com/watch?v=kDjRdcSDUH8
Това с цикъла е доста неприятно: човек е или в овулация, или в пмс. Направо не остава време, през което да отслабва. Аз преди цикъл задържам вода и качвам по около килограм.

# 686
  • 1st floor
Аз се завърнах в София. То морето без деца било много хубаво, препоръчвам! Joy Mr. Green

За днес нищо не мога да отчета, освен, че ви прочетох набързо. До сега бях на маникюр, сега изчезвам на работа. От утре ще съм по-сериозна. Вчера минахме през Бургас и моя любим Искендер кепаб и така хубаво се наядох с дюнери, че не мога да ви опиша какъв корем имах и все още имам. Mr. Green Днес ще го карам на варени яйца, за вечеря не знам...

# 687
Здравейте, имам бебе на 8 месеца и започнах да тренирам усилено, поръчах си едни аминокиселини, педито на бебчо каза че не са вредни за кърмата, но по-добре да се въздържам, на някой от вас случвало ли му се е да приема добавки докато кърми, какво е вашето мнение ?

# 688
http://www.e-lactancia.org/ тук можеш да проверяваш по активна съставка дали преминават в кърмата и дали са вредят.

# 689
Аманда, имах здравословни проблеми след толкова лутане по кабинети, преди години, и случайно попадане тук на темата за ПР, накрая събрах кураж и отидох на психиатър. Та той ми разясни какво и що ми е.  Та така. Ти си знаеш, ама аз да си кажа, напиша, трябва да се внимава с рязкото махане на въглехидратите. Аз пък от млечните отслабвам.

Sprinkles, благодаря Gift Heart

Чудя се дали не се докарах до тук и от претрениране. То сутрин, следобед пак.

Сутринта едвам станах, беше немислимо да ходя, пък камо ли тренировка. Изпих едно кафе, едно успокоително. Ударих един здрав сън.
Та отчет за днес Кардио скулпт на Деби и корем имаше 6 минути, от МатФит 2 тренировки по 16 минути за горна част, едната с гири, другата без.

Общи условия

Активация на акаунт