Тренировки в домашни условия - 100

• 25 880
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Джери, много съжалявам за винарната - звучеше като чудесна опция за теб! Hug

14/33 Rowing 4 x 3 min / 1 min easy + Day 2: Fire Hydrant Kicks #100glutechallenge
15/33 Rowing 5000m with rate changes every 1000m: 22-26-22-26-22 + Day 3: Hamstring Curl to Butt LIfts #100glutechallenge
16/33 Cycling 39 km + Day 4: Mermaid Front LIfts #100glutechallenge

# 691
Днес фикса крака и 20мин спининг кардио фрии стайл,че си гледах влогчета на телефона.Джери здрава прегръдка от мен,много шуробаджанащина има в тази държава.

# 692
  • у дома
Jerry,  вярвам, че ще го преодолееш! На мен лично тренировките ми помогнаха много. И не толкова заради самата физическа активност, колкото заради удовлетворението от резултата, който виждаш върху тялото си. А промяната е част от лечението! Няма да спамя темата. На лични мога да ти разкажа за моя път. А иначе по темата - сутринта преди работа моята си 50 минутна тренировка за цяло тяло. Храната е окей. Утре в 6 - отново на линия🙂.

# 693
Аз минавам само да ви почерпя виртуално за рождения ден на малката ми дъщеря!
Скрит текст:
Отчет, както можете да се досетите, няма Smiley Лошото е, че тази седмица изоставам с 2 тренировки. Надявам се до края на седмицата да успея да ги наваксам.

# 694
Честито на рожденичката.
За днес - Power Punch от UFC Fit + 2 кръга от третата седмица на програмата за корем на Ана Цукур. Пак промених последното упражнение/не мога да подскачам в опора на лакти, ще остана без кожа/, но въпреки това виждам, че съм си обелила единия лакът.
https://www.youtube.com/watch?v=tJK3TEWrfGY&t=165s
Джери, би било хубаво, ако можеше да станеш направо сомелие. Аз например си имам отдавнашна мечта да се преквалифицирам в барман.

# 695
Добро утро от мен. За снощи отчитам една Джил. Броя си дните до края на програмата, че след това ме чака тазгодишното "море".

# 696
Честито на малката красавица! Да расте жива, здрава и щастлива!

Благодаря, Ви, момичета за съчувствието. Преживях го. Естествено първо се напих! В този град ли е така, ама все удрям на камък с конкурси за човек! Кой знае, може да е било за добре!

Днес голямото клякане и мъртви тяги, ДиДора, мерси за линка Gift Heart Още 10 минути крака без тежести и 11 минути корем от блендера.

Приятни тренировки!

# 697
Абе не е съвсем така за набедения за всички злини глутен и отровните млечни. Калориен дефицит - сваляш, излишък-качваш (при здрави хормони) , отделно хормоните имат значение, съня, какво си ял (например бобовите веднага вдигат килограмите) и т. Н. И т. Н. Глутена е протеин. П р о т е и н. Не знам защо предпочитате нишестета пред протеин. Царевичния хляб също има калории и е въглехидрат. Тахановия калориите са му в небесата. Млечните са си прекрасни, но са калорични. Ако се ограничи човек в някакви грамажи, защо да не си ги яде? Еми не може да се ядат 200 грама мазно  сирене между другото ядене , без да се държи сметка и да се чуди човек що не отслабва (ако и да се храни по мазния режим). Спирането на млечни, въглехидрати, глутен, плодове, НЕ решава автоматично всички проблеми на всеки човек. Понякога създава нови. Често не е нужно. Windekind да каже какво е яла тези дни, може в това да е разковничето. Със сигурност се касае за вода последния килограм, за другите обаче е странно. Не ми се вижда и да е мускул така изведнъж хвръкнал, а пък що да не. Дано е така 😃
Аз се извинявам, че споря, обаче ми писнА с това папагалско "спри глутена, спри млечните, спри въглехидратите и край", без сериозни аргументи в повечето случаи.

Любче, лекарите не хващат дефицитите навреме. Моите кръвни тестове показваха всичко в норма, но на практика не беше така.
Чувствах се като извънземно, защото според горните аргументи нищо не работеше при мен. Нищо.
След хляб се подувах като бременна пред раждане. Слагат боклуци и химии навсякъде, гадовете. Не опират нещата до един глутен и млечни, нещо допълнително им правят, за да стават отровни за хора като мен.
Млечните ме изваждат извън строя веднага. Бирата също. Явно съм приключила с тях завинаги.
Глутенът може  да е протеин на теория, но на практика никой не го брои за такъв, заради метаболитната реакция която предизвиква.
Картофи ям рядко, но е факт потвърден и от треньора ми- ставам като Спийди Гонзалес и си ги ползвам по предназначение.
Така че се водя според тялото.
Калорийните теории не важат без да се вземе индивидуалната биохимия на всеки човек, защото на първо място е овладяването на хормоните, а ключът към тях е в храната. Не е въпроса единствено в броенето, защото това не е математика, а съвсем друга дисциплина.

Аз броя калории, но ям от позволените храни. Т.е. от храните които моето тяло ми позволява да ям без да се подуя, отичам, пъпчасам, или заключвам в тоалетната. Peace
 Hug

Моята трансформация започна след 2 години лутане, през които се чудех се какво, аджеба, става. Аз не бях с наднормено тегло дори тогава, но още може да се намерят темите, където ме насърчаваха да ям повече  Rolling Eyes (стигнах до 62! килограма), и да тренирам по-малко.  smile3544  hahaha
Орязах боклука, вдигнах тренировките, и резултатите дойдоха.

Далече съм от идеална, но резултатите започнаха да се показват. Добре че започнах да слушам правилните хора, че от нахъсаните девойки в темата и девиза им "Яж повече и тренирай по-малко" бях заприличала на торби лой в краката.

# 698
  • here, there, everywhere
Да дам един глас за написаното от Дези. Аз като хапвах хляб ( много рядко ми се случва ) получавах страхотни сърбежи по цялото тяло и ъгълчетата на устните ми се напукваха. Много пъти експериментирах, защото не ми се искаше да е вярно, но уви, факт. В случая аз не мисля, че глутенът ми беше проблем, а добавки, които слагат на брашната за да не стават на топчета и да подобрят структурата. Голямо изключение е да не ме сърби след тестяно. Дори и аз на направя нещо от брашно, пак така. Следователно вече и брашната са масово подобрени.

Не може с лека ръка да се обобщава за всички хора. Например бобовите не вдигат килограми при всеки, но често причиняват стомашен дискомфорт.  Агентчето също мисля беше споделила чувствителност към добавка в замръзените зеленчуци.

Като цяло съм забелязала, че хората лесно обобщават, докато бе им се случи случката на тях. Постът ми не е насочен към никой конкретно, само ди споделям мисли.

За да не е само спам ще споделя, че се включих в 28 предизвикателство на Блогилатес, но емайл не получих. Ще пробвам пак ( и в спама нямам нищо).

# 699
  • у дома
Dezi, браво! Не знам какъв е идеалът за теб, но това телце на снимката е страхотно! По въпроса за хляба - не мога без него сутрин, но аз си го забърквам - овесени ядки, ръжено брашно, слънчогледови семки. От бобови имам сериозен дискомфорт, картофи не консумирам. Млечните съм ги изключила - задържам вода от тях. А иначе за тази сутрин - 35 минути кростренажор. Нямах сили за повече, събудих се с адско главоболие... Дали защото смених бялото винце снощи 🤔🙂.

# 700
Глутена и аз го избягвам ,но без маниащини -два пъти седмично хапвам пица,спагети-мекички не бих върнала никога  хааха Grinning ,но не го вкл. в ежедневното меню. Претренирането ,наистина не води до нищо добро,най-добри резулатати постигам с лежерни 30-40   мин тренировки ,без да ги мисля,много,много+колело,ролери ,плуване,ски с децата за забавление.

# 701
Дези, много си хубава. Напълно съм съгласна с написаното от теб. Аз досега не съм попадала на храна, към която да имам непоносимост, но все още не мога да си съставя правилен хранителен режим за целите, които съм си поставила. Установих, че НВХ не е за мен, от както увеличих въглехидратите се чувствам по-добре и за моя изненада не ми се отразяват на корема.
Джери, жалко за работата, за съжаление май навсякъде е така.
Аз си продължавам с ФБ - днес горна част и корем.

# 702
За да не е само спам ще споделя, че се включих в 28 предизвикателство на Блогилатес, но емайл не получих. Ще пробвам пак ( и в спама нямам нищо).
Summer Sculpt ли? То мина ... не знам активни ли са им мейлите Thinking ето го Hands V
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSCcAGyv98idCgz9PBk0txRAHaKVWp1Ng

# 703
Nuclear, ако говориш за августовското 100 glute challenge, аз просто го следя в YouTube - https://youtu.be/qgnm8oepEiM

# 704
  • here, there, everywhere
Птичке, Sprinkles, благодаря . Запазих си линковете.
Още тази вечер ще ги пробвам, само да реша кое:).

Общи условия

Активация на акаунт