Тренировки в домашни условия - 100

• 25 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Вчера Metabolic Blast + Metabolic Blast Calorie Crush, понеже все още бях с мт мислех да не я правя, но като видях, че е с малки тежести я направих, идеално ми се отрази, раздвижи ме, днес вече няма мт. Към края има едно упражнение за рамо само с 3 паунда, много е добро, направо ми отказа рамото към края.

Днес обаче RHA2 - като гледам днес ще хващаме тежките гири и степа.

luba_rizova, минах и аз през "такава подобна черна серия" миналата година, пожелавам ти всичко да се нареди по-възможно най-добрия начин за вас Hug...децата са голяма утеха в такъв момент...искам, не искам, заради тях не се оставих на лошите емоции.

# 181
Тони, никога не съм имала болки или напрежение в кръста след гребане. Да не би на края на движението да изнасяш гърба прекалено назад ? Иначе аз като реша, че ми трябва кардио, го регулирам на максимум 4-та степен (от 10-12,не помня колко бяха, във ваканция съм) и греба интензивно или интервално. Ако ми трябва силова, го нагласям на 7. Ако ми трябва дълго и напоително гребане, с гледане на тв, го слагам на 5.
Имам дни само греба, а когато е интервално, правя 3-4 интервали, после правя нещо на под - разни упр.от планк, вдигане крак от страничен лег за вътрешно бедро, хип тръстове, корем...То и гребейки, не си много ентусиазиран да комбинираш с клекове,  напади и лиц.опори, още по-малко с тежести, поне при мен е така.

# 182
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/ultimate-toning-and-cardio … d-cardio-training - поредната любима тренировка.
Скрит текст:
Днес ме чака тежък ден и още по-тежка вечер с посрещане на много гости - мъжът ми има имен ден, баща ми - също.

# 183
  • here, there, everywhere
Любче, прегръдки и сила ти желая . Гледам Би и тя се връща в темата,аз само воайорствам.  Много неща ми се струпаха на веднъж, а и тук нещо е много топло тази седмица. То това ще да е и лятото де, най-вероятно.

Тони, Пепа57, вие кои модели гребни тренажори имате? Дайте  моля някакъв линк да разгледам. Какво е важно да се гледа? За мен ще е интересно нещо сгъваемо и компактно, пътеката ми вече взима достатъчно място.

# 184
Тони, Пепа57, вие кои модели гребни тренажори имате? Дайте  моля някакъв линк да разгледам. Какво е важно да се гледа? За мен ще е интересно нещо сгъваемо и компактно, пътеката ми вече взима достатъчно място.

Моят е Concept2 модел D. Но не е малък, определено заема място.

# 185
Любче, с теб съм! Дано са в начална форма и може да се излекува!
Деси, весело изкарване и честито на именниците. Моят синковец е Петър.

Аз не се похвалих, от понеделник съм на работа.

# 186
Моят е Care, на дължина не заема много, но на ширина да. В началото го държах изправен до стената и го смъквах всеки път, но сега е само на пода. То половината ми тренировка беше само да го вдигам и смъквам.

# 187
Днес - вчерашната тренировка на Деси
Хареса ми!
Много смешно ми стана, че вчера си правих някаква измислена моя, която се оказа, че на две трети е почти като днешната. Не в същата последователност, но почти същите упражнения си бях включила:smile:.
От утре обявявам 14 -15 дневна почивка. Смятам само да тичам на плажа. Евентуално и малко лицеви опори, планкове, но не е сигурно.
Тони, честита ти придобивка! Ако имах гребен тренажор, бих постъпила като Пепа с тренирането.
Джери, стискам палци да ти хареса работата!
Любче, прегръдки.

# 188
Благодаря за моделите момичета, ще ги погледна. Още не съм на 100% сигурна, че искам още един уред вкъщи, но се изкушавам като ви чета.

# 189
  • Пловдив
Здравейте!
Ню, радвам се, че се появи. Вчера на гребния канал гледахме тренировки на момичета и момчета по гребане и точно коментирахме, че академичното гребане , което си е гребния тренажор, наистина най-хубаво развива тялото, и всички мускулни групи равномерно. Едно момиче, гребкиня, мина покрай нас, у а у! Плочки, здрави бедра, гръб, ръце, всичко стегнато и красиво, нищо голямо и прекомерно, точно както само спорт може да го извае, и тялото отдалеч крещи "аз тренираааммм". Голяма красота!
Джери, браво, дано ти хареса! И чакаме подробности, стискам палци в новото поприще да се чувстваш много щастлива!
Аз вчера не успях да направя втора тренировка, бая късно се прибрахме, още от снощи ме почна МТ на дупето. Винаги тази уж крачн тренировка на Лес милс ме удря в дупето, не знам от какво, честно казано, все си мисля, че е от Ранинг мен, ама чак пък толкоз … Ако не е, е от киковете. Така или иначе, сериозна работа. Днес пак мислех, че няма да имам час, та направих Хийт Пауър от Лес милс комбат. Харесвам я, но за първи път погледнах какво показва гривната - през цялото време в зоната на горене на мазнини /което е супер/, но като общо изгорените калории не са много. Така и така ще наваксам с прехода днес.
Лек ден!

# 190
На Yulinga (май така беше ника) голямата дъщеричка това тренира мисля, много хубаво дете.

Както и да е. Аз всъщност искам да потърся съвет. Тук сте все младички и още ви е рано предполагам, но да си попитам. Явно се отправям към менопауза и съм взела да трупам упорито килца, предимно на екватора. Като цяло винаги съм имала тънка талия, но вече трудно я намирам. Тъжна работа. Не мисля, че се храня повече от преди и определено не прекалявам с храната. Сама си приготвям храната, не ми тежи, свикнала съм. Готова/ пакетирана храна е голяма рядкост. Какво да направя? Реших да пробвам от днес фастинг до 12ч и след това хранене до 7—8 вечерта. Сутрин ще се опитвам да тичам малко, а вечер след работа ако мога да се наритам и някоя тренировка ще правя. Отворена съм за всякакви предложения, че не се трае.

# 191
Аманда, мерси! Така благородно ти завиждам за почивката! Аз май в скоро време няма да съм в отпуска!

Любче, благодаря! Приятен преход днес! Аз трябва да върша куп неща у нас и само за едно кафе ще изляза.

Nuclear, то и аз съм се запътила натам. Но на мен екваторът винаги си е имал коремче, дори, когато съм била 45 кила. И аз като теб главно си правя храна. Боклуци не ям. Тренирам веднъж дневно, но във фитнеса го удрям по 2 часа с кардиото.

Та нощес се стряскам що не съм станала в 4 часа. Работата ми е от 5. Какво да се прави, качеството на млякото се прави докато се прави то, демек до 1-2 на обяд. Не знам как ще тренирам пребита, като се върна. Но и това ще се нареди.

Приятен неделен ден, кой на където види!

П. П. А отчет за днес - нямах сили нещо. На Деби 40 минути за цялото тяло и 16 минутния корем на Шон.

# 192
Джери, честито и успех утре! Хубава и ползотворна да е новата ти работа.

Пепа, благодаря за съвета - точно от това е било. Вече не се накланям толкова назад и определено усетих разлика. Освен това установих, че тъй като по принцип ръцете ми са слабо място, явно опитвам да компенсирам със силата на гърба и оттам може би натоварвам и кръста.

Nuclear, просто не знам какъв съвет да ти дам, освен да си търпелива и упорита. И аз виждам някои промени в тялото си, които със сигурност са свързани с възрастта и хормоните, но просто опитвам да не им обръщам внимание. Казвам си, че ще се стремя всяка година да изглеждам по-добре от предходната. Дали се получава... не съм сигурна.
Но пък ми е по-важен стремежът, отколкото крайният резултат. В крайна сметка не си изкарвам хляба с тялото или външността си. А и ми носи удоволствие да се грижа за себе си, да експериментирам, да се стремя към нещо.

За днес отчитам:

Ewa Chodakowska - Ćaly Trening
5 000 м. гребане
Sample Workout(21 Day Fix) - не можах да устоя, като видях, че са я пуснали във VK. Уж щях само да я пробвам, но се заслушах в Autumn, която обяснява какво ще представлява новата серия тренировки на живо по 21 Day Fix. А и е съвсем кратка. Малко над 20 минути.
Ще са нови тренировки всеки ден, като всяка седмица упражненията ще надграждат предходните. Много ме зарадва, че няма три седмици да се повтарят едни и същи тренировки. Освен това упражненията, макар и на основата на тези от 21 Day Fix, са малко по-различни и осъвременени.

# 193
Тони, благодаря!
Благодаря и за информацията, сега ще влезна да си дозадоволя любопитството. Аз мислих само 21 дей фикс, после икстрийма да правя, че все ги почвах и не ги довършвах.

Аз да се доотчета Get Lean Intervals на Шалийн и от Фикса 10 минутния корем. С тези нерви и притеснения дето ме тресат до утре има шанс да изиграя всичко издадено и неиздадено Simple Smile

Сетих се, Nuclear, имам приятелки, които са споделяли, че въобще не са напълнели. Разчитали са само на планински преходи, но като ги познавам, преходите хич не са им екстремни. Де и ние с този късмет!

И утре всеки с отчет как е посрещнал Джулай морнинг. Аз вече ще работя!

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 17:23 от Jerry F

# 194
Тони, Jerry F, благодаря. Оплаквам се,зчащото ми е много некомфортно да си нося отеснелите дрехи. По-големи за сега отказвам да си купя, но и не искам да добия вид на наденичка. Ще се борим, няма как. Днес до обед фастинг, като сутринта тичах малко. Беше много топло и не успях да издържа дълго. Утре пак същото, а ако след работа не съм много изморена може нешо до 30 минути да си спретна.

Общи условия

Активация на акаунт