Тренировки в домашни условия - 100

• 25 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Mihaide, добре си ни дошла!

А да, Агент, до кога ще си в БГ?
До 27, от което време 4 дни в София, останалото по планини, морета и чужбини. Изобщо тази година ритъмът на ваканцията е умопомрачителен дори по мой стандарт!

Тони, умната! Не че не съм минала и аз по този път! И да, и аз се изсмях с глас като видях Консепта Grinning

1/*** Пътека 22 мин + Велоергометър 24 мин + Гребане 22 мин

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 09:14 от Agent Provocateur

# 211

Благодаря за топлото посрещане! 😁

Агент, конят е върхът! 😂😂😂

Mihaide, добре си ни дошла!

А да, Агент, до кога ще си в БГ?
До 27, от което време 4 дни в София, останалото по планини, морета и чужбини. Изобщо тази година ритъмът на ваканцията е умопомрачителен дори по мой стандарт!

Тони, умната! Не че не съм минала и аз по този път! И да, и аз се изсмях с глас като видях Консепта Grinning

1/*** Пътека 22 мин + Велоергометър 24 мин + Гребане 22 мин

# 212
Цъкането в телефона мога ли да си го броя зс фитнес!?!? Вижте с какво се занимавам във времето определено за тренировки!

# 213
Здравейте,
изпуснах темата, но нямаше какво да кажа, понеже най-вече правя спининг и карам колело по разни чукари.
Иска ми се да тренирам по-честичко у дома Simple Smile

# 214
За днес Ден 3 https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-day-cha … ng-and-lean-day-3 - изобщо не ми беше ден за тренировка, добре че интервалите бяха по 20 сек. и последната част беше пилатес. Иначе я направих още сутринта, но едва сега успявам да се отчета. Дано утре да съм по-добре, че от няколко дни се опитва някакъв вирус да ме нападне, но засега не му се давам - той обаче упорит, та ще видим Joy
Лека вечер, момичета!

# 215
Отчитам се със срам. Една йога само направих. В моя защита ще кажа, че бях в Гърция на сватба, четири дни почти без сън и вчера и днес реанимирам. За следващата седмица съм си подготвила 21 fix на Autumn. Да видим ще се харесаме ли. Свалих и на Шон Т, нещо танцувални ми се струва, имах друго усещане за тях.

# 216
Амели, сигурно си свалила една от двете танцувални програми на Шон. Те са по-леко кардио.
За днес и аз правих тренировка от някаква кратичка програма на ФБ, но май е различна от тази, която прави Деси. Във всеки случай моята беше силова за горна част на тялото +  кардио интервали
https://www.youtube.com/watch?v=mIgTqqCJvI0
Люба, забравих да пиша, че на мен най-любимата ми тренировка с Майк беше Муй Тай. Сравнително често я ползвах за кардио/ въпреки че, както си забелязала, той обича опори и в нея има и силови елементи/.

# 217
Днес правих Plyometric Cardio Circuit, но не съм си вкъщи, а съм на един лагер. Правя си тренировките във фитнеса и е супер дразнещо, защото не знам ще има ли, няма ли да има хора ( аз съм почти 180см и ми трябва място да се размятам заедно с Шон 😁), ще се пързаля ли, няма ли да се пързаля... Не искам да пропускам тренировки, защото случайно така се уцели, че двата месеца Инсенити ще свършат в деня преди да тръгнем на море.

# 218
  • Пловдив
Добро утро!
Отчитам Спроул и Боул, 46 мин. От Тапаут. Хареса ми, не е лоша тренировката, има и боксови елементи най-накрая, а и темпото е ок. Понякога мисля, че режат видрата, за да изглежда по-интензивно. Както го гледаш, че показва едно нещо и вече минал на друго. И, да, много удря корема, отново. Може би, ако се прави 3 месеца, корема накрая ще е скала. Лицеви, планкове и какво ли не. Ще я правя и нея друг път със сигурност.
Звезди, мерси, утре ще съм НА муай Тай тогава. Така или иначе се чудех какво да правя утре, мислех нещо от Лес Милс комбат, но така и така тази седмица съм я посветила на Тапаут, ще я завърша с Тапаут. Уикенда съм из планини, ще го пиша почивка.
Амели,кое на Шон си изтеглил наистина? Да не е Сайз и Хип хоп абс? Някои твърдят, че И във Фокус има танцови елементи, ама аз не съм забелязала...
Михайде, 180 см и скачаш с Шон? Лелее... Винаги съм мислила, че жестокото кардио не е за високи хора, все ми се струва, че те са по-контузоподобни. Дано ти е удобно във фитнеса... Ще чакаме резултати.

# 219
Сайз и Rockin body двете програми. Втората я прехвърлих отгоре-отгоре, пак ми се видя танцуавална. Аз обичам танците, де, точно хип-хип съм танцувала преди ехееее години, но докато запомня стъпките и ще минат упражненията. За другите ме достраша, пише, че не са за начинаещи, да не взема нещо да се сецна Grinning
Свалих и на Джилиан шред и още една, но имам само по едно видео, което е около час и 20 минути. Така ли трябва да изглежда?

# 220
  • Пловдив
Сайз и Rockin body двете програми. Втората я прехвърлих отгоре-отгоре, пак ми се видя танцуавална. Аз обичам танците, де, точно хип-хип съм танцувала преди ехееее години, но докато запомня стъпките и ще минат упражненията. За другите ме достраша, пише, че не са за начинаещи, да не взема нещо да се сецна Grinning
Свалих и на Джилиан шред и още една, но имам само по едно видео, което е около час и 20 минути. Така ли трябва да изглежда?
Ами да, танцувални са, А рокин боди е адски Стара. Сайз е по-нова, но пак не е за интензивни тренировки. Ако искаш само за проба, без да се разбиеш, пробвай с Фокус Т25. Дава добри резултати на фона на 25-те си минути. За Джилиян, 30 дей шред е на едно видео, да, това са 3 тренировки по 30 минути, като всяка се прави по 10 дни,след тях почваш второто видео, 10 дни и трето последните 10 дни. Ехх, това ми напомня винаги началото на моята спортна кариера. Започнах с Джил и правех 30 дей шред с 1 кг гири, хахахаха. После Боди революшън, която ми направи тялото да ми личи, че тренирам, после Т25, с която свалих последни 5 кг, после никога не съм била толкоз слаба, но това е заради папото де. Размечтах се. 😃 Хайде!

# 221
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агент, снимките ти са невероятни! Голям си талант, да си знаеш!

Аз си карам с едно и също 2 седмици подред, нещо ми става сигурно... толкова време на едно и също видео да се задържа... Правя си онова с топката, което споделих по-назад Х2 и после още едно пак с топка на FB.
Плувам когато имам възможност и това е то.

# 222
Eх, Люба, мотивира ме сега, ще взема да следвам и аз твоя план. А гирите ми са даже по 2 кг Grinning
Голям зор виждам с храната аз. Нещо съм взела да си мисля, че като тренирам по половин час и повече мазнина няма да трупна. Кантарът не мърда, аз и не държа де, ама поне да се постопи тук-там някоя мазнинка.
TDI, трудно ми е на мен едно видео всеки ден. В някакъв момент започвам да шмекерувам, ако знам какво ще се случи. То си е за мен, де.

# 223
За днес Ден 4 https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-day-cha … ng-and-lean-day-4
Звезди, да тази е от друго предизвикателство, правила съм я няколко пъти и също много ми харесва. Като цяло, както казах и по-рано, много ми допадат тренировки, в които са комбинирани силови и кардио упражнения.

# 224
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Днес си търсех нещо за раздвижване, тип сутрешна гимнастика, не толкова тренировка, защото след работа ще ходим семейно да плуваме - малката има тренировка, останалите от семейството ще сме в коридорите за "граждани" Grinning

Morning Yoga Workout ♥ Better Than The Gym | Strength & Stretch   + Sore Back Release ♥ Yoga For Beginners | 5 Min Miracle

Добре се раздвижих, динамично се движи мацката. В последното видео не ми хареса, че ако не бях правила предното преди това, гърбът ми нямаше да е достатъчно загрял за обърнатия асан, което по мое лично мнение би довело до неприятно разтягане на мускул.
Искам да кажа - не правете самостоятелно второто видео, няма достатъчно загрявка включена, а има обърнат асан, за който си трябва да си загрял...

Отивам да пия кафе, че комуникацията преди него не ми се отдава Simple Smile

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт