Тренировки в домашни условия - 100

• 25 919
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Вчера Rev’d Up Rumble + Bonus Six Pack Abs #2
Днес Metabolic Blast, на която се правих на мъж до средата с 4 кг. там където те ползваха 5 паунда и като стигнах до раменете се предадох и хванах 2 кг. + Metabolic Blast Calorie Crush си направих, много ме кефи...после потичах 20 минути.

# 661
Включвам се само да благодаря на този, който препоръча 28те дни на Кейси.
Следвах стриктно, доволна съм. Препоръчвам.
Сега съм подхванала 28 те дни на МадФит. На повече от половината съм вече - също много харесвам и препоръчвам.
Е, тренировките са кратки, но мен ме устройват.
Може и на друг да допаднат.
Приятна вечер 🤗
Може ли ли к към тези 28 дни( и двете)

# 662
За днес - серия от три кратки тренировки с пудовка от ФБ, като използвах и тяхна загрявка. Донякъде като половин пирамида се получи, тъй като упражненията бяха с намаляваща продължителност/но пък не бяха съвсем едни и същи, въпреки че някои се повтаряха/.
https://www.fitnessblender.com/videos/15-minute-kettlebell-worko … ttlebell-training
https://www.fitnessblender.com/videos/quick-and-fearless-kettleb … r-the-entire-body
https://www.fitnessblender.com/videos/metabolism-boosting-5-minu … ll-cardio-workout
Ноември, нищо специално не е фит тестът. Просто пробвах максимални тежести, с които мога да направя 10 повторения на най-лесните за мен упражнения за бицепс и трицепс/за другите мускулни групи нямаше как, тъй като нямам подходящи тежести/ - сгъване чук и triceps kickbacks.
Деси, това е моят девиз повечето понеделници
Скрит текст:

# 663
Вчера само малко разходка. Станах в 6:30 сутринта за работа, след това среща и се прибрах в един сутринта. Днес пак ми се очертава разходка, но кратка, надявам се да вмъкна една трнировка след нея.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 08:25 от Аmélie

# 664
Такова сърцебиене и безсилие ме са ме налегнали напоследък. Май пак ме тресе паническото разстройство. Днес с големи сили Бут анд Бибъл 2 (ако съм го запомнила добре), 10 минути корем и 7 минутното на Руми за дупе и бедра.

# 665
Сега съм подхванала 28 те дни на МадФит. На повече от половината съм вече - също много харесвам и препоръчвам.
Приятна вечер 🤗
https://www.youtube.com/playlist?list=PLN99XDk2SYr7ByF11pSu8Hqxbx066h44H
Пиша от телефона и не съм сигурна дали ще се получи.
Това е МадФит. 🤗

# 666
  • Пловдив
Здравейте!
Джери, да се оправяш! Какво стана с винарната? Всичко наред ли е?

Звезди, много ми хареса девиза, хихихи, супер уместен Sweat Smile

Аз едвам мърдам пръстчета да пиша, за днес отчитам Рипт Кондишънинг от Тапаут, 40 минутки. За първи път със силова тренировка, уж която е статична и работи разни места по тялото, се изморявам така. Ама направо ужас. Много ми хареса, изгорих за 40 минути калории като за едночасова тренировка, пулса през цялото време е бил сериозно висок, а хем и се помотвах, докато реша кое упражнение да правя с ластик, кое с тежести. Те работят само с ластици, но аз на повечето места реших, че е по-ок натоварването с тежести, на други обаче точно с ластици си е трепач. Та това ме бавеше, защото те не се помотват, а аз докато видя упражнението, докато взема нужното и охооо. Въпреки това, убиец. Иначе упражненията са си уж абсолютно нормални, нищо няма невиждано и нечувано, не знам защо така... Може би, защото на места вдигаше темпото, после го намалява, абе хубава тренировка. Е, основно си е за горна част, реално крака няма, но аз и така искам, че ме чакат, ако не ми мине котка път, доста сериозни преходи няколко дни подред, та там ще ми трябват отпочинали крачка.
Изчезвам, че работа ме чака.
Весел тренировъчен ден!

# 667
Заради непредвидени обстоятелства вчера не тренирах, но тази сутрин си направих вчерашната Max Interval Circuit. Тази вечер, ако ми остане време, защото имам да приготвям подаръци за яслата и да готвя, ще си направя и Max Cardio Plyo.

# 668
Любче, както навсякъде в България, назначили, преди да изтече конкурса, още по-свой човек от мен. А, аз точно такава дисертация съм защитила. Но никой не е гледал. Така ти завиждам за тези тренировки, аз гледам по-леки да правя да не ми се натоварва много и без това разхлопаното ми сърце. Аз моя синковец така и не го научих да ходи по планините. Едвам дочаках да стане по-голям, да си се гледа сам, та да бягам от нас по баирите!

Диди, мерси за линка, още следобед ще пробвам една от тренировките, набелязах си я.

Много жега ще е при нас да хукна по баира, та ще се мотая вкъщи.

Приятни тренировки, момичета!

# 669
https://mailchi.mp/blogilates/summersculpt
Това е линка към 28 дни блогилатес. 🤗

# 670
Приятна вечер 🤗
https://www.youtube.com/playlist?list=PLN99XDk2SYr7ByF11pSu8Hqxbx066h44H
Пиша от телефона и не съм сигурна дали ще се получи.
Това е МадФит. 🤗

Тренировките се правят в последователността, в която са дадени или си има отделен календар?

# 671
Няма отделен календар. Всеки ден, 28 дни, правиш различна тренировка по реда на пускането ѝ. 🤗
Да споделиш после впечатления. 😘

# 672
Аз си карам по бр с кардиото днес. Още един килограм съм качила за 24 часа. Кантарът ли полудя, аз ли тайно ям.. Ходи си пребита и дебела Simple Smile

# 673
  • Пловдив
Аз си карам по бр с кардиото днес. Още един килограм съм качила за 24 часа. Кантарът ли полудя, аз ли тайно ям.. Ходи си пребита и дебела Simple Smile
Да не си в овулация? Или чакаш МЦ? Обикновено тогава се задържа вода... Иначе е странно.

# 674
Уж съм към края на МЦ..
И май не е кантарът, защото и панталонът ми нещо взе да опъва … Отчайваща работа. Бях станала 62 и гледах бодро към 50-те .. . , вчера 64, днес 65. Местих кантара из цялата къща, белким покаже нещо по-милостиво, не и не.
Днес на салата ще го карам, ако не стане, от утре на фотосинтеза Simple Smile))))).

Общи условия

Активация на акаунт