Случи ми се нещо странно XX

• 62 794
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тази история и на мен ми направи препратка към вещи и дрехи втора употреба и енергията, с която биха могли да влезнат в живота ни. В последните години поради липса на финанси често пазарувам такива. Даже вече не помня с точност коя дреха е нова и коя съм купила от втора употреба. Следващият път ще се замисля сериозно преди подобна покупка.

# 571
Единственото, което не купувам втора ръка, са обувки. Всичко друго е парцал шоп🤪
Беше ми интересно дали столът се включва при валежи, защото тогава въздухът е най- наситен с електричество.

# 572
Стига бе Dizzy Face Все едно има куче, ама явно не е куче. Ама предпочитам да си мисля, че е куче Expressionless
И на мен ми заприлича на силует на куче. Стори ми се че виждам опашка. Казвам куче, защото не се сещам за друго животно в реални условия, но понеже жената беше писала, че нямат домашни любимци, знае ли човек каква твар може да е.

# 573
  • София
Единственото, което не купувам втора ръка, са обувки. Всичко друго е парцал шоп🤪
Беше ми интересно дали столът се включва при валежи, защото тогава въздухът е най- наситен с електричество.

Оооо, сега си спомних. Щерката имаше един противен телефон играчка, с батерии. Издаваше някакви гадни звуци, които би трябвало да са звуци от конкретни животни, нарисувани на копчетата, но нито един не се доближаваше до реалния звук. Та тази гад имаше навика да се включва точно по нощите. И не подбираше ще вали ли, няма ли.  Затова никога не го оставях в стаята. Всяка вечер преди лягане го издирвах специално, за да го командировам другаде.
Когато детето спря да играе с него просто го пъхнах в кош с играчки, които ще подаравяме на някого. Но така стана, че кошът си остана вкъщи поне 1-2 години. Един ден реших да разкарам целия кош и го хванах   за дръжките. Съвсем бях забравила за този телефон. И да му се чуди човек на евтините джъмбовски батерии как са издържали две години. Леле, като се разбръмча това чудо. Изкара ми акъла! Знаех, че е някоя играчка, но така жестоко ме стресна първоначално, че изтървах коша на пръстите си. Head Band Laughing

# 574
Майко мила, видях го и аз. Оф, като гледах не се уплаших, защото (как да кажа) мозъка ми понякога регистрира нещо необичайно, но му трябва време да го осъзнае и сега се чудя като обработя видяното ша ли мога да заспя като си легна довечера. Бррр.
Амброзия, печелиш първенството в тази тема за най странна случка. Милата, добре, че "нещото" го няма вече. Само ме притеснява "човечето" , което детенцето ти беше "видяло" наскоро. Дано няма връзка и всичко е в миналото.
Клипчето ти доказва обаче, че има нещо извън нашия рационален свят. Благодаря ти, че сподели случката с нас. Тя, случката, колкото и да е стряскаща, толкова е и обнадеждаваща, че има, има много неща, които не знаем, но които макар извън познатото, ни показват, че не сме сами и, че има неща отвъд нас и отвъд нашия свят.

# 575
Докато си бяхме в България миналата година купих една тениска за мен от един магазин. Не знам дрехите там да са втора употреба. Обаче винаги като я обличах ми ставаше лошо, повръщах и почваше страшно главоболие.  Докато го свържа с дрехата мина много време, понеже не беше такава за всеки ден. Още не съм я разкарала (незнайно защо?) обаче само като знам какво ме чака и ми се отщява да я облека.

Нещо странно (?) което се случва с мен. Имаме покривна тераса, тя е с каменни плочи и между тях има 3-4см рзтояние и избива постоянно трева. Винаги когато хвана да чистя почва да вали, ама винаги. Няма значение каква е прогнозата. Даваха го при нас тази седмица слънчево, даже с приятелка днес за басейн се разбрахме, но и изникна нещо и се отложи. Хванах се да чистя терасата и след 5мин направо се изсипа. Даже мм ми звъня да ме пита дали случайно не чистя терасата, както казах не беше очакван дъжд 😂😂😂

# 576
Здравейте! Лично аз нямам странни случки, дано и занапред е така, но ще ви разкажа преживяване на позната. Та ,всичко започва с безобидно гаснене на телевизор, лаптоп, после пак включване- човек ще каже техника е. Докато една вечер тази позната не си ляга с приятеля й и лампата в кухнята светна, тя без да се замисля и страхува отива и я гаси,тъкмо ляга и лампата пак светва. Тук вече тя е притеснена, но пак става да я изгаси със страх. Връща се в леглото и не след дълго като отваря очи над нея е надвесен мъж- мнооого по-висок от обичайното и много слаб, побелял. Тя се ужасява и събира кураж да събуди приятеля й, но мъжът изчезва. Оказва се, че преди тях е живял някакъв възрастен човек. Беше прекадявала, пръскала със светена вода и нещата приключиха, а сега вече не са в този апартамент.

# 577
Преслава, това ми напомни за една случка с моят старият котак Юго. Майка също имаше котарак, който като Юго беше бял и с петна, но ангорски, докато моят обикновен. Казваше се Оги. Оги се разболя и не успяха да го спасят. И един ден Юго да се върне от разходка, да се върне- няма го. Превъртях. Четвърти ден го няма вече, аз обиколила кварталите, останала без сълзи, отивам в квартирата на майка и що да видя на стената: некролог на нейният котарак Оги. Собственоръчно направен и пише над снимката: Оги-Юги, роден .. починал...
 Навремето, когато се появи Оги,бтя го бе кръстила Юго, просто взе името на моето момче, и Юго веднага се разболя. Накарах я да го прекръсти нейния и направихме нещо като кръщелен обред с новото име и благословия. И моят Юго ден не мина- оздравя.
И сега нашата, нали е дебил, направила некролог с името на моят Кот. Кръвта ми се смрази, все едно беше на моят Юго.
Накарах я да го махне и скъса. И си тръгнах.
Бебо се прибра на сутринта..слаб. не можеше да върви. дехидратиран, но жив..
Разправяше ми после, че докато късала некролога и се е молела, тя е доста набожна и истински вярва.

# 578
Последните истории са много интересни. Благодаря, че ги споделихте

# 579
Наистина интересни истории...
Днес при мен съвпадения...големите ги нямаше за през деня бяхме само аз и бебка вкъщи.Бях е сложила на проходилката и набара от масата буркана с десерта и тамън два пъти го бутна на земята.Нищо необичайно бебе е пипа.Прибраха се големите и батко и бутна кофичка кисело мляко и се размаза по пода,малко след това изпусна и буркана с десерта.Каката и тя оля обаче с Кока Кола.Днес имах чувството,че съм дижурна по бърсане на под...
Не е странно,но е съвпадение.

За странно намирам случка разказана ми от баба ми жената до последно си беше с акъла а тя почина на 76г.Тя твърдеше,че дядо ми известно време след смърта си я посещавал.Дворната врата имаше характерно скърцане при отваряне и затваряне, това ни беше като звънец.😂Чувала е как се отваря,как се затваря вратата къю къщата макар и заключена се отваряла и затваряла и се получавало характерната вдлъбнатина когато седне човек на леглото.Казвала ми е,че е викала поп за молитва и е престанал да идва.Отделно на това ми е разказвала за мунаване на сватбари посред нощите по улицата без да има всъщност такива реално.Това се е случвало преди 40-50 г така,че и техники и коли са изключени.Той е починал докато отивал в края на февруари по една пътека до селският магазин за цигари с филтър защото баба ми купила ама без филтър.Той е бил с близо 90% слепота как се е навил да тръгне идея си нямам.Търсили го от 25 февруари до 1-2 март а бил просто  се сурнал от пътеката в дерето.Не е бил затрупан,не е имал счупено или натъртено за да не може да стане.Починал от замръзване.9 месеца по късно на 28 ноември се раждам аз.

Много често съм си мислила,че на баба са и се случвали много яки случки и събития..после си мислих логично а сега вече си казвам,щом е решила ,че е било странно значи вярно е било.

# 580
Забавни сенки се разнасят там Wink. Да взема да ви пратя някой от моите ли, ама за малко де Wink. Само че някой може да са малко ... пакостливи Grinning. Та някой иска ли да си извика собствен домашен дух ми е чудно - да ви помага, пази, наглежда нещата и т.н. Simple Smile?
Домързя ме да ходя да видя какви точно са нещата със сянката, ама силно се съмнявам че е искала да навреди на някой.

# 581
Силата, която ни пази, е много повече от домашен дух.

# 582
По-горе беше писано за прекадяване и светена вода. Аз, както казах, не подозирах, че е от стола, защото нещата започнаха да се случват на по-късен етап. Видяхме зор и говорихме с поп, попита дали имаме ритуални предмети - сувенири, тип Буда и т.н., но ние нямаме такива. Каза ми да изхвърлим всичко подобно от нас, единственото за което се сетих тогава беше една естествена коса - екстеншън, който носих за бала преди 100 години Grinning и си стоеше в шкафа. Изхвърлих го и уж поспряха нещата, после наново. Пръскахме със светена вода и наистина ставаше по-зле след нея, ако нещата бяха спокойни до известна степен, след нея започна да полудява всякаква техника. Лампи при нас не са се включвали иначе.

# 583
Колежката ми се занимава с регресия. С лечителство и подобни. Доста си е повярвала, но си мисля, че е прекрачила от Тъмната страна.
Моята приятелка и колежка ми разказа пак историята с регресията, която се е опитала да направи на нея. Била е неуспешна, но се случило нещо друго. По време на сеанса се чул силен шум от хола. Вазата, от дебело стъкло, била на две. Дъното просто отделено, като прерязано с лазер.
Колежката, правеща регресиите, ми обясни, че с нея винаги има същество от планетата Крион. Тя дори ходи и изкара курсове и кетап, че е минала на по високо ниво, и че има право да лечителства.  Изкара го при един руснак, чието име не помня.
Щастливата съдба в образа на чайка: 😁😆

# 584
Здравейте, момичета,
Отдавна чета темата, главно за да намеря отговор на моите въпроси, накрая се предстраших да се регистрирам и да споделя странното, което ми се случва, въпреки, че е много лично и не съм споделяла пред никой.
Ще спомена един мой сън, само защото има връзка със събитията по-нататък.
Не съм от хората, които се поддават на внушение, прагматична съм, здраво стъпила на земята.
Имам две прекрасни дечица, на 6 и 8, които обижавам. Но от две-три години ми се присънва момченце на име Давид. Никога не съм мислила за това име, не съм го имала и предвид за по-голямото ми дете. Рядко срещано е. Проверих значението на името. Означава "любим".
Забременях с трето дете края на Декември, Януари последва спонтанен аборт, което ми тежи и до днес. Вярвах, че е тази неродена душица, която сънувах... Sad
Мъжа ми си отдъхна, защото не беше планирано, той смяташе, че ще ни е много трудно и не беше въудушевен.
Преди около две седмици, в навечерието на моя рожден ден, пътувахме с колата към Златни Пясъци с мъжа ми и децата.При ситуация на неправилно изпреварване, един джип влезе в насрещното срещу нас. За секунди мъжът ми се изнесе възможно най-в дясно, но джипа профучавайки ни удари странично, от удара окъсна страничното ляво огледало, то рекушира и се удари в страничното стъкло и го пръсна на хиляди парчета, които се посипаха върху нас и децата.
Разминахме се със стреса, живи и здрави.
Няколко часа след събитието,  проверявайки телефона си, първото нещо, което ми попадна беше известие от приложението Пинтерест (приложение за картинки). Беше илюстриран Псалм 23 от Библията. Не съм религиозна, но съм вярваща.
Прочетох го.
После го отворих в Гугъл. Пишеше следното: Псалм 23-Песен на Давид...
Ако някой има обяснение защо и как това име се явява около мен, ще съм безкрайно признателна.

Общи условия

Активация на акаунт