Моля, помогнете да спася детето си!

• 450 599
  • 2 962
  •   2
Отговори
# 105
Супер върви. 12500 евро за няколко часа.

# 106
  • София
Колегите ми също ще пратят парички, а също и мои приятелки съфорумки, които не са от най-активните тук и не знаеха за проблема. Споделиха и по разни групи. Чакам одобрение от една голяма група във фейса дали мога и там да споделя. Всъщност какво да чакам, директно ще го постна сега. Всички са майки там, всяка милее здравето на детето си.
Няма начин да не се събере сумата.

# 107
Шугаре, всичко ще е наред! С теб сме, парите се събират с добър темп, гледайте се с Джони и събирайте сили!
Той ще е победител!
Целувки, с вас сме! :*

# 108
Подкрепих и споделих.
Близките дни ще изпратя още.
Успех малко момче! Стискаш палци и се моля❤❤❤❤❤

# 109
Ще преведа на 15, навреме предполагам. Много сили на майката и успех на малчо!

# 110
Към момента в сметката са събрани 1670 лева.

# 111
  • София
Подкрепих!
С Божията помощи и с помощта на добри хора дано да се случи операцията и да бъде успешна Heart
Кураж и вяра!

# 112
Жаки, тази сума не фигурира ли сумарно в Хелпкарма?

# 113
  • Пловдив
Успех!
И аз подкрепих ...и разпространих!Стискам палци!

# 114
Здравейте, не се познаваме, но аз съм се лекувала в Турция (стерилитет) и мога да кажа, че отивате на правилното място. Така че, нямайте съмнение, че лекарите ще се погрижат за детенцето ви. А парите ще бъдат събрани много бързо. Подкрепих кампанията ви. Успех и кураж!

# 115
Подкрепих скромно , но с много положителна енергия! Успех и кураж , Майчице! Ще успеете!!!

# 116
Не, Мари. Тези са отделно. За някои хора е по-удобно по банка да преведат.
Дано сумата, която ще се събре в сметката да стигне за транспорт, трансфер летище- болница и т.н.
Дано от асистънс фирмата скоро дадат оферта, за да знаем и там какво ще трябва.

# 117
Значи събраната сумата е повече, отколкото показаната в Хелпкарма. И аз дарих по банков път, защото картата ми беше празна.

# 118
Сигурна сьм, че ще се сьбере сумата! Подкрепих с каквото мога и споделих. Успех!

# 119
  • София
Към момента в ХелпКарма са 13440 евро, а в банковата сметка виждате по-горе Жаки е посочила 1670 лв.

Общи условия

Активация на акаунт