Моля, помогнете да спася детето си!

• 450 082
  • 2 961
  •   1
Отговори
# 165
И аз цял ден рефрешвам страницата и споделих във фейсбук.

# 166
  • Варна
И аз. Проверявам постоянно.
Много ме развълнува тази история. Кураж, семейство!

# 167
Мило семейство, подкрепяме ви по всички възможни начини Heartpulse
Молим се за Джони и вярваме, че всичко ще е наред!
Форумът е голяма сила, убеждавам се за пореден път Hug

# 168
  • Високо в планината на изобилието
Подкрепих и аз,сили и кураж на родителите на сладкия Джони!Ще порасне силен и здрав,моля се за него!

# 169
Момичета, сумата по банковата сметка вече е 6271 лева!!!!
В Хелп Карма - 21 220! Малко по малко ще се справим!
Рисунка от Жаки за Джони❤ Цял ден пита- здраво ли е вече бебето? Казах и, че ще бъде!!!

# 170
  • В светлината на слънцето
Споделих във фейсбук, ще се включа и финансово. Вярвам, че чудото ще се случи! 🍀 Мило семейство, прегръщам ви! ❤

# 171
Изпращаме пари утре, първи сме на гишето. Да се оправя момчето и да ни зарадваш тук с хубави новини!

# 172
  • София
Подкрепих. Стискам палци!

# 173
Стискам палци за малкия Джони. Sugarfree, бъди силна и имай вяра. Сигурна съм, че много хора ще помогнат да се събере сумата. Подкрепих и споделих!
Прегръщам ви...

# 174
  • Canada
Сумата за операцията вече изглежда напълно реално достижима Heart

Нека не забравяме обаче, че Шугър и Джони ще имат разходи и за транспорт и болничен престой в Турция.

Има ли ориентировъчно цифра за да сме сигурни, че ще имат пълното финансово спокойствие? Каква е следващата ни цел?

# 175
Кураж, мили хора! На Джони - цялата положителна енергия, която имам! Изпратих моята малка помощ, споделих във ФБ, надявам се бързо да стигнем желаната сума!

# 176
  • Бургас
Милото детенце Sad Вярвам, че скоро всичко лошо ще е зад гърба ви. Вярвам и че до няколко дни парите ще са събрани. Днес преведох по хелпкарма и споделих във фейсбук. Кураж! Heart

# 177
АнМари направи този подпис със снимка и линк към темата тук.
Всеки който желае, може да го копира и сложи в профила си.

Код:
[url=https://www.bg-mamma.com/?topic=1122458][img width=600 height=164]http://media.snimka.bg/s1/6397/039038052.jpg[/img][/url]

# 178
Сили и кураж да минеш през това Шугар! Животът поднася изпитания, които никога не сме си мислили, че ще се случат точно на нас. Имам познат, който в зряла възраст откри, че има доброкачествено образувание в мозъка. Оказа се, че цял живот го е имал.
Изпратих подкрепата си в helpkarma.

# 179
Хора, дъщеричката на наша съфорумка е срязала касичката си и е дарила 21 лева❤
На друга децата са предали джобните за седмицата, да ги прати на бебето и още и още!
Ще ни бъде да знаете!
🙏❤❤❤

Ей ще трябва сто години да живея заради вас, та да ви повтарям, докато ви изтръпнат ушите: децата ни са по-добри от нас! Колко пъти съм казвала, че тях по жаля и на тях по вярвам? Тъй де, в темата, дето се подвизавам обикновено. Тая работа с `еееех, по наше време` и `ние като бяхме млади или като вас`, си е баш нефелна... Няма да загине светът с нас, колко луди ходят по земята, кои с автомати, кои чисто безмозъчни, но светът продължава, значи доброто е повече. Може с малко, може да виси на косъм, но е повече. И айде няма нужда от страдание и укори, от `то днешната младеж`... Мен, ако някой пита, по-добре да им е леко, по възможност, не съм привърженик на изстраданото духовно извисяване. Вярвайте им на децата, ще отглеждат внуците ни Wink

За това, което правите за Джони, само мога да замълча (не за дълго де, с таз` уста).  И не само заради парите, макар че няма какво да се лъжем, всичко струва пари. Само дето често купуваме грешните неща с тях. Благодаря ви лично и някак общочовешки, че е ясно откъде са се взели свестните деца – от личният пример на читавите им родители Hug

И други неща имах да казвам, ама ако издържат проверката на времето (да се чете – ако не ме хване старческото слабоумие), защото за днес се предавам.

Общи условия

Активация на акаунт