Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 835
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 1 980
Може и да се е ударил.

# 1 981
  • София
Може да прозвуча глупаво Simple Smile ама моя (4.5) прави подобни изпълнения в няколко случая: тестни/къси обувки, твърде дълги нокти на краката (голяма борба и рев е там), преумора - тогава караме с конски кестен с арника и дъвчащ магнезий детски (шарен с формички е). Предполагам, че вече си отхвърлила всички такива, но да пиша все пак.

# 1 982
  • София
Ох, шугърче, да е нещо съвсем безобидно се моля Flowers Four Leaf Clover

# 1 983
  • София
Ох, Шугърче, сега прочетох и ми се сви сърцето за вас с Джони! Дано  е безобидно и бързоминаващо. Flowers Four Leaf Clover Blue Heart

# 1 984
  • На брега на реката
Шугърче, и аз ви мисля! Стискам палци, да не нещо банално и бързичко да се оправи, прекрасното човече! Heart

Помогнах мъничко! Скоро пак ще се включа! Hug

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 08:44 от Бубoлина

# 1 985
Много, много благодаря на всички ви, зная че е от искрена загриженост Heart

За съжаление не е нито едно от предположенията, но ще си търсим причината. Споменато далеч не е единственият симптом, който ме притеснява - като цяло е все едно с батерии наполовина, плаче безпричинно (или поне няма видима за околните причина), апетитът му е намален с къде 70 процента поне (днес е на сандвич и една мандарина, това би било половината му закуска обикновено) и тн.

Съни, помагате ми. Много. Дори аз, вечният оптимист, не съм си представяла, че години ще издържите да ме подкрепяте как ли не.
Поклон пред всички ви, приятели на Джони, бъдете здрави Heart

# 1 986
Шугърче, наше си е момчето, ще се борим, ние ще помагаме, ти само стискай зъби.

# 1 987
Приключихме с ортопедите. Прегледи, рентген и тн. Заключението е, че не сме за тях. Джони има пукнатина на лявата бедрена кост (или по-скоро следа от такава), но според докторът това е старо или както и той каза "ако беше скорошно, щеше да го боли, а и проблем щеше да е левият крак, не десният". Другите симптоми нямат отношение към ортопедията и така... Следваща стъпка - невролог. Ще пиша, когато има новини.

Платформата:
https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover

Базарът:
https://www.facebook.com/groups/2366497430254580/?ref=share_group_link

# 1 988
  • София
Преведох скромна сума.
Скоро пак.

# 1 989
  • София
И аз онзи ден преведох скромна сума. Скоро пак!

# 1 990
Благодаря от все сърце ❤️
За парите, естествено няма как да се правя, че е без значение. Май Саша Гитри изразява сегашното ми отношение към парите брилянтно (One says that money doesn’t buy happiness. Without a doubt, one was speaking of the money of others).
И все пак - още повече благодаря, че сте още тук, за всяка думичка, вие сте причината да не се предам, дори когато изглежда че битката е неравна и мачът е свирен. Джони ви дължи много повече от шанса си за по-добър живот, а за мен е чест да съм част от това виртуално общество.

# 1 991
Хей, Шугър, моето дете така започна да замята краче преди година и повече, тогава беше на 2 г. Започна изведнъж докато бяхме в болница с висока температура, като го изписаха отидохме на детски ортопед. Човекът каза, че не е ортопедичен, нито неврологичен проблем, а се случва често на деца, които са имали инфекция със или без температура, както и че само ще се оправи без необходимост от лечение. Така и стана.

Дано и с Джони е така - от сърце го пожелавам!

# 1 992
Хей, Шугър, .............
...................................
Дано и с Джони е така - от сърце го пожелавам!
Много, много благодаря ❤️
Уви, при Джони не е така, но аз имам нужда от оптимистични прогнози, аз отдавна вече клоня към песимистично-реалистични.
Тъй като си давам сметка колко съм изморена, вече не вярвам на собствената си преценка абсолютно, търся поне още две-три "независими" мнения на хора, които виждат Джони редовно. За мое нещастие, те потвърждават страховете ми по настоящем.
Невролог номер едно е убеден, че е неврологично и предписа десетина различни теста, които (евентуално) ще бъдат правени следващите няколко месеца. Невролог две и три предстоят. Простете, не ми се говори много, но определено ще ви пиша при наличие на новини.
Джони, принципно, би бил отнесен към профила на "хиперактивните". За сравнение, тази сутрин стана, хапна две три-хапки и откара после около 3 часа легнал, все едно няма сила за нищо. Отказа сладолед, нечувано, дори терапевтката му се изненада искрено. Симптомите сочат към физически и сензорни проблеми, не интелектуални, там е все по-добре. Вече изпълнява команди и от други хора (не само на терористката-майка😁), че дори и очният му контакт е подобрен, постоянно чувам от околните колко по-ориентиран и осъзнат изглежда.
Не прилагам скрийншот на сметката, защото няма промяна, но няма промяна и в увереността ми, че толкова подкрепа и толкова феи зад Джони неминуемо ще доведат до добро. До възможно най-доброто.

# 1 993
  • При семейството си
Шугър, колкото и да не ти се вярва, колкото и да ти е тежко, трудно, това са И добри новини (казвам го, като майка на дете и с интелектуални дефицити). С много борба, работа, разбира се и средства, вярвам ще успеете, преодолеете голяма част от тях.
И нали знаеш, с малки стъпки, но с много усмивки и…ти, при всяка една такава, отдъхваш си за кратко, позволяваш си И да си починеш и напред.
Не мога да помогна финансово, но имаш цялата ми майчина подкрепа и разбиране.

# 1 994
Шугър, изследвали ли сте нивата на витамин Д, Б12, магнезий,натрий,калий,калций?Това ми хрумва, или страничен ефект от някое лекарство...
Зная колко е трудно.Прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт