Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 695
  • 2 951
  •   3
Отговори
# 2 055
Много си права, Деси, че обединената енергия върши чудеса - само посоката на енергията е важна. Ние тук можем да правим малки чудеса всеки ден - със сигурност имаме поне една обща цел. 💙
Вълшебна Коледа желая на цялото ти прекрасно семейство! 🌲
И на вас, добродетелки, желая здраве и все така да са ви отворени сърцата! ❤️

# 2 056
Моята Коледа е Коледата, прекарана с вас.
Просто е, най-близки са ми тези, които не ме оставят в труден момент. Благословени да сте за което.

Току-що заспаха и аз играх дядката, дето харчи нашите пари, а трупа активи за него си Joy
Дано мога да се събудя утре, да ви щракна репортаж от щастието. Лека нощ, приятели на Джони. И мои, най-близки Heart

# 2 057
Честита Коледа на цялото ти семейство, Деси. Сигурна съм, че добрия старец е донесъл хубави подаръци на децата Heart

# 2 058
Весела Коледа, много здраве и още една стъпка към подобрението на Джони, това желая! От цялото си сърце!
Много снимки чакаме от момента на радостта на децата! Това е Коледа всъщност, смехът и блясъкът в детските очички❤🎁🎄

# 2 059
  • На брега на реката
Весела Коледа, Шугърче!

Желая ви, много щастливи детски личица и грейнали очички! Нека у вас, всеки ден, да се случва по едно малко чудо и ние да се радваме на резултата от него!
От мен, много прегръдки за всички ви, но най-голямата, за любимеца ни Джони - разбивача на женски сърца!  Heart

# 2 060
...............
Това е Коледа всъщност, смехът и блясъкът в детските очички❤🎁🎄

Може и да е имало случай да не си права, но още не съм те хващала Joy
Това е всичко всъщност, след като си станал родител. Нищо не може да ме зарадва и изпълни, както светлината в очите на децата и усмивките им. Нищо, което съм постигнала лично, не ми е донесло усещането за победа както примерно, когато Джони проходи за втори път.
Малко твърде екстремен и тегав бе коледният ден днес, но...оживях. Сега седя и си препрочитам пожеланията ви и се моля да се сбъднат за всички ни. За вас, за нас, за света и Вселената.
Дядо Коледа се бе справил брилянтно, Джони беше изключително щастлив:

Такъв би трябвало да е животът в идеалния си вариант - по пижама, с подаръци и никой да не ти мърмори, че шоколадът не е закуска.

# 2 061
Честито Рождество,  Деси. Да има повече здраве и спокойствие за семейството ти.

# 2 062
Честито Рождество!
За всички ни, Съни, за всички ни. Аз съм алчна, искам всичко. Всички да сме здрави и добре, да не можем да се надприказваме и нахвалим Heart

# 2 063
  • Бургас
😍Прекрасен е Джони ! 😍

# 2 064
Честито Рождество!
За всички ни, Съни, за всички ни. Аз съм алчна, искам всичко. Всички да сме здрави и добре, да не можем да се надприказваме и нахвалим Heart
Дай Боже да се случи пожеланието ти.

# 2 065
  • София
Чуден коледен Джони! 😍 И за подаръка завидях, искам същото влакче! 😁 Толкова е цветно! Нека животът на цялото семейство е винаги така цветен като влакчето и да имате здраве, да се сбъднат мечтите ви и най-вече нашата обща мечта  Джони! ♥️🎄♥️

# 2 066
Да му изям пижамката на нашият хубавец! Това е новият Каванч бе! Но по- красив❤❤❤

# 2 067
  • над кукувичето гнездо
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честита Коледа!

# 2 068
Хале,
Честита ви Коледа на всички ❤️🎄
Ще взема да го изгледам и аз тоя гейм ъф тронс;)

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 06:11 от sugarfree

# 2 069

Общи условия

Активация на акаунт