ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 678
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
За динята и аз се включвам Grinning много ми се яде и си взимам често . Общо взето плодовете са ми всеки ден в менюто в големи количества.   От днес вече хапвам и орехи да се развива добре мозъчето му 😁😂 туко виж освен с основно се роди и със средно , че аз все се базикам , че днешните деца вече много развити се раждат . Вили стискам палци и вярвам , че всичко ще е наред.  Добре дошла на новата мама . На Мен днес докато бях на работа така ме сви стомаха доста се изплаших, а то какво се оказа , бебчо даде зор да ядем , а не чувствах глад ... обаче като хапнах и ми мина.  Явно трябва по често да ям вече

# 451
Привет на всички!
Да се изкажа и аз по въпроса с дините - снощи за първи път тази година взехме и се оказа чисто зелена. Та така тъпо ми стана, че не знам кога пак ще вземем.

Алексче, минала съм през подобни на твоите терзания -винаги при ремонт или ново жилище така става с ВСИЧКО. И ако нещо е както трябва даже е странно.
Ние няма да сменяме жилището за сега. Тъкмо почти ремонтирахме текущото. Остана ни да сменим кухненското и дивана в хола. Както и някои мебели, но на фона, че сменяхме ел. Инсталации и пр. Ми се струва детска игра. Чертежа за кухнята ми е почти готов. Надявам се и скоро да се реализира.

# 452
Добро утро, момичета!
Ето снимка на моето коремче от тази сутрин:

Тази нощ съм спала много дълбоко и 2 пъти се събудих по гръб. Сега много ме боши кръста.

# 453
Добро утро, момичета!

Тази нощ съм спала много дълбоко и 2 пъти се събудих по гръб. Сега много ме боши кръста.
Marthina, много ти е сладко коремчето. И ми изглежда пораснало.
Моето така се е прибрало, че няма смисъл да го снимам особено сутрин, но аз съм и доста по-назад от вас.

# 454
Добро утро, момичета!

Добро утро Simple Smile пупата ти е страхотна! ☺
Иначе и на мен мн ми се ядат пържени картофи 😃
Вчера след час и половина чакане успях да мина на преглед ( оказа се, че доки е след отпуска и е било лудница целия ден от хора без часове...). Бебчо е добре, нищо не разбрах за размерите освен, ме е 12см 🤣 полът не се потвърди- тя клони към момиче , пуснахме цито и микро и др седмица ще мина за резултати и каза, че ще погледне пола отново. Че чак леко се ядоса , че е скръстило тези крака 😂 плацентата клони към ниска и този път за мое съжаление ... само на 1см е от шийката в долния край, та стискайте палци да се вдигне, че искам и на моренце да ходя септември 🧐
Алекс, съжалявам за неволите , покрай обзавеждането Sad аз имах подобни изживявания, когато бях бременна с каката, само че вината все беше в мен🙄 мисля си, че поръчвам един цвят, а то друг. И всеки път като дойдеше нещо вкъщи започвах да се тръшкам🤣 добре че мъжа ми беше с мен и ми казваше, ама ти този цвят си избра 🤷♀
Добре дошла на новата мама🤗

# 455
Добро утро, момичета! И аз да кажа за динята😂- не издържах тази сутрин и отрязах един резен. Поглеждам и- а, жълта е вътре, не е червена. Не бях виждала такава диня от детството ми... Сладка беше и нямаше много семки, доволна съм като за първа диня тази година. Като я изядем пак ще вземам.😄

Алексче, съжалявам и аз за неволите с мебелите.. Сега колко време трябва да чакате докато ви ги сменят? Дано не ви бавят много.

Марти, много сладко коремче. 😘
Хареса ми и маникюра ти, пусни снимка моля и на него, че аз съм утре и искам точно нещо подобно лятно и свежо- розово, жълто. Хаха😄😘

Рамзес, браво че бебчето е добре! Нашия е 13 см, вече може и 14 да е станал.😄

# 456
Марти, много сладко коремче и наистина вече е порастнало.
Рамзес, браво на бебчо, а за плацентата стискам палци да се вдигне.
Ние вече доста дини накупихме и все са сладки, само една не беше много хубава. Така че доволно си похапвам.

# 457
Oх на нас ни предстои обзавеждане на цяла къща и като ви чета и направо ме хваща страх какво ли ще поръчаме и какво ли ще получим.  От 3-4 години вече сме в строеж и най-накрая сме на финала и ни предстои да се местим тази есен. От другата седмица сме решили да почнем да ходим по магазините да избираме мебели, обаче да ви кажа някак да нямам никакво желание за това, чак не мога да повярвам. С такъв мерак почнахме ,всички проекти и т.н. си правихме почти сами (инженери сме цялото семейство). Сега като заговорим за обзавеждане и с мъжа ми все сме на коренно различно мнение, аз обичам да ми е цветно( не говоря за шарено,но да има разни цветни акценти,близнаци съм все пак) ,мм е дева и ако може всичко да е стерилно в бежаво,бялата гама и може малко сиво.  А в момента толкова да не ми се спори ,че съм съгласна да го оставя всичко сам да си избере. Ама не знам как ще ми понесе след това. От друга страна той пък е готов на всичко само да съм доволна. Леле какво беше като избирахме плочки за баните Joy . В началото имаше някакво мнение и изисквания,накрая само ме молеше да харесам нещо и да го взимаме.
 И ние доста често хапваме диня, децата още от декември питат за диня,много обичат, то и аз обожавам де.
Аз малко се колебая дали да не почна някакви витамини, да сега има доста плодове и зеленчуци,но на мен пак почна да ми става лошо и ми е много трудно да ям, снощи от 1 шепа череши почна пак да ми се повдига,а така да ми се ядяха. Много се чувствам уморена по цял ден и си мисля, че имам нужда от витамини, а и като не успявам да ям ,как да си набавя необходимото.

# 458
И аз не мога без диня от какво съм бременна, а преди предпочитах пъпеш. Ходя през 1 час до тоалетната, но какво да направя-сладко ми е Simple Smile
Ние ядем дюнери при всеки преглед при лекаря-до него продават най-вкусните. А иначе си ям всичко което ми се яде. Първите 2-3 месец качиха 5 кг, но сега не съм мръднала.
Добре дошла на новата мама и хубав и прохладен ден на всички!

# 459
Мерси, момичета. Hug
Меченце, заповядай Grinning

Много си го харесвам този месец.

# 460
Здравейте!

Марти, супер сладко коремче имаш!

Мебелите са си тяхна грешка. Извадих фактурата и внимателно прочетох цветове, кодове и тн. Звъннах и обясних каква е ситуацията и най-нахално ми беше обяснено , че имам два варианта. Първият е да задържа мебелите и да си платя други, втория е да си платя връщане и доставка (250£) и да ми донесат правилните. Честно си мислих да се разправям , но не ми се занимава. Ще хабя повече време и нерви , парите ще ги преглътна. За мое удобство ще си платя и още 50£ , за да вземат мебелите в удобен за нас ден и час и също в такъв да доставят другите, защото иначе всичко се пада точно по време на почивката ни. Като звъннах ми казаха , че имат правилните на склад, точно в описаната от мен бройка....защо ли?
Много съм разочарована , но мебелите са страхотни и това е единственото , което ме държи. Вкиснах се, целите ми кухня и антре са в мебели, но както каза мъжа ми - не трябва да обръщам толкова внимание на грешките , а трябва да се радвам на успешните части от ремонта. Точно като ми го каза това ми сочи двора, а той е наполовина разкопан😂😂😂

При мен няма проблеми с избора. Мъжът ми е съгласен с всичко. Е, ако нещо не му харесва си казва , но иначе е послушен😆😉

На нас ремонтът ни отне почти 5 месеца , но всичко се изкърти и стана доста бързо. Все пак непрестанно работят хора вътре. Сега сме извикали фирма да направят почистване на фасадата на къщата, защото е доста захабена , но красива и като се измие ще стане по-светла. Вътрешно почистване с фирма ще правим преди и след нанасяне , после преди да родя. Вижда му се края. Остана само да ми доставят правилните мебели😁 , да ги подредим и да се сложат зелениите в двора, но те си седят и чакат . Всичко ще стане за 1 седмица, надявам се.

О, благодаря ви много, момичета! Подсетихте ме , че днес съм на маникюр. Като нищо нямаше да отида😂.
Много искам и аз нещо цветно, но съм на някакви уж много важни срещи и не мога да се появя с цветни нокти. Май ще съм си пак със скучно винено, бежаво, бяло или пък френски , не знам. За моренцето ще си харесам нещо цветно.

Днес не успях да си закопчая дънките и май в скоро време минавам на повече поли и рокли.

# 461
Мерси, Алексче Hug Не се ядосвай за мебелите. Важното е, че накрая всичко ще е както го искаш.

# 462
Оохх като казахте диня..бях си взела едно парче, беше червена , но не беше много вкусна, та така ми се яде хубава , голяма диня без семки...ще си взема 😁
Алексче- всичко ще бъде наред! Мисли позитивно. То това са им мошенгиите на някои фирми , да правят номера и да взимат пари..абе карай, накрая всичко ще е наред..
Марти- много хубаво коремче се заформя 😍
Днес бях на изследвания за кръвна група..А сутринта преди изследванията ядох активия закуска,уж да ми е по-лекичко , да не се надувам, апък тя въобще не ми понесе... така ми се повдигаше,че не се задържа и 5 минути в стомаха ми ...на бебчо не му понася явно..апък аз така я обичам😁

# 463
  Момичета, привет и от мен! Как сте? Simple Smile
Много сте изписали докато ви изчета.
  Марти, много сладко коремче, а ти в коя седмица си всъщност?

Аз по късно ще кача снимка и на моето коремче, вече съм 13 г.с. и няколко дни.
 Вчера бяхме на ранен скрининг - оглежда плода 30 минути, измерва.. според него няма някакви аномалии, поне на първо четене - трудно му беше да измери, тъй като бебето постоянно шаваше, беше си кръстосало крачетата.
   Даже видяхме, че си смуче пръстчето Blush
За жалост - не ни каза какъв е полът на бебето - каза, че е рано все още и чак към 16 г.с.
  На Вас кога Ви казаха, все си мислех, че на скрининга ще се разбере.
Тази сутрин ходих да давам кръв във връзка със скрининга и казаха, че след седмица ще излязат резултатите.

А, иначе това, което пишеше е:
- CRL - дължина на фетуса (глава опашка): 7.09 мм
- NT- Нухална транслуценция - 0,8 мм
- NB- ностна кост (да) - 1.6 мм
Пулс: 154
  Отговаря на 13 седмица, а според цикъла съм 13 г.с и 2 дни.
Как ви се струват резултатите ?

Чували ли сте за тези "митове" във връзка с пулса, ако е 140 или под е момче, а ако е по-висок - момиче?

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 12:44 от Keity91

# 464
Алексче с ремонтите е така и ние имахме много проблеми, но накрая всичко беше както искахме и пре вас ще бъде така . Марти готино коремче пускам снимка и аз на моето 😁 вече си се фукам с него

Общи условия

Активация на акаунт