ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 662
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Кейти, в 15 и 5 дни, но върви близо 2 седмици напред от началото.
На мен ми казаха момиче и пулса и от началото е около 155 - 160. Та май има нещо.
Аз тая сутрин много я усещам. Мислех си, че са червата ми, но когато взе да мърда под ребрата разбрах, че не са. Grin
Моникриси, много сладко коремче и ти си много хубава пу - пу.

# 466
Кейти, в 15 и 5 дни, но върви близо 2 седмици напред от началото.
На мен ми казаха момиче и пулса и от началото е около 155 - 160. Та май има нещо.
Аз тая сутрин много я усещам. Мислех си, че са червата ми, но когато взе да мърда под ребрата разбрах, че не са. Grin
Моникриси, много сладко коремче и ти си много хубава пу - пу.

Марти, а кога ти казаха пола?

# 467
Кейти, браво на бебчо,вижда се как си е кръстосал крачетата, много сладко Heart Eyes Иначе и на мен ми казаха, че предположението е за момиченце и наистина пулса беше около 170. Може и да има някаква истина. Това беше на скрининга, края на 11 г.с
МониКриси, все едно гледам моето коремче Heart Eyes

# 468
Момичета, аз нищо  не виждам🙄. Само на Марти снимката , всичко друго не излиза.

# 469
Кейти, в 11 + 6 бях на ранния скрининг. Отговаряше на 13 + 3. Та, тогава.
Ще видим познали ли са, но предполагам, че са.

# 470
Прекрасни коремчета показвате, момичета! Аз си мислех. че на мен ми личи, но като гледам вашите снимки, аз все едно не съм бременна, а леко преяла.
Другата седмица съм на преглед и вече нямам търпение, така се надявам да видим пола най-накрая. Тогава
ще съм 16+3, би трябвало да се види, нали?

# 471
Колко сте слабички момичета завиждам ви. Аз тъкмо бях подкарала диета и почнах да отслабвах взех та забременях.
Сега в началото на 4 месец съм точно 70 кг ,та да видим накрая колко ще съм.
Последно взехме дини и пъпеши от Лидл много сладки бяха.

# 472
Момичета къде го виждате това колко точно е пулса, на мойте снимки не виждам да пише(по какъв начин е обозначено) , а ми стана интересно.
Марти много сладко коремче, аз имах нещо съвсем минимално, но от 3 4 дена сякаш е пораснал и започва да се оформя по като на бременна.
Кейтии Hug какво сладко бебче си имаш:heart_eyes: На мен доктора по ЖК ми каза предположение за пол точно 13с и няколко дни, а другия ми каза, че ще каже чак в 16 та, защото тогава вече се виждало най-добре та аз си чакам той да си ми каже живот и здраве в петък какво е бебчето... Нямам търпение Sunglasses
Алекс винаги, който прави ремонт все така се получава, една приятелка нямаше едно нещо всичко да стане от първия път, но пък накрая се получи много хубаво, вярвай, че е за хубаво.. Нали казват хубавите неща стават бавно - както и нашите бебета така, цели 9 месеца хихи

# 473
Ако и на другия преглед кажат че е момче, напълно ще отхвърлим теорията че с висок пулс са само момичета.
edelvais0404 ето тук моят АГ пуска доплер за пулса ако не се лъжа.
Скрит текст:

# 474
Привет! Не ви чета много много, че нямам време, аз съм от януарските. Минавам обаче само да отчета на шаманката - гадателка на пол Grinning Не позна. Grinning IT`S A BOOOY. Grinning
Хайде, леко бременеене на всички! Wink

# 475
Относно пола, до колкото знам в 16-17 седмица са достатъчно оформени половите органи за да се виждат на ехограф.
На мен ми казаха в 13 та на ранната ФМ, но лекаря познава по гръбначния стълб или някаква друга кост (не съм сигурна коя точно)и ми каза, че е на 80 %

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 16:04 от Nedavl

# 476
Да, и на мен на ранната ФМ ми казаха за някаква кост. После бебето се разкарачи и тя каза "Мда, не е момче."Grin
На 3ти ми е следващата консултация, тогава ще съм 16 седмица и малко, трябва да ме гледа на ехограф и ще видим.

# 477
Здравейте момичета, в събота прегледа ми мина добре, всичко е наред, само пола не можахме да разберем, много се крие бебока Simple Smile
надявам се вече на следващата консултация, която ми е на 20.07 да се види!Сладки коремчета имате, ще видим кога ще се снимам и аз, но ме водите аз съм още 13с. и 5д. Simple Smile Приятна и спокойна вечер Ви желая!

# 478
Момичета, аз нищо  не виждам🙄. Само на Марти снимката , всичко друго не излиза.

Пробвай от друг браузър или си изчисти бисквитките, Алексче:) и рефрешни няколко пъти страницата с Ctrl + F5, за да изчистиш кеша.
Явно от тук до Англия всички мебелисти и фирми са такива некадърни. Нашите сега обзавеждат, 100 неща им объркаха вече. Дано при нас не се получи така, че нямам нерви и за такива глупости.

Аз не обичам диня и пъпеш по принцип, но нашите бяха взели и изядох сигурно половин кг диня Grinning много ми се услади

Марти, страхотно коремче си имаш Heart Eyes

Рамзес, много пораснало бебче:) дано следващият път не се крие и успеете да видите пола. На мен в 12 г.с. някъде само ми даде предположение, каза следващият път в 16 г.с. би трябвало да каже на 100%

Бейбибу, у дома е точно обратното - мъжа ми е по шарениите, аз съм по изчистеното и е страшна драма Joy

Момичета, половинките ви изследваха ли се за кръвна група (ако не са си я знаели досега)? Моят уж каза, че я знае, ама се притеснявам да не се е объркал нещо Grinning

Кейти, фотогенично бебенце имаш и ти ^^ Gift Heart резултатите изглеждат нормално, според мен

Моникриси, много хубаво коремче и мама Heart Eyes

На мен досега не са ми давали нито размери на бебето, нито пулс, нищо :/

Буболеченце, честито момченце на  теб:)

Веси, много срамежливи бебета имаме в темата:) важното е, че всичко е наред де

Стискайте палци и моето да се покаже утре, че иначе ще умра от мъка, ако трябва да чакам още месец Smile

Някой да знае къде изчезна Буболеса?

# 479
Здравейте,момичета. Чета ви, но не съм писала напоследък. Утре сме на първата ФМ и доста се притестявам. Да ми стискате палци.

Относно ремонтите-ние януари се нанесохме в нов апартамент, който взехме на шпакловна и за 1 м. стана готов за живеене. Не можех да повярвам как майстороте работиха даже преди сроковете си.Всички мебели дойдоха, точно каквито бяхме поръчали, но пък затова сега имаме проблеми с овергаз.. от 3 месеца не могат да ни сложат 1 котле...

Много сладки коремчета имате. Аз попринцип съм си дунда , та още си ми е само коремчето от преди това. Не ми личи, но аз и кг не съм качила, даже
свалих

Общи условия

Активация на акаунт