ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 371
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета! Снощи слагах и суров картоф на окото, а днес е май още по-подуто...

На мен ми прилича на конюктиви. Ако ти сълзи и гурясва окото и е зачервено значи е това. Аз бях хванала зимата от малката.
Пращам ти снимка за сравнение. Иначе не е нещо сериозно за 3-4дби минава, само внимавай да не се зарази и другото око. С тампонче за грим от вън навътре с преварена вода или лайка го почиства. Малката като беше й слагах капки Тобрех и някакво мазило вечер. На мен ми бяха изписал някакви други не си ги спомням. Но най добре отиди на очен или при личната.

# 661
Лукресия, отиди на очен и според мен. Картофи, домати и краставици не си слагай, че може да стане още по-зле.

Алексче, лягайте да спите следобед двете, защо така си се измъчила до посред нощ... Sad

Кикаир, и аз вчера вечерта имах болки в корема и диария Sad днес е по-добре положението, нищо не съм пила, но може наистина да има някои летен вирус.

Вили, приятно изкарване на морето и дано се пооправи времето:)

Снощи бях до 23 почти на работа, днес от 8, направо не се издържа с това недоспиване. Следобед усещам как ще заспя на бюрото Grinning

Вие днес как сте? Почивате ли си? ^^

# 662
Добро утро и от мен☺️
Аз днес ще си почивам, мм ще гледа детето, само закуска им направих  😁
Лукресия дано се оправиш бързо, изглежда доста кофти.
Алексче, ти си се измъчила, лягай да спиш.
Мони и аз понякога пия кола, много ми пада кръвното и ми помага.До скоро не ми се пише кафе, но от седмица някъде пия по 1 сутрин с мляко.
Еделвайс, честито за момченцето 💙
Симона честито за хубавите резултати и за малката дама ❤️

# 663
Симона честита девойка... Ами аз и кафе не пия както и кола и сиг си даде отражение . Относно съня преди да забременея бях свикнала по 3-4 часа да спя и ми бяха достатъчни, после първите седмици спях мн и сега от както съм в четвъртия няма събота, неделя почивка ли съм в 5-6 часа съм на линия . Наспивам се бързо , а лягам късно . Лукреция отиди на лекар подуто ти е доста . Явно Няма да мине с тия методи. 

# 664
Отиди на очен, Лу. Сигурно е конюктивит, но да ти изпише капки подходящи за бременни.
Аз нещо съм се филмирала пак.
Днес не съм усещала бебето. Знам, че то сигурно си мърда, просто не го усещам. Вчера също по - малко го усещах.
Тъкмо го усетих и явно си мисля, че трябва постоянно. Grinning

# 665
Тъкмо се чудих какво да правя и се сетих , че имам доплер от миналата бременност. Изрових го и успях да намеря на беба пулса.

Марти, недей да се тревожиш. Те също спинкат , а и още е рано. Ще има момент, в който ще ни писне от ритници и ще се молим за спрат за кратко или да риткат по-леко. Сещам се последните седмици как малката ме изпъваше отвсякъде. Чувствах се като инкубатор , а пришълецът в мен танцуваше. Нощната дискотека ѝ беше любима. Станеше ли полунощ, се започваше крака, ръце, дупе, кълбета....🤪

Сега лятото ще ни е доста по-лесно, защото няма да ни тежи толкова, особено с моите пресни спомени от миналото лято.

# 666
Мерси за успокоението, Алекс. За доплер и аз си мислех, ама трябва да психясам още повече. Grinning
Ох, момичета, кажете ми приложение, с което да си правя много яки снимки с надпис в коя седмица съм и т. н, сещате ли се? Grinning Не мога да си намеря и се ядосвам.

# 667
Марти, и аз търся такова приложение.

Иначе и аз днес съм във филма, но гледам да съм спокойна, защото беба се събужда точно в 12 вечерта, като по часовник. ММ каза да лягам по-рано, но не мога да лягам рано, не съм свикнала..
Ще видим дали и довечера ще се събуди пак Grinning иначе пих кафе, 1 чаша кола, изядох 1 шоколадово барче, но нищо не усещам в момента...може пък просто да е по-спокойна днес, знам ли и аз..
Ако имах възможност, сигурно щях всеки ден да ходя на ехограф Grinning ей така, от любопитство да я гледам какво прави...
Нямам търпение да стане декември, вече ще ми е любимия месец ^^

# 668
Hug 😁😁 радвам се че и вие сте така и аз все се чудя Добре ли е и с удоволствие бих ходила всеки ден да го виждам....  опитвам се да се разсейвам , че ще откача до декември

# 669
Момичета, от коя седмица започнахте да ги усещате? Аз съм за края на декември и нищо не усещам все още.
Днес се теглих, за 13седмици съм свалила 1 килограм. Радвам се, че не качвам от сега.
В понеделник ще ходя на консултация заради БХС, проф. Кременски каза, че няма нищо притеснително, но следващия ме не е на това мнение. И сега не знам дали да правя само за Даун, или нищо да не правя....

# 670
JLo, в 12 г.с. някъде усетих едно пърхане, а може би около 14 г.с. започнах по-често и по-осезаемо да я усещам.
За какво се съмняват и кой е на мнение, че има нещо притеснително? Вариант е пренатест, но пък той е доста скъпичък.

# 671
Аз го усетих края на 15та седмица. Но имайте предвид, че моето чаве Grinning върви със седмица и половина напред от началото. Все още не различавам точно кое е бебето, кое са ми червата обаче. Преди малко ми се стори, че го усетих, но ми е под въпрос. Grinning

# 672
villygdr, правих IONA тест в Майчин дом. Вярно, че е по-скъп (820 лв за Даун, Едуардс и Патау), но ме посъветваха, ако мога да си го позволя да го направя, защото дава по-голяма точност от БХС. Не казвам, че БХС не е достатъчен, но е важно лекарят, който прави прегледа с ултразвук да е много прецизен за да даде точни резултати. Иначе има риск от фалшиво положителен или фалшиво отрицателен резултат.

AlexM1590, и на мен ми стана странно как не гарантира резултата за пола на бебето след като изолират ДНК-то му, но в резултатите, които получих пише "IONA тест не е скринингов метод за бройни отклонения по половите хромозоми. Препоръчително е полът да бъде потвърден и с ултразвуково изследване."  Rolling Eyes

JLo, на мен ми е първа бременност. До момента също не съм усетила бебето, а и да съм, не съм разбрала Grin
Майка ми все ме успокоява, че е рано още и около 18 г.с. трябва да го усетя. При теб какви са резултатите от БХС, че двамата лекари са на различно мнение?

Момичета, като ви слушам колко малко спите, направо ви се чудя как издържате. Аз след работа дремвам малко, иначе цяла вечер се прозявам.

# 673
Моята е трета бременност, но матката ми е обърната някак назад, може и по- късно да се усети.
Моят риск за Даун е 1:586, биохимичен- 1:200, възрастов1:91.
Има носна кост, Нухалната е 1,66. Бебето върви седмица напред, но аз и второто го родих едро Grinning

# 674
Симона и аз него правих. В понеделник на 24.06.Ти кога получи резултатите?Това чакане ме убива...

Общи условия

Активация на акаунт