ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 369
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро момичета! Снощи слагах и суров картоф на окото, а днес е май още по-подуто...
https://
А проблеми с щитовидната жлеза имаш ли? На мен така ми беше паднал клепача и се оказа, че е от нея.

# 676
Симона и аз него правих. В понеделник на 24.06.Ти кога получи резултатите?Това чакане ме убива...
Моят резултат излезе на 25.06. 10-тина дни почаках. Наистина е много изнервящо това дълго чакане, но ме предупредиха, че може малко да се забави и да не се притеснявам.
Мисли за хубави работи. Всичко ще е наред Heart

Моята е трета бременност, но матката ми е обърната някак назад, може и по- късно да се усети.
Моят риск за Даун е 1:586, биохимичен- 1:200, възрастов1:91.
Има носна кост, Нухалната е 1,66. Бебето върви седмица напред, но аз и второто го родих едро Grinning
Страхотно е, че си се решила на трето бебе Blush Ти поне си наясно защо не усещаш бебето още, което си е успокоение Grin
Моят комбиниран риск за Даун е 1:560, при биохимичен 1:400, възрастов 1:620

# 677
Добро утро, момичета! Simple Smile

Симонка, честито за прекрасните резултати! Simple Smile

Вили, на теб ти стискаме палци! Вярвам, че всичко ще е наред и ще отпуснеш душичката след няколко дни❤

Моите резултати от ПКК излезнаха - всичко е прекрасно и в норма, а хемоглобина - 119!!! Не стига, че от всичкото желязо, което изпих не се е вдигнал, ами се е и намалил. Sad((((( Лекарката вика- спирай желязото. Но не ми предписа нищо за пиене. Попитах я, тя каза- пий си витамините за бременни и ако се появи пак проблем с отпадналост, ниско кръвно или болки в главата, звънкай. Много странно ми се стори.

# 678
Добро утро, момичета. Аз се събуждам с адско главоболие. Пак се събуждах и по корем и по гръб. Как ще се науча да не спя така, не знам. Unamused

# 679
Беарче на таблетки ли го приемаш . При сестра ми има същия проблем и биха едни инжекции само с тях успя да го качи

# 680
Мони, на таблетки, да. Странно ми стана, едва ли не сега трябва да чакаме да се появи някакъв проблем и тогава ще се мисли какво да правим с тоя хемоглобин. 🤔 Преди да започна да пия желязото имах болки в главата, ниско кръвно, виеше ми се свят, а откакто започнах да наблягам на спанак и зелени салати и да приемам желязо, нямах такива проблеми. Сега като ми каза да спирам желязото, се притеснявам да не започнат пак неволите. Иначе аз изобщо не предполагах че сега хемоглобина ще се е смъкнал, дори напротив- мислех си че значително ще се е покачил..

# 681
Bear, спанака и зелените салати как ги ядеш? Има ли някаква предварителна обработка, накисване или нещо подобно? Че на мен много ми се ядат такива салати, но четох, че трябвало да се киснат листата няколко часа във вода, за да излязат нитратите, трябвало със сода да се мият... Все гадории. А изобщо не ми се занимава с такава подготовка само за една салата.

# 682
Момичета,спадна ми отока, всичко е наред вече...
сега имам друг въпрос...има ли някоя с мнение за такива гнезда?

# 683
Ох... Имам проблем с телевизията. Свързана е с интернета ни, интернет има, на телевизора пише няма връзка с интернет.. Писах в групата на Люлин, да видя дали е само при мен, какво можели те да нашравят, не използвали боклуци.. Само един мъж ми се включи и се опита да ми помогне, но не стана.. Ям и сълзите ми капят в чинията заради тъпата телевизия..

# 684
Беарче наистина много странно, че не е решила нещо друго да пробвате, а ти е казала да го спреш . Според мен ще ти падне още така . Лукреция радвам се, че си по добре . Това което публикува за какво служи ?  Марти пусни си на телефона да си гледаш предполагам бързо ще ви я пуснат не се разстройвай.  Ние с моето бебче бяхме много активни тези два дена така хубаво успях да си изчистя цялата къща . Аз сега като отида на преглед пък ще питам за магнезий заради корема и краката много ми се схващат .

# 685
Мерси, Моникриси.. Оправих я телевизията. Кабела от интернета към приемника се е бил извадил. Само това не бях изключила и включила преди това.. Нищо, поплаках си, то трябва да избие някъде. Хапнах зеле със сълзи и така. Grin
Започвам да се притеснявам за Буболеса.. Бубс, ако четеш драсни два реда, знам, че си многословна, ама само напиши, че всичко е наред.

# 686
И аз се притеснявам за Буболеса :/ писах още мин. седмица, ама не отговаря. Не е била на линия от 1 седмица някъде, дано всичко е окей с нея Sad

Аз отивам да си порева вкъщи след малко, че не знам какво ще правя с тая моята работа. Много ми е притеснено, тъпо ми е че притеснението и нервността се отразяват на беба, обаче не мога да се успокоя. Стискайте ми палци накрая всичко да завърши добре и да си работя до ноември, пък после да съм си по майчинство, че наистина ми е много напрегнато. Почна и корема да ме стяга чак от нерви... Sad
лека вечер

# 687
Ланче, стискам палци! Всичко ще е наред.

# 688
Ланче ти всъщност защо се притесняваш сега като си бременна никой няма право да те закача за нищо и можеш да си седиш на работа докато ти решиш

# 689
Симона и аз него правих. В понеделник на 24.06.Ти кога получи резултатите?Това чакане ме убива...
В сряда ми взеха кръв и следващата сряда ми се обадиха за резултатите.
Знам, че чакането убива, но ако на конституцията са ти казали добри неща се довери и се успокои.
Стискам палци за добри и бързи резултати

Общи условия

Активация на акаунт