ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 355
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета.  Аз стартирам тази сутрин с гадене и повръщане . Все си мисля , че  е отминал вече тоя период ама не ..

# 691
Lana, стискам палци и се надявм всичко да мине по вода! При мен нещата също са на кантар, щом се стигна до това да търсят Инспекцията по труда за мен, колежка по майчинство и момиче с ТЕЛК. Леко сме им неизгодни. Чак не мога да повярвам в каква фирма съм работила последните 5 години.

# 692
Аз стартирах с гадене, виене на свят и едва не припаднах в Билата.. Сега изпих един айрян на екс и съм горе долу добре.. Какво беше това, не знам.

# 693
Аз едвам се оправям 24 часа ме държа вируса, такова повръщане не е било от самото начало.
Все още пия Ентерол и лимонада от лимони без захар.Поне не ме хвана разтройство ,че как щях да гледам бебето не знам.

# 694
Добро утро и от мен 🤗
Май стартираме тегаво седмицата- аз от нощта съм със зверско главоболие, което все още ме мъчи, но душа една лавандула и съм по- добре в момента Simple Smile не мога да разбера от какво се получава- вчера си почивах доста, не съм се ядосала или напрягала, кръвното е ок 🤷♀
Момичета, нз защо работодателите са такива и тормозят човек, когато най -много има нужда. Не им се връзвайте а всички на постоянен трудов са защитени от закона и няма какво да направят. После като се върнете законът ви пази до навършване на 3г на детето. Нямат право да ви карат да полагате нощен труд, тежък физически труд , да ви съкращават и да ви намаляват заплатите без уведомление и подпис от ваша страна. В периода на майчинство те нямат допълнителни разходи за вас( единственото, което е в техен ущърб , ако мога така да кажа е, че ви се трупа платен отпуск за целия период) и не виждам какъв им е проблемът. Моята фирма фалира след първото майчинство и после като си търсех работа, ако кажа , че имам дете не ме искаха. Щом спрях да го споменавам започнаха да ми правят оферти...

# 695
При нас първо пробвха с това, че не сме си вършели работата и с готови протоколи от преките ни началници,че искат да ни махнат. Не стана, никой не се съгласи. И сега ще пробват пред Инспекцията с това, че работата е намаляла и вече не се нуждаят от нас. И ще съкратят щат, просто после ще назначат друг човек на различна позиция. 

# 696
Open MouthOpen MouthOpen MouthAstonishedAstonishedAstonished
В какви компании работите, ако не е тайна?
С какво се занимават?

# 697
При нас първо пробвха с това, че не сме си вършели работата и с готови протоколи от преките ни началници,че искат да ни махнат. Не стана, никой не се съгласи. И сега ще пробват пред Инспекцията с това, че работата е намаляла и вече не се нуждаят от нас. И ще съкратят щат, просто после ще назначат друг човек на различна позиция. 
Уведомила ли си ги писмено и на постоянен ли си? Как мразя такива работодатели...

# 698
Сега не догледах, едно сандвиче си мислех, че е с прошуто, а то се оказа с пушена сьомга.. и го изядох. Пак ще ми покапят сълзите, само че по клавиатурата.. Weary

# 699
Сега не догледах, едно сандвиче си мислех, че е с прошуто, а то се оказа с пушена сьомга.. и го изядох. Пак ще ми покапят сълзите, само че по клавиатурата.. Weary
Какво те притеснява ? То прошутото не е ли сурово ?

# 700
Да, но от рибата е по - опасно, заради листериозата. Worried Ох, ако не се побъркам до Декември, ще е добре.

# 701
Да, но от рибата е по - опасно, заради листериозата. Worried Ох, ако не се побъркам до Декември, ще е добре.

Вманиачаваш се нещо. Дай по-ведро. Рибата е обработена. Т.е не е сурова.
Дори ми даде идея да си взема за обяд и аз един такъв сандвич.

# 702
Ммм не го знаех това  за рибата 😂 аз си мислех, че щом е пушена е ок- аз също хапвам такава 🤷♀

# 703
Уведомени са всички с документ от АГ-то, имам копия, товарителници, отделно декларация подписах  Wink Да са живи и здрави, опитвам се да не се напрягам. Аз ще се оправя, просто е крайно обидно. Дори и да стане нещо с колежките ми сме решили да наемем адвокат.

# 704
Сигурно сте прави, че няма проблем. Аз като вляза в нета и прочета, излиза, че трябва да фотосинтезирам 9 месеца. Grin

Общи условия

Активация на акаунт